0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά sos: μελετώντας τους περσινούς και προπέρσινους πίνακες αναπληρωτών, είδα ότι ενώ ήμουν το καλοκαίρι του 2008 περίπου στη θέση 2770, όταν βγήκε ο πίνακας του 2008-09 έπεσα περίπου 680 θέσεις αντί να πέσω 880 που ήταν περίπου ο αριθμός των διορισθέντων. Αυτό πως έγινε; μήπως και φέτος εχουμε τα ίδια,δηλαδή ενώ θα διορισθούν 740 άτομα δεν πέσουμε τόσες θέσεις;;; Μήπως είναι αρκετοί αυτοί που δεν αποδέχονται το διορισμό τους και παραμένουν αναπληρωτές;; αλλά πάλι 200 άτομα δεν είναι πολλά; Μήπως παίζει και τίποτα άλλο που δεν ξέρω;
Ανανεωθηκαν παλι οι πινακες!αλλες 4 θεσεις πιο κατω...τι να πω...ελεος πια...οσο παν και χειροτερευουν τα πραγματα!!
Και εγώ μια από τα ίδια 4 θέσεις κάτω!!!!!! :-\Που θα πάμε στο τέλος;;;;;;; Μήπως ακούσατε αν θα πάρει περισσότερους αναπληρωτές λόγω του ότι θα διορίσει λιγότερους;;;
Απ' οτι εχω καταλάβει πρέπει να πάψουμε να ελπίζουμε εμείς με τα 19-20 μόρια... Λένε για συνταξιοδοτήσεις νηπιαγωγών αλλά δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι στιγμής.. Πότε να περιμένουμε δηλαδή