0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικη, αν κ μαλλον μαντευω την απαντηση που θα παρω.Το ΠΜΣ "Διδακτικη της Τεχνολογιας & Ψηφιακα Συστηματα" του Πανεπιστημιου Πειραια με κατευθυνση Ηλεκτρονικη Μαθηση, υπαρχει περιπτωση να δινει παιδαγωγικη καταρτιση??? Εστω υστερα απο καποια ενσταση. Το προγραμμα σπουδων ειναι πολυ καλα φτιαγμενο για κατι τετοιο κ αρκετα μοντερνο. Προσωπικα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.Ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος (ΠΕ 12.05) κι ενδιαφερομαι να γινω εκπαιδευτικος. Εσεις εχοντας ακουσει διαφορα κ σαν μεγαλυτεροι θεωρειται οτι ειναι πολυ δυσκολο στον κλαδο μου να γινω μονιμος αν υποθεσουμε οτι δεν παρω την πολυποθητη παιδαγωγικη καταρτιση?
παντως το μεταπτυχιακο στη συνεχιζομενη εκπαιδευση δινει! ξερω ατομο που εκανε ενσταση και τελικα την πηρε την επαρκεια.
Παράθεση από: ermionoula στις Ιανουαρίου 07, 2010, 04:20:23 amπαντως το μεταπτυχιακο στη συνεχιζομενη εκπαιδευση δινει! ξερω ατομο που εκανε ενσταση και τελικα την πηρε την επαρκεια.Μήπως εννοείς Σπουδές στην Εκπαίδευση;Γιατί αν είναι πράγματι το συνεχιζόμενη εκπαίδευση, ίσως θα έπρεπε να κάνει ένσταση οποιοσδήποτε έχει παιδαγωγικά μαθήματα στο μεταπτυχιακό του.