*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό Λογοθεραπεία και Συμβουλευτική (ΕΚΠΑ)  (Αναγνώστηκε 59612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tzogia

• Νέο μέλος
  • *
  • Viva la Vida!!!
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό Λογοθεραπεία και Συμβουλευτική (ΕΚΠΑ)
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 08:36:36 pm »
Καλησπέρα κι από μένα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 09:10:28 pm »
tzorgia σε ευχαριστω πολυ!αυτο θα πει βοηθεια! εδω vasp μπαινουμε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και οχι να τον κρινουμε για τις επιλογες και τις ερωτησεις που κανουμε... (τελος, vasp μαλλον εχεις προβλημα ... δεν ξερω τι να πω...το οτι εισαι νηπιαγωγος ολοι το ξερουν ... αν δεν θες να το ξερουν ,μην μπαινεις στο φορουμ...αααα και εγω ειμαι φιλολογος!!ουαου    εξεθεσα μονη μου τα προσωπικα μου δεδομενα... τι θα κανω τωρα??!!! αμαν δεν τα μπορω αυτα βραδιατικο... !)
tzorgia  μου εχω ηδη κατεβασει πληροφοριες για αυτο που λες  και αληθεια μου αρεσει πολυ, ομως κολλαω στα χρηματα ... αν μου πεις τι 600 τι 900...και τουλαχιτσον αυτα ναι πιανουν τοπο!σκεφτομουν και για την συμβουλευτικη αλλα και εκει τα χρηματα ηταν αρκετα... τωρα θα ξεκινησω στην εκπαιδευση ενηλικων που επισης μου αρεσει και μετα μαλλον θα το κοιταξω και για τη σχολικη ψυχολογια! το εχεις ολοκλξηρωσει εσυ ε!? ειναι απαιτητικο?

Αποσυνδεδεμένος Tzogia

• Νέο μέλος
  • *
  • Viva la Vida!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 09:48:54 pm »
Είχα κάνει τα χαρτιά μου τότε και στης Κρήτης το ΠΜΣ αλλά με κέρδισε το εξωτερικό τελικά κι έτσι τέλειωσα στην Αγγλία. Ζορίστηκα αρκετά εκεί αλλά γενικά ειναι απαιτητικά τα πράγματα όταν έχεις να κάνεις με μεταπτυχιακές σπουδές γιατι έχουν πολύ προσωπικό διάβασμα, έρευνα και άλλο τρόπο σκέψης. Όπως και να έχει, αξίζει τον κόπο από κάθε πλευρά. Αν θέλεις να κάνεις κάτι θα σου συνιστούσα να σταματήσεις το ψάξιμο και να μπεις στο ψητό. Ο χρόνος είναι πολύτιμος κ σε τέτοια θέματα καλό είναι μη χάνεις χρόνο για τίποτα!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 11:36:10 pm »
Διαγράφηκαν όλα τα εκτός θέματος μηνύματα. Παρακαλούμε να λύνετε τις προσωπικές σας διαφορές μέσω πμ, για να μην αναγκαζόμαστε να κλειδώνουμε θέματα που μπορεί να φανούν χρήσιμα σε πολλούς.

Ευχαριστούμε πολύ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Kyri

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 01:37:48 am »
Παιδια παντως για τιμες που λετε, τα ΜΠΣ στο ΠΤΔΕ εχουν διαδικασια απαλλαγης διδακτρων, οποτε αμα εχεις οντως οικ. προβλημα σου κοβουν.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 01:43:40 am »
και τι δεν εχω κανει πια σε αυτον τον χωρο αλλα ολο μπαινω στο ψητο και ολο κατι γινεται και αποτελεσμα δεν βλεπω...μου αρεσει πολυ το θεμα της σχολικης ψυχολογιας αλλα τι αναγνωριση θα μπορουσε να εχει περαν των γνωσεων που ειναι πολυ ενδιαφερουσες? για τη συμβουλευτικη πανω κατω ξερω τη χρησιμοτητα τους αλλα για την ψυχολογια? ωραια αυτα ρε συναδελφοι!μακαρι να χαμε λεφτα να τα καναμε ολα!!!  :-\

Αποσυνδεδεμένος paraskeui

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 12, 2011, 04:59:11 pm »
καλησπερα σε ολους!πριν λιγο εγινα μελος και θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας!ειμαι φοιτητρια κλασικης φιλολογιας εδω στην Αθηνα(τελειωνω τον ιουνιο με το καλο!!!)και ενδιαφερομαι να κανω μεταπτυχιακο στη λογοθεραπεια..ειμαι βεβαια αναμεσα και σε ειδικη αγωγη..ειδα οτι πραγματοποιουνται εξετασεις καθε 2 χρονια οποτε θα γινουν παλι το 2013;γνωριζει κανεις κατι;

Αποσυνδεδεμένος elemonidou

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 23, 2011, 06:11:58 pm »
καλησπέρα σας,έχω τελειώσει γαλλική φιλολογια και ψάχνω ένα μεταπτυχιακό στη λογοθεραπεία.Μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του;Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Mari_P

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 12:16:23 pm »
Καλή εβδομάδα ! το μεταπτυχιακό στη λογοθεραπεία κ συμβουλευτική γίνεται αυτό το σαβ.κο 17-18 Σεπτεμβρίου! οπότε θα πρέπει να δηλώσεις στην επόμενη διετία ! αλλά θα έχεις αρκετό χρόνο να διαβάσεις γιατί η ύλη είναι  αρκετά μεγάλη!
Σχετικά με τα θέματα ξέρεις κανείς σε τι επίπεδο είναι? γενικά να μας δώσει μια ιδέα ! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !
Χάρηκα πολύ για το φορυμ σας και για την βοήθεια που δίνετε ! 

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 01:31:08 pm »
Ποια διετία θα διαβάσει, για ένα master. Πάω βουλγαρία το κάνω και δε διαβάζω γρι να μπω. Ακου εκεί μια διετία διάβασμα για να μπω σε ένα master, δεν πάω να πνιγώ καλύτερα. Υποθέτω ότι το λέγατε για γέλια. Πάντως γέλασα

Απορώ η Ελλάδα γιατί επιμένει ακόμα σε αυτό το ηλίθιο σύστημα υπερβολικής βιβλιογραφίας για συγκεκριμένα master, λες και ο άλλος δεν έχει επιλογή να πάει εξωτερικό και να το πάρει σε 12 μήνες

Αποσυνδεδεμένος Mari_P

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 12:40:07 am »
Αν είναι περιορισμένος ο χρόνος σου δεν σου φτάνουν ούτε τα 2 χρόνια, ειδικά αν εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα!είναι λίγο υποκειμενικά τα πράγματα για τον καθένα οπότε δεν νομίζω ότι έχει σημασία!
σχετικά με το θέμα του εξωτερικού γνωρίζεις τι αναγνώριση έχει το πτυχίο που θα πάρεις από την

Αποσυνδεδεμένος sia30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 03:07:35 pm »
Αν είναι περιορισμένος ο χρόνος σου δεν σου φτάνουν ούτε τα 2 χρόνια, ειδικά αν εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα!είναι λίγο υποκειμενικά τα πράγματα για τον καθένα οπότε δεν νομίζω ότι έχει σημασία!
σχετικά με το θέμα του εξωτερικού γνωρίζεις τι αναγνώριση έχει το πτυχίο που θα πάρεις από την

Αποσυνδεδεμένος sev^

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 10:59:04 pm »
τα βιβλια για το μεταπτυχιακο μπορουμε να τα δανειστουμε και απο τη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου;

Αποσυνδεδεμένος sev^

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 11:18:44 pm »
και κατι ακομα, καποιος που εχει κανει το μεταπτυχιακο ξερει να μας πει ποσα ατομα απο αυτα που επιλεχθηκαν για να το παρακολουθησουν ηταν αποφοιτοι του παιδαγωγικου? Αν δηλ. 10 στα 15 ατομα ειναι παιδαγωγοι και νηπιαγωγοι οι αποφοιτοι κοινωνιολογιας τι πιθανοτητες εχουν?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)