*

Αποστολέας Θέμα: Ειδική Αγωγή και προϋπηρεσία  (Αναγνώστηκε 46233 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ειδική Αγωγή και προϋπηρεσία
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 31, 2009, 07:12:11 pm »
physeye δηλαδή για να καταλάβω στον πίνακα Α θα μετράται η προυπηρεσία και μάλιστα και αυτή της γενικής για να τους κατατάξουν(Ως προϋπηρεσία στον Πίνακα Α΄, λογίζεται η προϋπηρεσία που έχει αποκτηθεί από τη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση) και στον πίνακα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:28:14 »

Αποσυνδεδεμένος rose-PEO2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 31, 2009, 07:17:48 pm »
1)Η σειρά κατάταξης για την προϋπηρεσία(σεμινάριο) εχει πορεία από την αυξουσα προς τη φθίνουσα
2)Αυτο για τα σεμιναρια και τισ ωρεσ το ξεκαθαρίζει μεσα στην εγκυκλιο
   Είναι κάτοχοι πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης ετήσιου σεμιναρίου επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση από Πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένο κρατικό φορέα που εποπτεύεται από το Υπ.Ε.Π.Θ., αποδεδειγμένης διάρκειας τουλάχιστον τετρακοσίων (400) ωρών. Σεμινάρια ετήσιας διάρκειας στην ΕΑΕ που έχουν υλοποιηθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του ν. 3699/2008 (ΦΕΚ 199/τ. Α΄/2-10-2008) από Πανεπιστήμια ή από αναγνωρισμένους κρατικούς φορείς που εποπτεύονται από το Υπ.Ε.Π.Θ. αναγνωρίζονται ως ισότιμα με τα ανωτέρω σεμινάρια των τετρακοσίων (400) ωρών.
3)το 6 ή το 8 ειναι μήνεσ προθπηρεσιασ ή βαθμός
Αν ειναι βαθμός δεν υπολογίζεται , γιατι ωσ βασικόσ τίτλοσ σπουδων πιανει πχ το πτυχίο φιλολογιας, μαθηματικων, θεολογίασ κοκ
Αν τώρα ειναι μήνες  αυτοσ που θα εχει 8 ειναι σαφως πάνω απο αυτόν που θα έχει 6

Αποσυνδεδεμένος physeye

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 31, 2009, 07:28:24 pm »
physeye δηλαδή για να καταλάβω στον πίνακα Α θα μετράται η προυπηρεσία και μάλιστα και αυτή της γενικής για να τους κατατάξουν(Ως προϋπηρεσία στον Πίνακα Α΄, λογίζεται η προϋπηρεσία που έχει αποκτηθεί από τη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση) και στον πίνακα

Αποσυνδεδεμένος BELLISSIMA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 31, 2009, 07:33:29 pm »
Πολυ παθος βρε παιδι μου απο ενα ατομο που δεν ασχολειται καν με την ειδικη αγωγη ??? ???Κ πολυ καλος φιλος ετσι? ;D ;DΔεν μπορειτε να πειτε ;D ;DΑσε και κανενα σχετικο να μιλησει¨!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:28:14 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 31, 2009, 08:24:56 pm »
Εγώ πάλι γιατι θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα; Δηλα΄δή δεν νομίζω ότι η κάθε εγκύκλιος θα πρέπει να αναλύει την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Υπάρχει ο νόμος της Ε.Α. ο οποίος δημοσιέυτηκε πέρισυ τον Οκτώβριο πάνω στον οποίο βασίζεται η εγκύκλιος. Ο νόμος νομίζω ότι αναλύει τις περιπτώσεις. Άρα εκεί θα βασιστούν και θα γίνει η κατάταξη.
Όσο για τις ενστάσεις....ο καθένας που έχει έννομο συμφέρον και θεωρεί ότι αδικέιται μπορεί ελέυθερα να κλανει ένσταση και να πάρει απάντηση! Εγώ ας πούμε, αν και διαφωνώ με πολλά πράγματα και από την εγκύκλιο και από το νόμο, δεν μπορώ να κάνω ένσταση γιατί δεν έχω έννομο συμφέρον, μιας και είμαι διορσιμένη στην Ε.Α.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος physeye

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 31, 2009, 08:41:40 pm »
Πολυ παθος βρε παιδι μου απο ενα ατομο που δεν ασχολειται καν με την ειδικη αγωγη ??? ???Κ πολυ καλος φιλος ετσι? ;D ;DΔεν μπορειτε να πειτε ;D ;DΑσε και κανενα σχετικο να μιλησει¨!!!!

Τα παραπάνω επιχειρήματα , να τα δεχτώ ως απάντηση?Ναι έχω πάθος.Ευχαριστώ.Είναι ο φίλος μου είπα!!!Το είπα από την αρχή ότι μερολυπτώ! Ούτε εσύ δουλεύεις τώρα.Και εγώ δούλεψα στο παρελθον και θα δουλέψω στο μέλλον όταν μου το επιτρέψουν οι μόνιμοι τηλεφωνάκηδες (γιατί έχουμε και μόνιμους τηλεφωνάκηδες ).Από όσα διάβασα ....δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλοί σχετικοί .Ίσως αυτό να μην έπρεπε να το γράψω....τέλος πάντων μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό. Ασχολούμε με την ειδική αγωγή από το 1998 και τελευταία φορά δούλεψα το 2005,δεν νομίζεις ότι είμαι αρκετά?Σου φάνηκε ότι δεν γνωρίζω τους νόμους ή τον τρόπο που δουλέυει η ειδική στην Δευτεροβάθμια?

Εγώ πάλι γιατι θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα; Δηλα΄δή δεν νομίζω ότι η κάθε εγκύκλιος θα πρέπει να αναλύει την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Υπάρχει ο νόμος της Ε.Α. ο οποίος δημοσιέυτηκε πέρισυ τον Οκτώβριο πάνω στον οποίο βασίζεται η εγκύκλιος. Ο νόμος νομίζω ότι αναλύει τις περιπτώσεις. Άρα εκεί θα βασιστούν και θα γίνει η κατάταξη.
Όσο για τις ενστάσεις....ο καθένας που έχει έννομο συμφέρον και θεωρεί ότι αδικέιται μπορεί ελέυθερα να κλανει ένσταση και να πάρει απάντηση! Εγώ ας πούμε, αν και διαφωνώ με πολλά πράγματα και από την εγκύκλιο και από το νόμο, δεν μπορώ να κάνω ένσταση γιατί δεν έχω έννομο συμφέρον, μιας και είμαι διορσιμένη στην Ε.Α.
emmaki οι νόμοι δεν έχουν ποτέ υποπεριπτώσεις..οι εγκύκλοιοι περιλαμβάνουν όλες τις υποπεριπτώσεις ,για αυτό και βγαίνουν.Ο νόμος δεν αναφέρει τίποτα για κατάταξη.Και επειδή υπάρχουν και μερικά πράγματα που πραγματικά δεν μπορώ να τα φτάσω αν και θέλω....πως πήρες οργανική σε Σμεα ? Είσαι Δευτεροβάθμια?

Αποσυνδεδεμένος anaplirosiflwrinis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 31, 2009, 08:45:45 pm »
Φυσικε physeye το emmaki εκει κολησσει τον ιο της γριππης.Με το μαλακο οι ερωτησεις σου στο emmaki

Αποσυνδεδεμένος physeye

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 31, 2009, 08:47:34 pm »
Φυσικε physeye το emmaki εκει κολησσει τον ιο της γριππης.Με το μαλακο οι ερωτησεις σου στο emmaki
emmaki περαστηκά ...κράτα τα αντισώματα θα τα χρειαστούμε οι υπόλοιποι

Αποσυνδεδεμένος lang

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 31, 2009, 10:16:23 pm »
Τι λέτε ρε παιδια θα πάμε υπουργείο την άλλη εβδομάδα? Ρίχτε μου κανένα pm.

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 01, 2009, 04:47:09 pm »
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτίθεστε στην physeye. Θα πω τη γνώμη μου από όσα έχω αποκομίσει ως τώρα. Σε όσους έδωσα να διαβάσουν την εγκύκλιο κατάλαβαν αυτό που κατάλαβα και εγώ και η physeye. Το τι είναι λογικό και το τι είναι παράλογο αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική και υποκειμενική ιστορία. Πώς είναι δυνατό να βασίζεστε στο τι λέει το υπουργείο, όταν παρουσιάζει απίστευτη σύγχυση σε ό,τι αφορά το θέμα  (τουλάχιστον σε 'μένα και σε άλλες δύο συναδέλφους έχουν δώσει όλων των ειδών τις απαντήσεις: θα μετρήσει, δε θα μετρήσει, ίσως μετρήσει, θα βγει ανακοίνωση, θα αποφασίσει ο προιστάμενος κ.α).

Και φίλος νομικός στον οποίο απευθύνθηκα κατάλαβε ότι η προυπηρεσία πάνω από 10 μήνες θεωρείται ως προσόν, αλλά δεν αποτελεί κριτήριο κατάταξης.

Τέλος θεωρώ ότι είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε στην ερμηνεία. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για εκνευρισμό. Πολλά πράγματα είναι προβληματικά σε αυτή την εγκύκλιο και ήδη ορισμένοι μεταπτυχιακοί εξέφρασαν τη διάθεση να κάνουν κάποιες κινήσεις προς το Υπουργείο τόσο για το θέμα των σεμιναρίων όσο και γι' αυτό της προυπηρεσίας. Το πιο πιθανό είναι να οργανωθεί κάτι τέτοιο από τη νέα σχολική χρονιά, γιατί η εγκύκλιος για φέτος είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει. Και απορώ πώς είναι δυνατό νομικά και όχι λογικά ή με βάση οποιοδήποτε άλλο κριτήριο να γίνει η κατάταξη βάσει της προυπηρεσίας, χωρίς να κινδυνεύει το Υπουργείο να βρεθεί εκτεθειμένο και να αντιμετωπίσει όχι μόνο ενστάσεις αλλά ακόμα και αγωγές.

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 01, 2009, 05:06:07 pm »
Υπ' όψιν ότι δε θέλω ούτε να πανικοβάλλω ούτε να επιβάλλω την άποψη μου....

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 01, 2009, 07:28:37 pm »
Πώς δουλεύω στην ειδική αγωγή; Καταρχήν είμαι νηπιαγωγός. Έχω μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή. Έδωσα ΑΣΕΠ, πέρασα, διορίστικα σε δυσπρόσιτο, όπου έτυχε να υπάρχει τμήμα ένταξης το οποίο και ανέλαβα εγώ. Μετά από 2 χρόνια, ζήτησα μετάθεση. Πήρα εκεί που ήθελα (δεν χρειαζόταν και πολλά μόρια εκεί που ήθελα). Πήρα θέση σε Τ.Ε. πάλι, μιας και υπήρχε στην πόλη μου, και μετά από 1 χρόνο πήρα μετάθεση σε ΚΕΔΔΥ, όπυ και είμαι τώρα οργανικά (γαιτί βρίσκομαι σε εκπαιδευτική άδεια).

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τη γρίπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μακάρι να κολλήσετε όλοι και να την περάσετε ελαφριά όπως εγώ!!!!!!!!!!!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 01, 2009, 08:58:49 pm »
Που εισαι emmaki θελω αντισωματα ΤΩΡΑ θελω να με κολλησεις ;D ;D ;D για να μην παω στο σχολειο αλα μαικλ τζακσον με μασκα και γαντια :o :o αλλα πολυ κουλ  8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 02, 2009, 03:29:11 pm »
να εκφρασω και εγω την απορια μου;αντε και σε μας στη δευτεροβαθμια μετρανε ως κυριο κριτήριο την επιτυχια ασεπ και γινεται η καταταξη χωρις προυπηρεσιες κτλ.Στην πρωτοβαθμια που δεν εχουν ασεπ ,γιατι δεν εχουν το δικαιωμα του βολου και του παμακ να δωσουν, θα καταταγουν με βαση τι;;δε φτανει που δεν τους διοριζει, τωρα θα τους ακυρωσει κ την προυπηρεσια και θα τους βαλει με ημερομηνια  κτησης πτυχιου;;;και η ουσια των δυσπροσιτων που παει;;;δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.γιατι οτι ισχυσει για δευτεροβαθμια θα ισχυσει και για πρωτοβαθμια.απλα η προυπηρεσια κρυβεται στο κ.ο.κ της εγκυκλιου.δε νομιζω οτι ψηφιστηκε ο νεος νομος με τα παρατραγουδα που ειχε και ξαφνικα θα γυρισει η ειδικη αγωγη εκει που ηταν καποτε η γενικη στα χρονια της επετηριδας.δηλαδη αλλα θα μετρανε για την ειδικη, αλλα για τη γενικη;θα κανουν δηλαδη την ειδικη απλα διοδο για να μαζεψεις προυπηρεσια και θα μετραει μονο στην κανονικη;ποσο παραλογο ακουγεται αυτο!τοτε γιατι να τρεχω ωρομισθια σε δυσπροσιτα η σε νησια μακρια απο το σπιτι μου με εξοδα δικα μου και να μην καθησω στο μερος μου ανεργη και να περιμενω να ερθει το πτυχιο μου σε σειρα και να με παρουν;;;δεν παιζει κατι τετοιο.....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2009, 03:32:28 pm από maroulaki »
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699