0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΔεν τα παρεξήγησα, επειδή είναι αδιάφορα! Κανείς δεν ασχολείται με τις απόψεις σου amalfi!!!ενταξει, δεν εχουμε ολοι κοινα ενδιαφεροντα. θα κανω "κι εγω" φιλους. πού θα μου παει.
Δεν τα παρεξήγησα, επειδή είναι αδιάφορα! Κανείς δεν ασχολείται με τις απόψεις σου amalfi!!!
χαχαχαχαχαχχχαχαχα δεν είμαστε και σε σαιτ που να μπορώ να σε κάνω φίλη!χαχαχχαχαχανα με θεωρεις φίλη σου από εδώ και πέρα!
Amalfi ,μπορεί να μην καταλαβαίνουμε τι εννοείς!
Δηλαδή εγώ αν αφήσω την πόρτα ξεκλείδωτη και μπει ο άλλος να με κλέψει, εγώ έχω τη μισή ευθύνη;;Ασφαλώς πρέπει να κλειδώνω, εφόσον γνωρίζω ότι υπάρχουν κλέφτες, αλλά όχι και εξ ημισίας συνένοχος στη ληστεία!
Αυτό το "γλυκάθηκε" τόσο πολύ σας πείραξε?Αν δεν είχε γλυκαθεί το παιδί από τη "σχέση" τους,τότε θα έτρεχε κλαίγοντας στο σπίτι να καταγείλει το δάσκαλο.Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι..........
Πριν ξεστομίσετε όλες αυτές τις εξυπνάδες,διαβάστε τι γράφω,προσεκτικά όμως.Διαβάστε τα όλα,όπως τα γράφω,όχι όπως πιστεύετε ότι τα γράφω.Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα.Όπως έχει καταντήσει αηδία η σοβάροφάνειά μας.Δεν μιλούσα για τον δάσκαλο καλέ μου!Τράβα στην αρχη και διάβασε τα μηνύματα.Άντε κάνε μου τη χάρη.
Ότι του φανεί,του λολοστεφανή.