0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
nikolina καλώς ήλθες στο φόρουμ! Έγώ αποφοιτησα πέρσι απο τη σχολή και έχω ακριβώς το ίδιο άγχος με σένα. Έχουμε κάνει αρκετές πρακτικές αλλά αλλιώς είναι να είμαστε ανα 2 και μάλιστα να κάνουμε δραστηριότητες που κάποιος έχει ελέγξει και αλλιώς μόνες μας Φέτος λοιπόν όλη τη χρονιά συγκέντρωνα υλικό απο βιβλία με διαθεματικές δραστηριότητες, θεματικές μέχρι βιβλία με κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια στην αυλή, μουσικά cd και λογισμικά για τον υπολογιστή. Πιστεύω πως έτσι δεν θα αγχωθώ τρομερά όταν αναλάβω μια τάξη... Δεν είναι δύσκολο να ψάξεις για βιβλία...είναι βέβαια δαπανηρό αλλά τι να γίνει για τις ηλικίες που θα έχεις εσυ δεν ξέρω ποια βιβλία να σου προτείνω γιατί όσα έχω απευθύνονται σε μεγαλύτερα(4-6) αλλά θα ψάξω καλύτερα και θα σου στείλω πμ αν θέλεις!
Για αρχή μου άρεσαν πολύ τα νέα βιβλία του Σαββάλα: "Διαθεματικές προσεγγίσεις για όλο το χρόνο" 3 τόμοι και τα βιβλία με δραστηριότες γλώσσας της Αναγνωστοπούλου! Πολύ καλογραμμένα και αναλυτικά! Πάντως να ξεκαθαρίσω οτι εγω είμαι άπειρη όπως έχω αναφέρει...μη σας πάρω και στο λαιμό μου ε υπάρχουν τόσοι έμπειροι συνάδελφοι εδω που σίγουρα θα έχουν καλύτερες προτάσεις απο μένα
γεια σε όλους είμαι νέο μέλος στο forum, τελειωσα τη σχολη τεαπη αθηνων και μου προσφερθηκε μια θεση σε ιδιωτικο παιδικό σταθμό αλλα νιωθω ότι δεν ειμαι ετοιμη και δεν θα τα καταφερω...στισ πρακτικεσ τησ σχολήσ όλα ηταν απλα ημασταν 4 για 25 παιδια τωρα μονη μου για 20 τι να κανω? τα περισσότερα παιδια ειναι προνηπια¨η μικροτερα δεν ξερουν όυτε να κοβουν με το ψαλιδι. τι δραστηριότητεσ, παιχνίδια κατασκευέ να κάνω?? υπάρχουν καταλληλα βιβλία???