*

Αποστολέας Θέμα: Και για μας που δεν θα διοριστούμε.....  (Αναγνώστηκε 22281 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Και για μας που δεν θα διοριστούμε.....
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 02, 2009, 03:07:09 pm »
Ειναι απλως απαραδεκτο να υποστηριζουν καποιοι οτι αδικούνται στον διορισμό λογω των προσαυξησεων καποιων αλλων συναδελφων τους.Προφανως δεν γνωριζουν τι σημαινει αδικια.Οι προσαυξησεις αποκτωνται με προυπηρεσια και με μεταπτυχιακα. Επισης δεν ειναι κανεις καλυτερος απο καποιον αλλο επειδη εγραψε λιγο καλυτερα σε εναν αναξιοκρατικο διαγωνισμό οπως του Ασεπ.Δεν γνωριζουμε ποιοι διορθωνουν,ουτε βεβαια ποιες ειναι οι σωστες απαντησεις.Συνεπως καλο ειναι να σεβομαστε συναδελφους που εχουν δωσει και αλλους ασεπ και εχουν μορια απο  αναπληρωση και προηγουνται στον διορισμό. Στην  τελικη αναλυση ο τροπος με τον οποιο γινονται οι διορισμοί  υπαρχει στην εγκυκλιο του Διαγωνισμου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 02, 2009, 03:37:21 pm »
Ειναι απλως απαραδεκτο να υποστηριζουν καποιοι οτι αδικούνται στον διορισμό λογω των προσαυξησεων καποιων αλλων συναδελφων τους.Προφανως δεν γνωριζουν τι σημαινει αδικια.Οι προσαυξησεις αποκτωνται με προυπηρεσια και με μεταπτυχιακα. Επισης δεν ειναι κανεις καλυτερος απο καποιον αλλο επειδη εγραψε λιγο καλυτερα σε εναν αναξιοκρατικο διαγωνισμό οπως του Ασεπ.Δεν γνωριζουμε ποιοι διορθωνουν,ουτε βεβαια ποιες ειναι οι σωστες απαντησεις.Συνεπως καλο ειναι να σεβομαστε συναδελφους που εχουν δωσει και αλλους ασεπ και εχουν μορια απο  αναπληρωση και προηγουνται στον διορισμό. Στην  τελικη αναλυση ο τροπος με τον οποιο γινονται οι διορισμοί  υπαρχει στην εγκυκλιο του Διαγωνισμου.

Και στη λίστα του ΑΣΕΠ δεν ανεβαίνει ο βαθμός από τις αναπληρώσεις (μισό μόριο για 6 μήνες, δηλαδή τίποτα), ούτε από επιτυχίες σε προηγούμενους ΑΣΕΠ.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 06, 2009, 12:00:34 pm »
Ειναι απλως απαραδεκτο να υποστηριζουν καποιοι οτι αδικούνται στον διορισμό λογω των προσαυξησεων καποιων αλλων συναδελφων τους.Προφανως δεν γνωριζουν τι σημαινει αδικια.Οι προσαυξησεις αποκτωνται με προυπηρεσια και με μεταπτυχιακα. Επισης δεν ειναι κανεις καλυτερος απο καποιον αλλο επειδη εγραψε λιγο καλυτερα σε εναν αναξιοκρατικο διαγωνισμό οπως του Ασεπ.Δεν γνωριζουμε ποιοι διορθωνουν,ουτε βεβαια ποιες ειναι οι σωστες απαντησεις.Συνεπως καλο ειναι να σεβομαστε συναδελφους που εχουν δωσει και αλλους ασεπ και εχουν μορια απο  αναπληρωση και προηγουνται στον διορισμό. Στην  τελικη αναλυση ο τροπος με τον οποιο γινονται οι διορισμοί  υπαρχει στην εγκυκλιο του Διαγωνισμου.

Και στη λίστα του ΑΣΕΠ δεν ανεβαίνει ο βαθμός από τις αναπληρώσεις (μισό μόριο για 6 μήνες, δηλαδή τίποτα), ούτε από επιτυχίες σε προηγούμενους ΑΣΕΠ.

Κοιτάχτε... Για να μην παρεξηγηθώ (το έγραψα ούτως ή άλλως και πριν) όσοι έχουν δουλέψει και έχουν μόρια καλά κάνουν και τα έχουν και είναι πολύ δίκαιο να τους τα αναγνωρίζουν... Παρ' όλ' αυτά δε μπορώ να μην κλαίω τη μοίρα μου που βγήκα εκτός διορισμών έχωντας γράψει και βρισκόμενη σε μία πολύ καλή θέση. Καε δε λέω ότι αυτός που είχε γράψει 2 βαθμούς λιγότερους αλλά είχε 3 μόρια περισσότερα και με πέρασε είναι χειρότερος από εμένα. Αλλοίμονο! Εγώ πάντως το βλέπω όχι τόσο σαν αδικία αλλά σαν ατυχία... Και δεν κατηγορώ κανέναν!!!! (Ίσως μόνο το σύστημα - αλλά αυτό το κατηγορούμε όλοι έτσι?)
I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn. - Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 06, 2009, 02:46:20 pm »
Ειναι απλως απαραδεκτο να υποστηριζουν καποιοι οτι αδικούνται στον διορισμό λογω των προσαυξησεων καποιων αλλων συναδελφων τους.Προφανως δεν γνωριζουν τι σημαινει αδικια.Οι προσαυξησεις αποκτωνται με προυπηρεσια και με μεταπτυχιακα. Επισης δεν ειναι κανεις καλυτερος απο καποιον αλλο επειδη εγραψε λιγο καλυτερα σε εναν αναξιοκρατικο διαγωνισμό οπως του Ασεπ.Δεν γνωριζουμε ποιοι διορθωνουν,ουτε βεβαια ποιες ειναι οι σωστες απαντησεις.Συνεπως καλο ειναι να σεβομαστε συναδελφους που εχουν δωσει και αλλους ασεπ και εχουν μορια απο  αναπληρωση και προηγουνται στον διορισμό. Στην  τελικη αναλυση ο τροπος με τον οποιο γινονται οι διορισμοί  υπαρχει στην εγκυκλιο του Διαγωνισμου.

Γιατί χαρακτηρίζεις αναξιοκρατικό τον ΑΣΕΠ; Μιλάς για τον διαγωνισμό; Από ποιά άποψη; Δεν το καταλαβαίνω :o :o :o :o
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 06, 2009, 06:01:37 pm »

Ναι αυτή είναι η αποψη μου, το ασεπ δεν διακρινεται για την διαφανεια του ειναι οπως οι πανελληνιες.
1ον ποτε δεν βγαινουν οι απαντησεις στα θεματα αναπτυξης.
2ον Στους βαθμολογητες δινονται μονο καποιες γενικες οδηγιες διορθωσης με συνεπεια η υποκειμενικότητα να μην μπορει να αποφευχθει.
3ον Ακομη και στα πολλαπλης υπαρχουν λαθη ή δυο σωστες απαντησεις,οπως η ερωτηση για την ευελικτη ζωνη
.
4ον Αναβαθμολογηση δεν γινεται.
Επιπλεον γνωριζω ατομα  που στο πανεπιστημιο εγραφαν με σκονακια και γλειψιμο και διοριστηκαν με  τον πρωτο ασεπ που εδωσαν. Και αλλους με μεταπτυχιακο και πατωνουν.Οπως και να το παρεις καποιοι διοριζονται χωρις να το αξιζουν  είτε λογω τυχης ειτε λογω βισματος. Αν και ελπιζω οτι τα βισματα δεν ειναι πολλα.Πολλοι ειναι οι ασχετοι βαθμολογητες που με τον τρόπο διορθωσης τους συμβαλλουν στην αναξιοκρατια του ασεπ.Φυσικα για αυτό υπευθυνοι ειναι ο ασεπ και το υπεπθ.Ειμαι υπερ της αξιολογησης των εκπαιδευτικων αρκει να υπαρχουν κριτηρια και διαφανεια

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 06, 2009, 06:49:35 pm »
Θα σου παραθέσω εδώ την απάντησή μου σε άλλο σημείο του forum για παρόμοιο θέμα:

Επειδή, απογοητεύτηκαν μερικά άτομα δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφορίσουμε ολόκληρο το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ και των Πανελληνίων εξετάσεων είναι οι πλέον αξιοκρατικοί διαγωνισμοί της χώρας, επειδή διεξάγονται με το ίδιο αδιάβλητο σύστημα, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν από μακριά και λαχανιασμένοι.
     Όσο γι' αυτούς που διορθώνουν τα γραπτά. Όλοι τους κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα. Οι περισσότροι εργάζονται ως διδάσκοντες σε πανεπιστήμια προσχολικής αγωγής ανά την Ελλάδα, στα οποία όλες σπουδάσαμε. Οπότε από πού προκείπτει ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι εκτός λίγων περιπτώσεων; Δηλαδή, εμείς που έχουμε ένα πτυχίο ξέρουμε περισσότερα απ' αυτούς που έχουν πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό; Εγώ πάντως, μιλώντας για τον εαυτό μου, δεν πιστεύω ότι αφότου πάρω ένα μεταπτυχιακό κι ένα διδακτορικό στον κλάδο μου θα ξέρω τα ίδια πράγματα.
     Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όταν ένας εξεταστής είναι πιο αυστηρός, είναι και πιο καταρτησμένος. Κρίνοντας κι από τη σχολή μου, οι καθηγήτριες των παιδαγωγικών που είχαν πολλά χρόνια σπουδών και είχαν σπουδάσει σε χώρες με ιστορία στην παιδαγωγική (π.χ. Γαλλία) ήταν πιο αυστηρές και τελειωμανείς από άλλες που μόλις είχαν τελειώσει το διδακτορικό τους στην Ελλάδα και δούλευαν στο πανεπιστήμιο ως βοηθητικό προσωπικό.

Επιπλεον γνωριζω ατομα  που στο πανεπιστημιο εγραφαν με σκονακια και γλειψιμο και διοριστηκαν με  τον πρωτο ασεπ που εδωσαν. Και αλλους με μεταπτυχιακο και πατωνουν.Οπως και να το παρεις καποιοι διοριζονται χωρις να το αξιζουν  είτε λογω τυχης ειτε λογω βισματος. Αν και ελπιζω οτι τα βισματα δεν ειναι πολλα.Πολλοι ειναι οι ασχετοι βαθμολογητες που με τον τρόπο διορθωσης τους συμβαλλουν στην αναξιοκρατια του ασεπ.Φυσικα για αυτό υπευθυνοι ειναι ο ασεπ και το υπεπθ.Ειμαι υπερ της αξιολογησης των εκπαιδευτικων αρκει να υπαρχουν κριτηρια και διαφανεια

Είσαι πολύ αφοριστική και χωρίς στοιχεία. Αν είχες στοιχεία θα ήταν καταγγελία, ενώ τώρα τι είναι; Μην το πάρεις σαν επίθεση, ή ότι εγώ έχω χρήσει τον εαυτό μου υπερασπιστή του ΑΣΕΠ. Κι εγώ ξέρω πάρα πολλές κοπέλες στη σχολή μου που όσο καταρτησμένες ήταν στη σχολή ανάλογα έγραψαν και στον ΑΣΕΠ. Ξαφνιάστηκα μόνο για μία, κι αυτό λίγο. Μόνο και μόνο επειδή αυτή η κοπέλα δεν ήταν και το πρώτο μυαλό. Αλλά έτυχε έγραψε καλά σε μια θεματική κι αυτό της έδωσε μόνιμο διορισμό από τον δεύτερο χρόνο. Και σε διαβεβαιώ ότι αυτή σίγουρα δεν έβαλε μέσον στον ΑΣΕΠ. Ήταν μία στις 30 κοπέλες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2009, 06:57:24 pm από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 06, 2009, 07:06:22 pm »
Ελαχιστοι καθηγητες πανεπιστημιου διορθωνουν τα γραπτα του ασεπ,τα χρηματα ειναι ελαχιστα ενω  βαριουνται να διορθωσουν  των φοιτητων τους και τα δινουν σε βοηθους.Δεν αμφισβητω τις γνωσεις ατομων με διδακτορικό απλως ξερω οτι είναι ελαχιστοι αναμεσα στους βαθμολογητες. Επιπλεον οπως ειπα και προηγουμενως πραγματα που ισχυουν στις πανελληνιες δεν ισχυουν στο ασεπ.(αναβαθμολογηση, δημοσιευση σωστών απαντησεων).Αναμεσα στους διοριστεους βρισκονται σιγουρα αξιολογοι εκπαιδευτικοι, βρισκονται όμως και ατομα που ήταν τουριστες στο πανεπιστημιο και βρεθηκαν κατα τυχη στους διοριστεους.Ειναι βεβαιο πως αν καποιος δεν ξερει τι του γινεται στο παν/μιο δεν μπορει ξαφνικα να διαβασει στα 25 του ολη την υλη του ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 06, 2009, 07:31:35 pm »
Εγω  γνωριζω πολλα ατομα απο το δικο μου τμημα που ήταν ασχετοι αλλα και απο αλλα παιδαγωγικα τμηματα. Στοιχεια οπως λες δεν μπορω να βρω οταν δεν υπαρχουν σωστες απαντησεις  απο το ασεπ και όλα ειναι δεκτα.Φαντασου μόνο να εβγαζαν αναλυτικα απαντησεις στην δημοσιοτητα, θα διαμαρτυρονταν και οι πετρες και αυτο δεν τους συμφερει. Τωρα κανεις στην ουσια δεν ξερει τι ήθελαν  στην β' ενοτητα.Αρα τι μπορει  να καταγγειλει κανεις και σε ποιον; Οι ενστασεις αφορουν μορια προυπηρεσιας και βαθμο πτυχιου όλα τα υπόλοιπα π.χ αναβαθμολογηση απαγορευονται απο τον κανονισμο του ΑΣΕΠΚαλυτερα τα θεματα να γινουν όλα πολλαπλης επιλογης.Ολα τα παραπανω που αναφερω είναι η προσωπικη μου αποψη, ωστοσο τα εχω διαβασει και σε αλλα forum εκπαιδευτικων. Φαινεται μόνο οι νηπιαγωγοι δεν τα σκεφτονται ετσι.Καλό ειναι να  ερευνουμε και να σκεφτομαστε  τις διαδικασιες στις οποιες μας βαζει το συστημα.Δεν ζουμε δυστυχως σε ενα δικαιο κοσμο, οπου ολα ειναι αγγελικα πλασμενα.Νομιζω οτι οποιος παρακολουθει τα πολιτικα δρωμενα ενδεχομενως αντιλαμβανεται οτι η διαφθορα υπηρχε και υπαρχει στον κρατικο μηχανισμό.Σιγουρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο απλως να μην εφησυχαζουμε.

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 06, 2009, 11:02:28 pm »
Επίτρεψέ μου να αμφιβάλω! Το βίσμα -όπως το λες- θα ισχύσει όταν θα μπουν στο παιγνίδι και οι συνεντεύξεις. Τότε να είσαι σίγουρη. Τώρα όμως όλα στους διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών είναι διαυγή και κρυστάλλινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαίνεται δεν έχετε λάβει μέρος σε διαγωνισμούς με σειρά προτερεότητας για να δείτε αδικίες! Να έχεις του κόσμου τα προσόντα και για κάποιο απίθανο λόγο να σε βγάζουν άκυρη και να σε υπερσκελίζουν τα πιο άσχετα άτομα. Με το πρώτο μου πτυχίο πήρα αρκετές φορές σε τέτοιους διαγωνισμούς και άκρη δεν βρήκα. Μάλιστα σε έναν τελευταία διεκδικούσα πανηγυρικά θέση και με ακύρωσαν. Έκανα ένσταση στον ΑΣΕΠ και αν δεν δικαιωθώ σκέφτομαι να τους πάω δικαστικά  >:(.

Εγώ τώρα δικαιώθηκα με τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών, Κλείστηκα- διάβασα-πέρασα και μάλιστα στους πρώτους!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2009, 11:12:05 pm από afro 2 »
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 06, 2009, 11:23:39 pm »
συμφωνω κ επαυξανω χωρις το ασεπ δεν θα υπηρχε πιθανοτητα να διοριστουμε ουτε καν θα γραφονταν καπου το ονομα μας πχ επιτηριδα επομενως ειανι αδικο να παραπονιομαστε .ολοι περασαμε απ αυτη την διαδικασια αλλοι επιτυχημενα κ αλλοι αποτυχημενα ομως προσπαθησαμε ξανα κ ξανα κ συνεχιζουμε να προσπαθουμε για το καλυτερο.
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 06, 2009, 11:51:04 pm »
Καταρχην ολα όσα υποστηριζω δεν προερχονται απο δικη μου απογοητευση,ήμουν αναπληρωτρια περυσι και θα ειμαι ξανα.Δεν αφοριζω τον ΑΣΕΠ, το είπα και προηγουμενως ειμαι υπερ της αξιολογησης των εκπαιδευτικων αλλα δεν θεωρω οτι ο τροπος που το ασεπ διαμορφωνει τις εξετασεις ειναι σωστος, θα ηταν καλυτερο συστημα  να υπαρχουν μόνο τα πολλαπλής επιλογης.
Απλως καταθετω την αποψη μου πιστευω οτι εχω αυτό το δικαιωμα.Αφου σε εσας σας φαινεται φυσιολογικο και αξιοκρατικο να μην δημοσιευονται οι αποντησεις στα θεματα αναπτυξης,ουτε βεβαια να υπαρχει το δικαιωμα της  αναβαθμολογησης (γιατι εχουν το αλανθαστο ο ασεπ και ο παπας), εγω δεν εχω σκοπο να πεισω κανενα.Αλλα ουτε και προκειται να αλλαξω γνωμη.Παντως ακομη  απορω που σας φαινονται διαυγη και κρυσταλλινα την στιγμη που ισχυουν τα παραπανω.Εμενα δεν μου φαινονται κρυσταλλινα αλλα συγκεχυμενα και αδιαφανη γιατι διαφορετικα και οι απαντησεις θα δημοσιευονταν και αναβαθμολογηση θα γινόταν.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 07, 2009, 03:42:55 am »
Μα συγνώμη, αλλά και τα δύο επιχειρήματά σου δεν συνηγορούν στο ότι ο ΑΣΕΠ είναι αναξιοκρτικός διαγωνισμός.
1ον: οι σωστές απαντήσεις δεν δημοσιεύονται, επειδή δεν υπάρχουν! Δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο θέμα γράψε μια δραστηριότητα. Επειδή έτσι θα έδινε ένα μπούσουλα και όλοι θα τον έκαναν μια κόπια και θα τον αναπαρήγαγαν στείρα. Το θέμα είναι να ακουστεί η προσωπική φωνή του εξεταζόμενου, αλλιώς το γνωστικό αντικείμενο θα καταλήξει σαν την έκθεση στις Πανελήνιες (που μόνο έκθεση ιδεών δεν είναι).
2ον: η αναβαθμολόγιση δεν επιτρέπεται, επειδή θα ήταν πάρα πολύ χρονοβόρα. 6 μήνες έκαναν να βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, πόσο χρόνο θα έκαναν να αναβαθμολογηθούν; Πότε θα γίνονταν οι διορισμοί; Αν ζητούσαν όλοι αναβαθμολόγηση τι θα γινόταν; Πόσα λεφτά θα ξοδεύονταν συνολικά για όλους τους κλάδους, όλων των διαγωνισμών; Δεν θα συνέφερε καθόλου ούτε από χρόνο ούτε από χρήμα. Και μετά αν έκαναν ένσταση αυτοί που έπεσαν θέσεις από πιθανές αναβαθμολογήσεις; Τότε τι θα γινόταν; Ξανά αναβαθμολόγηση.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος prf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 07, 2009, 03:53:28 am »
Επειδή όλες αυτές τις μέρες ακούω συνεχώς να αναπαράγονται δύο επιχειρήματα για την δήθεν αναξιοπιστία του ΑΣΕΠ.
Ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αναβαθμολόγησης και ότι δεν ανακοινώνονται οι ορθές απαντήσεις στα θέματα ανάπτυξης.
Όλοι απο εμάς μπήκαμε σε πανεπιστήμια με παννελλήνιες, διαφόρων μορφών και τύπων.
Πότε επιτρέπονταν αναβαθμολόγηση?
Πότε ανακοινώθηκαν απαντήσεις για την έκθεση?
Μήπως και οι εισαγώγικες είναι αναξιόπιστες?
Αν αυτό πιστεύτε συνεχίστε να αμφισβητείτε και τον ΑΣΕΠ.
Η διδασκαλία είναι σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης. Ο ρόλος μας, όμως, είναι περισσότερο σύνθετος.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 07, 2009, 05:57:19 am »
Όντως! Όταν η ερώτηση είναι ανάπτυξης και η απάντησή της δεν υπάρχει σε κάποιο σημείο διδακτικού βιβλίου, τότε ο εξεταζόμενος μπορεί να γράψει ότι κρίνει σωστό. Γι' αυτό το λόγο δεν υπάρχει και συγκεκριμένη ύλη από τον ΑΣΕΠ. Αν ο εκπαιδευτικός πέρασε 4 χρόνια στο πανεπιστήμιο, τότε θα ξέρει να απαντήσει και στα θέματα του διαγωνισμού.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144