0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προϋπηρεσία μας θα μετρήσει τελικα. Μιλησα με φίλη η οποία ήταν στη σημερινή συγκέντρωση στο ΥΠΕΠΘ.
Τι σημαίνει ρε παιδιά το "δε θα μετρήσει" γιατί εγώ πραγματικά έχω μπερδευτεί! π.χ. στην κατηγορία εκείνων που έχουν μτχ ποιος θα προηγηθεί? εκείνος που έχει σεμινάριο θα μου πείτε φαντάζομαι (η πλήρης εμπορευματοποίηση!) και ανάμεσα σε εκείνους που δεν έχουν σεμινάριο ποιος θα προηγηθεί??πολύ μπέρδεμα η υπόθεση! άντε να βγουν οι πίνακες να ξεμπερδεύουμε τελικά!!!!!!!
christina η απάντηση σου μου φαίνεται πιο σαφής... εννοείται και έχω διαβάσει όλο το topic και δε μου αρέσει και μένα να επαναλαμβάνομαι! απλά προσπαθώ να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα στο μυαλό μου για να καταλάβω πόσο θα επηρεαστούμε φέτος από τη νέα εγκύκλιο! και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στους έχοντες μτχ γιατί και εγώ σε αυτή την κατηγορία ανήκω και θα ήθελα με δυο λόγια ΑΝ κάποιος γνωρίζει και μπορεί να μου απαντήσει πώς θα γίνει εκεί η κατάταξη! η ερώτηση μου περισσότερο στοχεύει στο να επιβεβαιώσω αν όντως έχω καταλάβει σωστά ή όχι και όχι στο να κουράσω τους συμμετέχοντες στη συζήτηση...
και όντως gekal είναι πολύ παράλογο αυτό και ελπίζω ότι θα επικρατήσει η λογική....