0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! ;DΝα ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, με 21,3 μόρια μπορώ να ελπίζω για αναπληρώτρια μέχρι και τη δευτερη χρονιά?Κι αν ναι για πότε?Γιατί με όσα διαβάζω και ακούω έχω αρχίσει και απογοητεύομαι..
Ως νεα στο συσημα του Ασεπ μηπως μπορτειτε να με ενημερωσετε αν εχω πιθανοτητες για αναπληρωτρια με 19,65 μορια και σειρα 2657?? μαλλον οχι ε??
Παράθεση από: vasouli στις Ιουλίου 02, 2009, 05:18:48 pmΚαλησπέρα! ;DΝα ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, με 21,3 μόρια μπορώ να ελπίζω για αναπληρώτρια μέχρι και τη δευτερη χρονιά?Κι αν ναι για πότε?Γιατί με όσα διαβάζω και ακούω έχω αρχίσει και απογοητεύομαι.. Θα σου πω για τον εαυτό μου. Εγώ πισεύω ότι θα με πάρουν τη δεύτερη χρονιά, τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο-Νοέμβριο. Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος ελπίζω και για φέτος για τις τελευταίες φάσεις Επειδή κι εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος.. ..μακάρι κ΄καλή επιτυχία και στις 2 μας!
κορίτσια θέλω τα φώτα σας!!!!!εγω εχω 21.86 μορια κ διολου προυπηρεσια.εχω καμια πιθανοτητα για του χρονου?κ οταν λετε φασεισ,πόσεσ φασεισ υπάρχουν?εγω που ειμαι παντρεμενη υπαρχει δυνατοτητα συνηπηρετησης αν με παρουν αναπληρωτρια?ο συζυγος ειναι στρατιωτικος!
κορίτσια θέλω τα φώτα σας!!!!!εγω εχω 21.86 μορια κ διολου προυπηρεσια.1. εχω καμια πιθανοτητα για του χρονου?2. κ οταν λετε φασεισ,πόσεσ φασεισ υπάρχουν?3. εγω που ειμαι παντρεμενη υπαρχει δυνατοτητα συνηπηρετησης αν με παρουν αναπληρωτρια?ο συζυγος ειναι στρατιωτικος!
καλησπερα! δεν εχω καταλαβει πολυ καλα ποιοι ειναι αυτοι που ειναι στο 40% , στους 24 μηνες και στους 30. πως ακριβως λειτουργει αυτο? και κατι αλλο . με 25.09 υπαρχει ελπιδα για φετος? τι λετε?
Παράθεση από: regi στις Ιουλίου 02, 2009, 09:21:19 pm κορίτσια θέλω τα φώτα σας!!!!!εγω εχω 21.86 μορια κ διολου προυπηρεσια.1. εχω καμια πιθανοτητα για του χρονου?2. κ οταν λετε φασεισ,πόσεσ φασεισ υπάρχουν?3. εγω που ειμαι παντρεμενη υπαρχει δυνατοτητα συνηπηρετησης αν με παρουν αναπληρωτρια?ο συζυγος ειναι στρατιωτικος! Σιγά σιγά κυρία μου, με το μαλακό . Απαντήσεις:1. Ναι έχεις.2. Τη χρονιά που πέρασε υπήρξε και IΔ΄Φάση (08-05-09).3. Όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα για τους αναπληρωτές. Υ.Γ.: Για το θέμα σύζυγος στρατιωτικός, ας πρόσεχες..
εγω παντως δε βλέπω το όνομα μου στον πίνακα...αντιστοιχα άτομα με βαθμολογία 30.21 βρίσκονται 1495 σειρά...οπότε προς τέλος αυτής της χρονιάς με βλέπω...
Συνάδελφοι καλησπέρα. Γράφω σήμερα για πρώτη φορά,σας διαβάζω όμως προ Α.Σ.Ε.Π. Και'γω ανήκω στις ''ατυχήσασες''του φετινού διαγωνισμού,αφού μετά από διάβασμα μηνωωωωωωών ο βαθμός μου ήταν μέτριος.Ωστόσο,με κάτι λίγο από τον προηγούμενο Α.Σ.Ε.Π. συγκέντρωσα 24.5 μορια. Πιστεύετε,πως έχω ελπίδες φέτος για αναπλήρωση; Ευχαριστώ και εύχομαι να τα λέμε συχνά.