0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω στο γνωστικο το 2007 πηρα 76 απο τον πρωτο 50 απο τον δευτερο.αναβαθμολογηση 63,ο μεσος ορος.εμεινα απ εξω,για το τιποτα χωρις να ξερω για ποιο λογο.κι εγω στο γραπτο μου καμμια σημειωση
Παράθεση από: alceste στις Ιουνίου 26, 2009, 02:28:41 pmκι εγω στο γνωστικο το 2007 πηρα 76 απο τον πρωτο 50 απο τον δευτερο.αναβαθμολογηση 63,ο μεσος ορος.εμεινα απ εξω,για το τιποτα χωρις να ξερω για ποιο λογο.κι εγω στο γραπτο μου καμμια σημειωση η αναβαθμολόγηση είχε γίνει απευθείας ή κίνησες εσύ διαδικασίες;;; Ρωτάω γιατι σκέφτομαι να κάνω ένσταση και θέλω να ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Παράθεση από: marianV στις Ιουνίου 26, 2009, 04:42:43 pmΠαράθεση από: alceste στις Ιουνίου 26, 2009, 02:28:41 pmκι εγω στο γνωστικο το 2007 πηρα 76 απο τον πρωτο 50 απο τον δευτερο.αναβαθμολογηση 63,ο μεσος ορος.εμεινα απ εξω,για το τιποτα χωρις να ξερω για ποιο λογο.κι εγω στο γραπτο μου καμμια σημειωση η αναβαθμολόγηση είχε γίνει απευθείας ή κίνησες εσύ διαδικασίες;;; Ρωτάω γιατι σκέφτομαι να κάνω ένσταση και θέλω να ξέρω τι μπορεί να γίνει.Προφανώς εννοεί την αναβαθμολόγηση που έγινε επειδή είχαν μεγάλη απόκλιση ο πρώτος με το δεύτερο βαθμολογητή.Γιατί αναβαθμολόγηση έπειτα από ένσταση δεν μπορεί να γίνει.Ένσταση για το βαθμό δεν επιτρέπεται.