0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θεμα ειναι τελειο!κριμα που ειμαι απο κρητη και δεν μπορω να το παρακολουθησω... ξερεις αν γινεται καποιο αναλογο διαδικτυακα?εγω παντως που εχω παρακολουθησει προγραμμα ειδικης αγωγης εχω ενθουσιαστει με τον τομεα!μην το αφησεις!
Ναι πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον (ειδικά για μας που είμαστε νηπιαγωγοί )Εχω κάνει και εγω αίτηση και τρέχω να προλάβω iets γιατί δεν εχω advance και το συγκεκριμένο δεν εχει εξετάσεις αγγλικών στη συνέχεια πρέπει να δώσουμε εξετάσεις σε 3 μαθήματα και συνέντευξη. Η ύλη έχει βγει και είναι τεράστια! Τα βιβλία κάνουν 400-500
Ωχ, τέτοια λέγε μου! Για να είμαι πιο σαφής σκεφτόμουν να κάνω αίτηση την επόμενη τη διετία που θα βγει πάλι το πρόγραμμα, ώστε να μπορώ να πάρω άδεια για να μπορώ να το παρακολουθήσω (καθώς μου είπαν από τη γραμματεία έχει και πρωινά μαθήματα)...Μήπως το διάβασμα να το ξεκινήσω από τώρα; Όταν δώσεις, πες μου εντυπώσεις! Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!
βασικα δεν το εχω ψαξει για ρεθυμνο γιατι μενω ηρακελιο και μου ειναι λιγο δυσκολο.εμενα θα με βολευευ το εξ αποστασεως στην λογοθεραπεια και συμβουλευτικη αλλα οπως ειπε και η βασιλικη ειναι δυσκολο αν μαθαιτε κατι παντως πειτε μου!
vasiliki τελειο το σαιτ που μου παρεθεσες!εχω ενθουσιαστειι!σιγουρα θα κνω κατι αλλα για φετος δυσκολο.εχω ηδη 2 προγραμματα να τελειωσω και πολυ περιορισμενο χρονο γενικα...ξερεις ποσο κοστιζει πανω κατω ενα προγραμμα?αν συμπληρωσω την φορμα για την αποστολη πληροφοριων δεν πιστευω να με χρεωσουν τιποτα ή να εκλαβουν σαν αιτηση εγγραφης ε??
Αυτό από το THACE αναγνωρίζεται;Νομίζω πως όχι..