0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alkioni στις Ιουλίου 02, 2009, 11:07:03 amΚαλά αποτελέσματα σε όλες/ όλους τις/ τους φιλολόγους και προκαταβολικά συγχαρητήρια σε όσες/ όσους δουν το ονοματάκι τουςστους πίνακες των διοριστέων και των επιτυχόντων!Υπομονή και επιμονή στους υπόλοιπους!Εγώ, επειδή είμαι στη δουλειά και δε θέλω να τα μπήξω και να διασυρθώ, θα περιμένω να σχολάσω και μετά να πάρω τα κακά μαντάτα.ρομπα θα γινουμε !!! και γω στη δουλεια ειμαι και μολις μαθω οτι βγηκαν θα παω μεσα στο γραφειο της δ/νσης θα κτυπησω τη πορτα και θα πω: "μηπως, γινεται, με την αδεια σας παντα, να λειψω για λιγο? με ειδοποιησε η οδοντιατρος μου οτι μολις της ακυρωθηκε ραντεβου και αν μπορω να παω. λοιπον? μου επιτρεπεται?"εννοειται οτι τρεχω σπιτι αφου παρω 1 κουτα τσιγαρα, φτιαχνω φραπε κλπ κλπ ε, αν δεν με ξαναδουν στη δουλεια,....απλα λυποθημησα στη καρεκλα του οδοντιατρου....
Καλά αποτελέσματα σε όλες/ όλους τις/ τους φιλολόγους και προκαταβολικά συγχαρητήρια σε όσες/ όσους δουν το ονοματάκι τουςστους πίνακες των διοριστέων και των επιτυχόντων!Υπομονή και επιμονή στους υπόλοιπους!Εγώ, επειδή είμαι στη δουλειά και δε θέλω να τα μπήξω και να διασυρθώ, θα περιμένω να σχολάσω και μετά να πάρω τα κακά μαντάτα.
Είσαι εξαιρετικά ψύχραιμος.....
Με το καλό! Υ.Γ: stave, οι παλιότεροι είμαστε πιο ψύχραιμοι ως αναίσθητοι ( ; )...