PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής
(Συντονιστής:
Χριστίνα
)
Πιθανότητες να με καλέσουν ως ωρομίσθια-ολοήμερα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πιθανότητες να με καλέσουν ως ωρομίσθια-ολοήμερα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αναγνώστηκε 1025 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
nandy
Νέο μέλος
Φύλο:
Πιθανότητες να με καλέσουν ως ωρομίσθια-ολοήμερα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
«
στις:
Ιουνίου 26, 2009, 06:03:08 pm »
Tweet
Γεια σας!Είμαι απόφοιτος ΠΕ19 και έκανα φέτος τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια-ωρομίσθια (και σε ολοήμερα), για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Έχω πάρει το πτυχίο μου το 2007 και βρίσκομαι στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας, καθώς τις δύο προηγούμενες φορές είχα κάνει αίτηση για την περιφέρεια Ηπείρου (όπου οι πληροφορικάριοι είμαστε υπεράριθμοι, οπότε και δε με κάλεσαν).. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν πιθανότητες να με καλέσουν φέτος για ωρομίσθια (γιατί για αναπληρώτρια δύσκολο μάλλον...);
Καταγράφηκε
Everybody on the earth has a treasure waiting for him!
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Πιθανότητες να με καλέσουν ως ωρομίσθια-ολοήμερα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:14:57 »
vpapadop12
Νέο μέλος
Απ: Πιθανότητες να με καλέσουν ως ωρομίσθια-ολοήμερα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 24, 2009, 11:54:01 am »
Γειά σου.
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν έχεις πολλές ευκαιρίες, ούτε και εγώ φυσικά γιατί και εγώ γράφτηκα φέτος και τελείωσα πέρυσι.
Γιατί στο λέω αυτό? Είναι γιατί το άκουσα να μας το λέει επιτηρητής στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ τον Φεβρουάριο, όταν περιμέναμε
να έρθουν τα θέματα στην τάξη.
Μας είπε ο συγκεκριμένος και είναι κάτι που λένε και πολλά άτομα εδώ και καιρό και είναι αδικία:
"Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να γινετε αναπληρωτές στην Δυτ. Ελλάδα, ή να πάρετε κάποιες ώρες διότι υπάρχουν
πάρα πολλοί εκτός του κλάδου (φυσικοί, κτλ με σεμινάρια υπολογιστών) που σας έχουν πάρει τις θέσεις εδώ και καιρό.
Επίσης υπάρχουν και πάρα πολλοί που βάζουν μέσο για να πάρουν ακόμη και 2 ώρες σε κάτι κατσικοχώρια για να μπορέσουν
να πάρουν μόρια.."
Τώρα τι να σου πω. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής
(Συντονιστής:
Χριστίνα
)