*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής (ΕΚΠΑ)  (Αναγνώστηκε 95203 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής (ΕΚΠΑ)
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 03, 2007, 01:28:39 pm »
Σωστά δεν δίδεται παιδαγωγική επάρκεια, γιατί αν δινόταν το συγκεκριμένο ΠΜΣ θα αναφερόταν στην προκήρυξη το καλοκαίρι για τους πίνακες αναπληρωτών/ωρομισθίων.
Την παιδαγωγική κατάρτιση την κάνεις απλά για σένα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι επαρκής έτσι ώστε να στην αναγνωρίσουν εκεί που θέλεις.
Είπαμε μόνο μία παιδαγωγική κατάρτιση θεωρείται επαρκής και σου δίνει τα μόρια που θέλεις εκτός από την ΑΣΠΑΙΤΕ, το ΠΜΣ στις Επιστήμες Αγωγής. Αν πάρεις τηλ και στο ΥΠΕΠΘ και ρωτήσεις για το συγκεκριμένο ΠΜΣ στο ΕΑΠ, δεν θα ξέρουν να σου απαντήσουν έγκυρα το μόνο που θα σου πούν είναι το ΠΜΣ σου θέλουν  να έχει τίτλο στις Επιστήμε Αγωγής όπως ακριβώς αναγράφεται στην προκήρυξη των αναπληρωτών.

ειναι στανταρ οτι δεν θα μετρησει το μετπτυχιακο στο ΕΑΠ?με πηρανε φετοσ κ ειλικρινα δεν εχω λεφτα για χασιμο αμα ειστε σιγουροι οτι δεν θα μετρησει οπως το παιδαγωγικο πτυχιο εγω δεν το συνεχιζω!!!
Επισης οντασ ΠΕ09 δε θα μετρησει κ σαν μαστερ στα οικονομικα οποτε.... :'(

Είμαι κι εγώ ΠΕ09 αλλά πέρσι δεν έκανα αίτηση γιατί δεν είχα συμπληρώσει την 5ετία.

Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, είχα πάρει τηλέφωνο στο ίδιο το ΕΑΠ κάποια στιγμή και μου είχαν πει (παρεμπιπτόντως τα παιδιά είναι ευγενέστατα εκεί) ότι ΔΕ δίνει παιδαγωγική κατάρτιση το ΠΜΣ τους. (Σημείωση: έχω ρωτήσει παραπάνω αν παιδαγωγική κατάρτιση και παιδαγωγική επάρκεια είναι το ίδιο και το αυτό γιατί έχω μία σύγχυση. Νομίζω όμως ότι είχα ρωτήσει για "κατάρτιση". Επειδή όμως έχουν περάσει αρκετοί μήνες δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.)

Αν μάθεις κάτι πες το μας εδώ  ;)

Θα παρακαλούσα στα παιδιά που έχω στείλει ήδη με mail την λίστα να την προωθούν και σε άλλους ενδιαφερόμενους , γιατί δέχομαι mail καθημερινά και δεν προλαβαίνω ειλικρινά... :-\

Την έχω στείλει κι εγώ σε αρκετά παιδιά  :)

Amstrad υπάρχει πρόβλημα αν ανεβεί εδώ η λίστα; Αν ναι, μπορεί κανείς να την ανεβάσει;
Ντροπή κι αίσχος μου που το λέω αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2007, 01:54:21 pm από buruburu »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:27:09 »

Αποσυνδεδεμένος marydarko

• Νέο μέλος
  • *
  • Kato o kapitalismos!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 03, 2007, 01:41:20 pm »
Σωστά δεν δίδεται παιδαγωγική επάρκεια, γιατί αν δινόταν το συγκεκριμένο ΠΜΣ θα αναφερόταν στην προκήρυξη το καλοκαίρι για τους πίνακες αναπληρωτών/ωρομισθίων.
Την παιδαγωγική κατάρτιση την κάνεις απλά για σένα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι επαρκής έτσι ώστε να στην αναγνωρίσουν εκεί που θέλεις.
Είπαμε μόνο μία παιδαγωγική κατάρτιση θεωρείται επαρκής και σου δίνει τα μόρια που θέλεις εκτός από την ΑΣΠΑΙΤΕ, το ΠΜΣ στις Επιστήμες Αγωγής. Αν πάρεις τηλ και στο ΥΠΕΠΘ και ρωτήσεις για το συγκεκριμένο ΠΜΣ στο ΕΑΠ, δεν θα ξέρουν να σου απαντήσουν έγκυρα το μόνο που θα σου πούν είναι το ΠΜΣ σου θέλουν  να έχει τίτλο στις Επιστήμε Αγωγής όπως ακριβώς αναγράφεται στην προκήρυξη των αναπληρωτών.

ειναι στανταρ οτι δεν θα μετρησει το μετπτυχιακο στο ΕΑΠ?με πηρανε φετοσ κ ειλικρινα δεν εχω λεφτα για χασιμο αμα ειστε σιγουροι οτι δεν θα μετρησει οπως το παιδαγωγικο πτυχιο εγω δεν το συνεχιζω!!!

Είμαι κι εγώ ΠΕ09 αλλά πέρσι δεν έκανα αίτηση γιατί δεν είχα συμπληρώσει την 5ετία.

Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, είχα πάρει τηλέφωνο στο ίδιο το ΕΑΠ κάποια στιγμή και μου είχαν πει (παρεμπιπτόντως τα παιδιά είναι ευγενέστατα εκεί) ότι ΔΕ δίνει παιδαγωγική κατάρτιση το ΠΜΣ τους. (Σημείωση: έχω ρωτήσει παραπάνω αν παιδαγωγική κατάρτιση και παιδαγωγική επάρκεια είναι το ίδιο και το αυτό γιατί έχω μία σύγχυση. Νομίζω όμως ότι είχα ρωτήσει για "κατάρτιση". Επειδή όμως έχουν περάσει αρκετοί μήνες δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.)

Θα παρακαλούσα στα παιδιά που έχω στείλει ήδη με mail την λίστα να την προωθούν και σε άλλους ενδιαφερόμενους , γιατί δέχομαι mail καθημερινά και δεν προλαβαίνω ειλικρινά... :-\

Amstrad υπάρχει πρόβλημα αν ανεβεί εδώ η λίστα; Αν ναι, μπορεί κανείς να την ανεβάσει;
Ντροπή κι άισχος μου που το λέω αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται...

μιλαμε εχω τρελαθει αυτη την στιγμη.Θα τουσ στειλω email  ευτηχως εινε ΠΟΛΥ εξυπηρετικοι!!!Μιλαμε σιγουρα ομως οτι χρειαζεται παιδαγωγικη κατάρτηση?Πως μπορουμε να το μαθουμε??Παιδια περνω 650 ευρω το μηνα τα 850 το χρονο δεν μου περισσεύουν!!!!!
it ain't over till its over

• Νέο μέλος
  • *
  • Kato o kapitalismos!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 03, 2007, 01:48:33 pm »

Ντροπή κι άισχος μου που το λέω αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται...

αν κανεις τουλαχιστον phd  που σκεφτόμουν εγώ στα παιδαγωγικά θα μετρήσει η πάλι όλα φλου??

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 03, 2007, 01:54:03 pm »
μιλαμε εχω τρελαθει αυτη την στιγμη.Θα τουσ στειλω email  ευτηχως εινε ΠΟΛΥ εξυπηρετικοι!!!Μιλαμε σιγουρα ομως οτι χρειαζεται παιδαγωγικη κατάρτηση?Πως μπορουμε να το μαθουμε??Παιδια περνω 650 ευρω το μηνα τα 850 το χρονο δεν μου περισσεύουν!!!!!

marydrako τι εννοείς με το "χρειάζεται";
Υποχρεωτικό δεν είναι αν αυτό εννοείς αλλά για μας που είμαστε από μη-καθηγητικές σχολές σαφώς και προηγούνται οι έχοντες παιδαγωγική κατάρτιση...

αν κανεις τουλαχιστον phd  που σκεφτόμουν εγώ στα παιδαγωγικά θα μετρήσει η πάλι όλα φλου??

Εξαρτάται πού θα το κάνεις υποθέτω και τι τίτλο έχει.
Ακριβώς όπως και στο Μεταπτυχιακό....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:27:09 »

• Νέο μέλος
  • *
  • Kato o kapitalismos!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 03, 2007, 01:58:05 pm »

marydrako τι εννοείς με το "χρειάζεται";
Υποχρεωτικό δεν είναι αν αυτό εννοείς αλλά για μας που είμαστε από μη-καθηγητικές σχολές σαφώς και προηγούνται οι έχοντες παιδαγωγική κατάρτιση...

Εξαρτάται πού θα το κάνεις υποθέτω και τι τίτλο έχει.
Ακριβώς όπως και στο Μεταπτυχιακό....

χρειαζεται εννοω οτι πρεπει να ειναι καταρτιση και οχι επαρκεια??πολυ μπερδεμενα ολα αυτα...

Στο ΕΑΠ ειχα σκοπο αν πανε ολα καλα στην διδακτικη των Οικονομικων..
Αν ολα αυτα δεν θα μετρησουν σε τπτ ενταξει τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 03, 2007, 02:41:18 pm »
Μισό μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...
Το ΕΑΠ σου δίνει επάρκεια κι όχι κατάρτιση δηλαδή; Το'χεις ρωτήσει αυτό;

Έχει διδακτορικό πάνω στη διδακτική των Οικονομικών εκεί;  ::)

Αποσυνδεδεμένος sieol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 03, 2007, 02:43:15 pm »
Να ζητησω κ εγω κατι διαφορετικο; Ας το στειλει καποιος και σε μενα στο tbartzas@yahoo.gr

• Νέο μέλος
  • *
  • Kato o kapitalismos!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 03, 2007, 02:46:33 pm »
Να ζητησω κ εγω κατι διαφορετικο; Ας το στειλει καποιος και σε μενα στο tbartzas@yahoo.gr
[/quoτε]

οκ στο εστειλα!

Αποσυνδεδεμένος sieol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 03, 2007, 03:06:03 pm »
Ευχαριστώ πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος fermat

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 04, 2007, 10:25:18 am »
Μήπως είναι εύκολο να μου στείλει και εμένα κάποιος τη λίστα με τα ΠΜΣ που προσφέρουν παιδαγωγική επάρκεια;
Το email μου είναι tasosven@yahoo.com
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος kizouna

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 04, 2007, 10:57:58 am »
Και σε μένα αν δεν σας είναι κόπος...
kizouna@gmail.com
Ευχαριστώ :)

Αποσυνδεδεμένος deebak7

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 05, 2007, 03:04:42 pm »
Καλησπέρα! Amstrad θα ήθελα και εγώ αυτή τη λίστα.Σου είναι εύκολο να τη στείλεις στο dbak82@gmail.com?

Αποσυνδεδεμένος batraxos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 05, 2007, 06:37:53 pm »
Καλησπερα παιδια..Διαβασα κ εγω σε αυτο το orum για τη περιβοητη λιστα κ θελω να δς κ εγω ποια ειναι τα μεταπτυχιακα που προσφερουν μορια στο ΑΣΕΠ.Ειναι επιγον γιατι για ενα εκανα ηδη αιτηση κ εχω ξεκινησει διαβασμα μονο για αυθτο το λογο.ΜΗ διβαζς τσαμπα.Να ρωτησς κ κατι αλλο?Αυτα τα μεταπτυχιακα ισχθοθν για ατομα ποθ ειναι απο καθηγητικεσ η μη καθηγητικεσ σχολεσ?Εχς μπερδευτει.Εγς ειμαι φυσικος.Τι ΠΜΣ πρεπει να κανς για να παρς μορια για τον ΑΣΕΠ?το mail υ ειναι kanellop@hotmail.com.....Παρακαλω πολυ οποιοσ μπορει να μου στειλει αυτη τη λιστα..Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος buruburu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 09
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 06, 2007, 11:23:47 am »
fermat, kizouna, deebak7 και batraxos σας την έστειλα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)