0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, καλησπέρα!Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι Huh. Είμαι δεύτερη επιλαχούσα για τον πίανακα των διοριστέων. Γνώριζει κάποιος αν έχω ελπίδες για αναπληρώτρια ή αν υπάρχει περιπτωση να με καλέσουν για διορισμό ?
ΠαράθεσηΠαιδιά, καλησπέρα!Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι Huh. Είμαι δεύτερη επιλαχούσα για τον πίανακα των διοριστέων. Γνώριζει κάποιος αν έχω ελπίδες για αναπληρώτρια ή αν υπάρχει περιπτωση να με καλέσουν για διορισμό ?Διορίζεσαι σίγουρα!
Παράθεση από: artemisia στις Ιουλίου 02, 2009, 07:12:07 pmπαιδια θελω να ρωτησω κατι.βλεπω οτι καποια ατομα δεν ειναι στους επιτυχοντες για πολυ λιγοαλλα τι νοημα εχει να στενοχωριουνται;δηλαδη ετσι και αλλιως το να εισαι στους επιτυχοντες δεν σου εξεσφαλιζει τιποτα εαν δεν εχεις υψηλα μοριαγια αναπληρωση η ωρομισθια.Εμενε με τσεκουρωσανε στα αρχαια.πηρα 39 και τρελαθηκα.περιμενα παραπανωΕν τελει ειμαι στους επιτυχοντες με σειρα γυρω στα 2600 και βαλε..αλλα τι να το κανω..εμεις οι επιτυχοντες θα μεινουμε με την επιτυχια στο χερι.Κάπως έτσι είναι όπως τα λες...Αλλά αν αυτό το 49,99 ήταν 50 τότε ο βαθμός μου θα ήταν 65,88 και μαζί με κάτι άλλα μόρια που έχω από την πρόσθετη θα μου εξασφάλιζαν ωρομισθία στα νησιά που δήλωσα...Και εκτός από αυτό...Είναι και θέμα προσπάθειας...Για 8 μήνες παράτησα τα ΠΑΝΤΑ για αυτό τον διαγωνισμό και είναι πολύ κρίμα να μην καταφέρνεις να πιάσεις ούτε καν τη βάση.. Με τι κουράγιο θα πας στον επόμενο;;Τεσπα..Το θέμα είναι ότι ό,τι έγινε έγινε και κοιτάμε μπροστα... Στον επόμενο έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα περάσω πρώτη!!!
παιδια θελω να ρωτησω κατι.βλεπω οτι καποια ατομα δεν ειναι στους επιτυχοντες για πολυ λιγοαλλα τι νοημα εχει να στενοχωριουνται;δηλαδη ετσι και αλλιως το να εισαι στους επιτυχοντες δεν σου εξεσφαλιζει τιποτα εαν δεν εχεις υψηλα μοριαγια αναπληρωση η ωρομισθια.Εμενε με τσεκουρωσανε στα αρχαια.πηρα 39 και τρελαθηκα.περιμενα παραπανωΕν τελει ειμαι στους επιτυχοντες με σειρα γυρω στα 2600 και βαλε..αλλα τι να το κανω..εμεις οι επιτυχοντες θα μεινουμε με την επιτυχια στο χερι.
Λοιπόν, την είδα την προκοπή μου... Επιτυχούσα με 69,5 περίπου, καθαρός βαθμός χωρίς τις προσαυξήσεις 67,6. στενοχωρήθηκα λίγο γιατί πίστευα πως τα είχα πάει καλύτερα στη διδακτική, έλπιζα σε ένα 75 αλλά τελικά μου έβαλαν 70,5.Ευτυχώς έχω μόρια από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ (τα ίδια είχα γράψει πάνω-κάτω) οπότε υπολογίζω να έχω συνολικά στον πίνακα αναπληρωτών περίπου 20,3 μόρια. Άλλη αγωνία τώρα να βγουν οι πίνακες αναπληρωτών! Πάντως με κόβω να συμμετέχω πάλι και στους ΑΣΕΠ 2011 και 2013! Θα δίνω εξετάσεις μέχρι τη σύνταξη Καλά αποτελέσματα εὐχομαι σε όλους, αν και οι κόποι μας σίγουρα δεν αναγνωρίζονται σε αυτό το διαγωνισμό...Περιμένω να ακούσω τα ευχαριστα νέα για το διορισμό τους από τα παιδιά που έγραψαν πολύ καλά
Συγχαρητηρια σε οσους καταφεραν να περασουν στις εξετασεις, αλλα και σε οσους προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν! Προσωπικα περιμενα κατα τι παραπανω ειδικα στα αρχαια αλλα αλλαι αι βουλαι των διορθωτων!Μ.Ο.: 71,82! Με περιπου 16.8 μορια λετε να εχω ελπιδες για ωρομισθιος στην αττικη;