0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
physeye δηλαδή για να καταλάβω στον πίνακα Α θα μετράται η προυπηρεσία και μάλιστα και αυτή της γενικής για να τους κατατάξουν(Ως προϋπηρεσία στον Πίνακα Α΄, λογίζεται η προϋπηρεσία που έχει αποκτηθεί από τη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση) και στον πίνακα
Πολυ παθος βρε παιδι μου απο ενα ατομο που δεν ασχολειται καν με την ειδικη αγωγη ???Κ πολυ καλος φιλος ετσι? ;DΔεν μπορειτε να πειτε ;DΑσε και κανενα σχετικο να μιλησει¨!!!!
Εγώ πάλι γιατι θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα; Δηλα΄δή δεν νομίζω ότι η κάθε εγκύκλιος θα πρέπει να αναλύει την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Υπάρχει ο νόμος της Ε.Α. ο οποίος δημοσιέυτηκε πέρισυ τον Οκτώβριο πάνω στον οποίο βασίζεται η εγκύκλιος. Ο νόμος νομίζω ότι αναλύει τις περιπτώσεις. Άρα εκεί θα βασιστούν και θα γίνει η κατάταξη.Όσο για τις ενστάσεις....ο καθένας που έχει έννομο συμφέρον και θεωρεί ότι αδικέιται μπορεί ελέυθερα να κλανει ένσταση και να πάρει απάντηση! Εγώ ας πούμε, αν και διαφωνώ με πολλά πράγματα και από την εγκύκλιο και από το νόμο, δεν μπορώ να κάνω ένσταση γιατί δεν έχω έννομο συμφέρον, μιας και είμαι διορσιμένη στην Ε.Α.
Φυσικε physeye το emmaki εκει κολησσει τον ιο της γριππης.Με το μαλακο οι ερωτησεις σου στο emmaki