0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kellykou στις Ιουλίου 01, 2009, 10:42:23 amEγω δε νομιζω οτι η οικογενεια ειναι ασυμβιαβαστη με τις μεταπτυχιακες σπουδες. Για παρα πολλα χρονια οι άντρες ετσι εκαναν καριερα δηλ. θεωρουνταν λογικο οι γυναικες να αναλαμβανουν ολες τις υποχρεωσεις για να στηριζουν τους συζυγους. Αν αυτη τη στιγμη υπάρχει και η αλλη οψη του νομισματος γιατι είναι κατακριτέα? Αν ηταν ο συζυγος αυτος που εκανε μεταπτυχιακα θα υπηρχε ασυμβιβαστο?Μήπως και σε καποια ζευγαρια υπάρχει γκρινια οταν η γυναικα εξελίσσεται επαγγελματικα περισσοτερο απο τον άντρα της και εκείνος δεν μπορει να το δεχτει επειδη πληγωνεται ο εγωισμος του?Θα σας πω τη δική μου ιστορία και θα δείτε πως συνδυάζονται όλα όταν στηρίζει ο ένας τον άλλο. Όταν ήμουν έγκυος στο 1ο παιδί έδωσα στο μεταπτυχιακό (ελληνογαλλικό. Μισό εξάμηνο στην Ελλάδα, μισό στη Γαλλία). Πέρασα. Γέννησα το Σεπτέμβριο και ξεκίνησα. Θήλαζα και έφευγα για μάθημα, επέστρεφα να ξαναθηλάσω και ξαναγύριζα στο μάθημα. Έφυγα με τον άντρα μου στη γαλλία για 1,5 μήνα περίπου, μαζί με την κορούλα μας(ειδικός διακανονισμός λόγω του μωρού). Επιστρέψαμε και συνέχισα πολύ εντατικό διάβασμα. Μένω έγκυος στο 2ο και παράλληλα ξεκίνησα τη διπλωματική μου. Στον 8ο μήνα την υποστήριξα στο ΑΠΘ και πήρα τον τίτλο μου. Ήδη ενώ δούλευα τη διπλωματική, διάβαζα εντατικά για τον ΑΣΕΠ. Μόλις γέννησα το γιό μου συνέχισα το διάβασμα νύχτα-μέρα. Έδωσα και πριν μια εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα. Πέρασα 37η.Σ΄ όλη αυτή την πορεία ο σύζηγός μου ήταν συνοδηπόρος. Με στήριξε και με στηρίζει αφάνταστα. Και είναι πάντα κοντά μουΘέλω να συνεχίσω με διδακτορικό και μου είπε να προχωρήσω....
Eγω δε νομιζω οτι η οικογενεια ειναι ασυμβιαβαστη με τις μεταπτυχιακες σπουδες. Για παρα πολλα χρονια οι άντρες ετσι εκαναν καριερα δηλ. θεωρουνταν λογικο οι γυναικες να αναλαμβανουν ολες τις υποχρεωσεις για να στηριζουν τους συζυγους. Αν αυτη τη στιγμη υπάρχει και η αλλη οψη του νομισματος γιατι είναι κατακριτέα? Αν ηταν ο συζυγος αυτος που εκανε μεταπτυχιακα θα υπηρχε ασυμβιβαστο?Μήπως και σε καποια ζευγαρια υπάρχει γκρινια οταν η γυναικα εξελίσσεται επαγγελματικα περισσοτερο απο τον άντρα της και εκείνος δεν μπορει να το δεχτει επειδη πληγωνεται ο εγωισμος του?
Υπάρχουν και πιστέψτε με είναι αρκετοί και αρκετές. Αρκεί βέβαια να μην παραμελούμε ούτε τους συντρόφους μας και φυσικά ούτε τα παιδιά μας. Και για να έρθουμε στο πρώτο θέμα μην απογοητεύεστε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ένα να σκέφτεστε: "Τί παραπάνω έχουν αυτοί που διορίζονται από εμένα; Τίποτα. Μπορώ και γω μια χαρά να τα καταφέρω όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες". (γι΄ αυτό σας παρέθεσα την δική μου ιστορία)
Παράθεση από: alexel στις Ιουλίου 01, 2009, 11:08:55 amΠαράθεση από: kellykou στις Ιουλίου 01, 2009, 10:42:23 amEγω δε νομιζω οτι η οικογενεια ειναι ασυμβιαβαστη με τις μεταπτυχιακες σπουδες. Για παρα πολλα χρονια οι άντρες ετσι εκαναν καριερα δηλ. θεωρουνταν λογικο οι γυναικες να αναλαμβανουν ολες τις υποχρεωσεις για να στηριζουν τους συζυγους. Αν αυτη τη στιγμη υπάρχει και η αλλη οψη του νομισματος γιατι είναι κατακριτέα? Αν ηταν ο συζυγος αυτος που εκανε μεταπτυχιακα θα υπηρχε ασυμβιβαστο?Μήπως και σε καποια ζευγαρια υπάρχει γκρινια οταν η γυναικα εξελίσσεται επαγγελματικα περισσοτερο απο τον άντρα της και εκείνος δεν μπορει να το δεχτει επειδη πληγωνεται ο εγωισμος του?++++++Μεγαλωσα σε μια τετοια οικογενεια και θα προσπαθησω να δημιουργησω μια ιδια Θα σας πω τη δική μου ιστορία και θα δείτε πως συνδυάζονται όλα όταν στηρίζει ο ένας τον άλλο. Όταν ήμουν έγκυος στο 1ο παιδί έδωσα στο μεταπτυχιακό (ελληνογαλλικό. Μισό εξάμηνο στην Ελλάδα, μισό στη Γαλλία). Πέρασα. Γέννησα το Σεπτέμβριο και ξεκίνησα. Θήλαζα και έφευγα για μάθημα, επέστρεφα να ξαναθηλάσω και ξαναγύριζα στο μάθημα. Έφυγα με τον άντρα μου στη γαλλία για 1,5 μήνα περίπου, μαζί με την κορούλα μας(ειδικός διακανονισμός λόγω του μωρού). Επιστρέψαμε και συνέχισα πολύ εντατικό διάβασμα. Μένω έγκυος στο 2ο και παράλληλα ξεκίνησα τη διπλωματική μου. Στον 8ο μήνα την υποστήριξα στο ΑΠΘ και πήρα τον τίτλο μου. Ήδη ενώ δούλευα τη διπλωματική, διάβαζα εντατικά για τον ΑΣΕΠ. Μόλις γέννησα το γιό μου συνέχισα το διάβασμα νύχτα-μέρα. Έδωσα και πριν μια εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα. Πέρασα 37η.Σ΄ όλη αυτή την πορεία ο σύζηγός μου ήταν συνοδηπόρος. Με στήριξε και με στηρίζει αφάνταστα. Και είναι πάντα κοντά μουΘέλω να συνεχίσω με διδακτορικό και μου είπε να προχωρήσω....
Παράθεση από: kellykou στις Ιουλίου 01, 2009, 10:42:23 amEγω δε νομιζω οτι η οικογενεια ειναι ασυμβιαβαστη με τις μεταπτυχιακες σπουδες. Για παρα πολλα χρονια οι άντρες ετσι εκαναν καριερα δηλ. θεωρουνταν λογικο οι γυναικες να αναλαμβανουν ολες τις υποχρεωσεις για να στηριζουν τους συζυγους. Αν αυτη τη στιγμη υπάρχει και η αλλη οψη του νομισματος γιατι είναι κατακριτέα? Αν ηταν ο συζυγος αυτος που εκανε μεταπτυχιακα θα υπηρχε ασυμβιβαστο?Μήπως και σε καποια ζευγαρια υπάρχει γκρινια οταν η γυναικα εξελίσσεται επαγγελματικα περισσοτερο απο τον άντρα της και εκείνος δεν μπορει να το δεχτει επειδη πληγωνεται ο εγωισμος του?++++++Μεγαλωσα σε μια τετοια οικογενεια και θα προσπαθησω να δημιουργησω μια ιδια Θα σας πω τη δική μου ιστορία και θα δείτε πως συνδυάζονται όλα όταν στηρίζει ο ένας τον άλλο. Όταν ήμουν έγκυος στο 1ο παιδί έδωσα στο μεταπτυχιακό (ελληνογαλλικό. Μισό εξάμηνο στην Ελλάδα, μισό στη Γαλλία). Πέρασα. Γέννησα το Σεπτέμβριο και ξεκίνησα. Θήλαζα και έφευγα για μάθημα, επέστρεφα να ξαναθηλάσω και ξαναγύριζα στο μάθημα. Έφυγα με τον άντρα μου στη γαλλία για 1,5 μήνα περίπου, μαζί με την κορούλα μας(ειδικός διακανονισμός λόγω του μωρού). Επιστρέψαμε και συνέχισα πολύ εντατικό διάβασμα. Μένω έγκυος στο 2ο και παράλληλα ξεκίνησα τη διπλωματική μου. Στον 8ο μήνα την υποστήριξα στο ΑΠΘ και πήρα τον τίτλο μου. Ήδη ενώ δούλευα τη διπλωματική, διάβαζα εντατικά για τον ΑΣΕΠ. Μόλις γέννησα το γιό μου συνέχισα το διάβασμα νύχτα-μέρα. Έδωσα και πριν μια εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα. Πέρασα 37η.Σ΄ όλη αυτή την πορεία ο σύζηγός μου ήταν συνοδηπόρος. Με στήριξε και με στηρίζει αφάνταστα. Και είναι πάντα κοντά μουΘέλω να συνεχίσω με διδακτορικό και μου είπε να προχωρήσω....