*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελεσματα Φιλολογων ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 54337 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Αποτελεσματα Φιλολογων ΑΣΕΠ
« Απάντηση #140 στις: Ιουλίου 03, 2009, 07:07:44 am »
3ος ΑΣΕΠ, 3η φορά επιτυχούσα αλλά μη διοριστέα.  :)
Τουλάχιστον πέρασα τη βάση αρκετά και, έτσι, δεν απογοητεύτηκα.  :D
Άλλη μία χρονιά αναπλήρωση και μετά διορισμός με το 24μηνο.  ;)
Σα να είμαι διοριστέα με τη 2η φγουρνιά!  ;D

Μπράβο σε όλους μας!  :D
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:59:49 »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος cerva

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:05:07 am »
Καλημέρα κι από μένα!Αν και δε συμμετέχω πολύ στις συζητήσεις σας,εντούτοις σας παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια.Τώρα που ένας ακόμη ΑΣΕΠ έφτασε στο τέλος του και τα συναισθήματα είναι ακόμη νωπά και ανάμικτα θα ήθελα να σας καταθέσω και τη δική μου θέση.Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους όσοι συμμετείχαν διοριστέοι,επιτυχόντες και μη,δε χρησιμοποιώ τη λέξη αποτυχόντες γιατί δεν θεωρώ πως όσοι δεν πέρασαν τη βάση δεν είναι άξιοι ή ικανοί.Η μικρή μου εμπειρία ( 3 φορές) με δίδαξε πως όλα ειναι αποτέλεσμα προσπάθειας, επιμονής και τύχης.Στους 2 πρώτους διαγωνισμούς ήμουν "αποτυχούσα", φέτος διορίζομαι!!!(στους 200 πρώτους).Και για να πω την αλήθεια ειλικρινά δεν το περίμενα.Δεν είχα διαβάσει περισσότερο, δεν έκανα κάτι διαφορετικό στη διδακτικη και το κυριότερο διένυα την χειρότερη περίοδο της ζωής μου, όμως βρήκα το κουράγιο να συμμετάσχω παρά το ότι είχαν περάσει μόνο λίγες ημέρες από το θάνατο του πατέρα μου..Και ναι αυτή τη φορά,έγινε το θαύμα,γιατί για μένα  για θαύμα πρόκειται.Φαίνεται ότι ο κάλος μου άγγελος από εκεί ψηλά με φρόντισε...κρίμα που δεν τον έχω δίπλα μου να μοιραστεί τη χαρά μου...Συνάδελφοι, υπομονή,επιμονή, προσπάθεια και μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα,αρκεί να είμαστε υγιείς και δυνατοί.Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε. :) :)

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:17:11 am »
paidia μια απορια...μια φιλη  μου εχασε το διορισμο για 3-4 ατομα...οριακα δηλαδη...υπαρχει περιπτωση να διοριστει η να την παρουν αναπληρωτρια?(με βαση τον πινακα του ασεπ εννοω ,γιατι στον αναπληρωτων δεν εχει προυπηρεσια,κ με 17 μορια μονο μαλλον δυσκολο...)

DOG κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στους επιλαχόντες που θα διοριστούν τη δεύτερη χρονιά. Στον προηγούμενο ΑΣΕΠ πήραν 35 περίπου επιλαχόντες. Αναπληρώτρια πάντως δεν είναι εύκολο να την πάρουν γιατί τα μόρια της είναι λίγα. Δεν έχει σημασία ότι είναι κοντά στους διοριστέους, για αναπλήρωση μόνο τα μόρια μετράνε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:59:49 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:17:41 am »
cerva,
μα πραγματικά όμως είναι όπως ακριβώς τα λες. Πολύ συγκινίθηκα, γιατί βίωσα και εγώ φέτος μια ανάλογη περίπτωση.
Σου αξίζουν συγχαρητήρια όχι τόσο για την επιτυτχία σου όσο για τη δύναμη που έβγαζαν τα λόγια σου.
Μπράβο σου.

Αποσυνδεδεμένος Εύη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:30:41 am »
Καλημέρα σας! Συγχαρητήρια σε όλους! Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο εξής: Θέλω να δω το γραπτό μου, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:33:42 am »
   Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι κι εγώ επιτυχούσα αλλά στους βαθμούς μου υπάρχει λάθος. Ανακοίνωσαν βαθμολογία στη διδακτική των αρχαίων ενώ εγώ έγραψα λογοτεχνία. Τα φώτα σας φίλοι... Τι να κάνω; Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο;

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:43:26 am »
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες ανεξαιρέτως για την επιτυχία τους! Πάνε χρόνια που διορίστηκα με τον ΑΣΕΠ και κάθε φορά που βγαίνουν αποτελέσματα νιώθω το ίδιο καρδιοχτύπι!

Cerva,μάλλον εξελίσσεται σε κανόνα όταν χάνεις δικό σου άνθρωπο να περνάς στον ΑΣΕΠ Κι εγώ έχασα τη μητέρα μου 7 μήνες πριν τον ΑΣΕΠ του 2005 και διορίστηκα τότε. Η κολλητή μου είχε χωρίσει πριν τον ΑΣΕΠ του 2002 και διορίστηκε αμέσως μετά...

Αποσυνδεδεμένος Εύη

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:45:48 am »
Καλημέρα, πήρα μόλις στο ΑΣΕΠ και μου είπαν πως για να δω το γραπτό μου θα πρέπει να στείλω μια αίτηση με φαξ στο 2131319187 ζητώντας να δω το γραπτό μου και επισημαίνοντας τα μαθήματα που θέλω να ελέγξω.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:46:41 am »
   Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι κι εγώ επιτυχούσα αλλά στους βαθμούς μου υπάρχει λάθος. Ανακοίνωσαν βαθμολογία στη διδακτική των αρχαίων ενώ εγώ έγραψα λογοτεχνία. Τα φώτα σας φίλοι... Τι να κάνω; Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο;

Και σε άλλους συνέβη όχι μόνο σ'εσενα. Αυτοί απλά έκαναν λάθος στην ονομασία των στηλών.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος Katerina Kfd

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:49:16 am »
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν!Φέτος,δεύτερη χρονιά που έδωσα, είμαι στους διοριστέους στους τριάντα πρώτους...Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου αφού την προηγούμενη φορά έχασα το διορισμό για το ελάχιστο.Αυτό που βίωσα είναι ότι η επιτυχία θέλει πολλή επιμονή και να μην τα παρατήσει κανείς στις δυσκολίες...Μάλιστα την προηγούμενη φορά διάβασα περισσότερο από τώρα άρα είναι πολύ σημαντική η επιμονή αν θέλεις να πετύχεις κάτι πάρα πολύ!Συγχαρητήρια bikini, ο διορισμός πλησιάζει, κ γω ήμουν αναπληρώτρια φέτος.Συγχαρητήρια πολλά στην cerva για τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα...

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:54:24 am »

synadelfoi kalhmera!!!elpizo na eiste kala!
edosa proth fora,eimai 23 xronon, perasa  alla eimai stous epituxontes!!!perimena parapano vathmo omos.sto gnostiko phga kala...70 egrapsa.alla ekei pou den perimena na mhn ta pao kala htan sthn eidikh didaktikh....perimena pano apo 80 kai mou rthe ena ouranokatevato 55!!!!an eixa parei kalo vathmo tha hmoun stous dioristeous.skeftomai na kano enstash....hmoun polu sigouros oti eixa grapsei para polu kala.ekana fronthsthrio sthn eidikh didaktikh kai oi kathightes mou elegan genikotera oti <<to xo>>!telospanton!kserete mhpos th diodikasia gia na kano enstash kai an uparxei periptosh na paro xamhlotero vathmo meta th diadikasia ths enstashs?
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος gringa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 03, 2009, 12:00:02 pm »
Κώστα καλημέρα. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, αν σου είναι εύκολο, γιατί τα greeklish κουράζουν τα μάτια. ¨οσο για το θέμα που ρωτάς, έχω την εντύπωση πως ο βαθμός σου δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε μπορεί να γίνει αναβαθμολόγηση. Το μόνο που μπορείς να δεις είναι αν ο βαθμός σου δεν έχει περαστεί σωστά. Πάντως, στην ειδική διδακτική σημασία δεν έχει τί σου λένε στα φροντιστήρια, αλλά σε τί βαθμολογητή θα πέσεις κατά την ταπεινή μου άποψη. Πολλοί περίμεναν μεγαλύτερο βαθμό και την πάτησαν....

Αποσυνδεδεμένος habanero

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 03, 2009, 12:17:01 pm »

Και σε άλλους συνέβη όχι μόνο σ'εσενα. Αυτοί απλά έκαναν λάθος στην ονομασία των στηλών.
Και σε 'μένα το ίδιο έγινε.Ο βαθμός, αντί να είναι στη στήλη της ιστορίας, ήταν στων νέων!Πήρα στον ασεπ και μόλις ενημέρωσα τον υπάλληλο ότι έγινε ένα λάθος μου το είπε ο ίδιος!Φάντάσου πόσοι τον είχαν πάρει!Μου είπε ότι θα διορθωθεί!Αρα δεν θα είναι κάτι κακό παρά λάθος πέρασμα βαθμών.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182721
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)