0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό που δίνει Παιδαγωγική καταρτισή είναι ένα "ΠΜΣ στις Επιστήμες Αγωγης".
Και ερωτώ δηλαδή εγώ που είμαι από ΤΕΙ και έχω όλη την όρεξη να διαβάσω για να δώσω εξετάσεις στο εν λόγω ΠΜΣ και που θέλω να αποκτήσω Παιδαγωγική κατάρτιση και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να κυνηγάω την ΑΣΠΑΙΤΕ και πόσα μόρια θα μου μετρήσουν δεν έχω άλλες επιλόγές σε αυτή την χώρα?Μού κλείνουν όλες τις πόρτες σε αυτό το ΠΜΣ που παρό ολα αυτα μου δίνει ότι ακριβώς χρειάζομαι προκειμένου να ακολουθήσω το επάγγελμα του εκπαιδευτικού??Ας μου δώσει κάποιος μία τεκμηριωμένη απάντηση ή απλά ας μου πεί την γνώμη του.Γιατί εφόσον λειτουργεί το παραπάνω αναγνωρισμένο ΠΜΣ, οι υποψηφιοί ΤΕΙ να αποκλείονται εξαρχής από αυτό και να είναι αναγκασμένοι να ασχολόυνται με μία υπο διάλυση σχολή που λέγεται ΑΣΠΑΙΤΕ?
ν διαβάσεις προσεκτικά την προκήρυξη που βγαίνει κάθε καλοκαίρι για να κάνεις αίτηση στον πίνακα των αναπληρωτών/ωρομισθίων θα δεις ότι γράφει πως τα πτυχία τα οποία αντικαθιστούν την ΑΣΠΑΙΤΕ είναι εκτός από αυτά των καθηγητικών σχολών (μαθηματικοί φυσικοί, θεολόγοι κτλ...) και μεταπτυχιακός ή διδακτορικός τίτλος στις "Επιστήμες Αγωγής" των τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης, χωρίς φυσικά να ξεχωρίζει ποίας κατεύθυνσης, αρκεί ο τίτλος του ΠΜΣ να είναι ο ανωθεν!!Δες το καλά και θα διαπιστώσεις ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ δεν απότελει την μοναδική λύση σε αυτή τη χώρα!!Δες το και πες μου αν κάνω λάθος σε παρακαλώ, θα το εκτιμούσα!