0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν εχεις προυπηρεσία δεν μπορεις να διοριστεις με το 40%.Με 26 μορια σίγουρα θα πας φέτος αναπληρώτρια και το χρόνου με το καλο θα διοριστείς.
Καλημέρα. Εχω κάποιες απορίες και αν μπορείτε να με βοηθήσετε .1. Την σχολικη χρονια που ερχεται θα διορισουν τους 300 περιπου μονιμους. Η σείρά μου είναι περίπου 420. Υπάρχεια πιθανότητα με το 40% που θα βγεί να διοριστώ φέτος?2. Οι υπόλοιποι 300 διορισθεοι θα προηγηθουν στις προσληψεις ως αναπληρωτες (για τη σχολικη χρονια που ερχεται) απο αυτους που βρισκονται στον πινακα αναπληρωτων; Η θα μπουν στον πινακα των αναπληρωτων και θα προσμετρηθουν τα μορια τους αναλογως; και αν ναι με μόρια 26 έχω πιθανότητες να φύγω φέτος ως αναπληρώτρια;Είναι πολλές οι ερωτήσεις αλλά έδωσα πρώτη φορά φέτος και πέρασα και μου ήρθε κάπως απότομο!
Παράθεση από: popai στις Ιουνίου 29, 2009, 10:15:21 amΚαλημέρα. Εχω κάποιες απορίες και αν μπορείτε να με βοηθήσετε .1. Την σχολικη χρονια που ερχεται θα διορισουν τους 300 περιπου μονιμους. Η σείρά μου είναι περίπου 420. Υπάρχεια πιθανότητα με το 40% που θα βγεί να διοριστώ φέτος?2. Οι υπόλοιποι 300 διορισθεοι θα προηγηθουν στις προσληψεις ως αναπληρωτες (για τη σχολικη χρονια που ερχεται) απο αυτους που βρισκονται στον πινακα αναπληρωτων; Η θα μπουν στον πινακα των αναπληρωτων και θα προσμετρηθουν τα μορια τους αναλογως; και αν ναι με μόρια 26 έχω πιθανότητες να φύγω φέτος ως αναπληρώτρια;Είναι πολλές οι ερωτήσεις αλλά έδωσα πρώτη φορά φέτος και πέρασα και μου ήρθε κάπως απότομο!Εγώ μπερδεύτηκα λιγάκι.Αφού είσαι στους διοριστέους πως έχεις 26 μόρια?Μήπως έχεις παραπάνω? Ειμαι διοριστέα με 84. Αν δεν κάνω λάθος για αναπληρώτρια είναι 84-3 (προσαύξηση για πτυχίο)= 81-55 = 26. Κάνω λάθος? Ετσι δεν βγαίνουν τα μόρια για αναπληρωτές?
Παιδιά, θα σας πάρουν σίγουρα αναπληρώτριες την πρώτη χρονιά, μην απελπίζεστε. Εγώ που έγραψα 76,63 (με το βαθμό 78,65) θα έχω στον πίνακα αναπληρωτών 23,65 μόρια ή 21,63; Απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν ξέρετε, επειδή καίγομαι!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.