0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ από την άλλη πάλι,θα ήθελα το κοριτσάκι μου να ζει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αποστειρωμένο περιβάλλον.
Δε είναι αποστειρωμένο περιβάλλον το να μην έχει σχέση ένα 12χρονο παιδί με έναν κατα 20 χρόνια μεγαλύτερο!!!!Έλεος, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του!!!!
Και βέβαια θα το έλεγα.Τις λέξεις θα φοβηθώ?Το γιατί το παιδί έφτασε εκεί ια φοβηθώ.Και πάλι όμως,που στηρίζεις το ότι ξέχασα ότι είναι παιδί?
Μάλλον δε μπορούμε να συνενοηθούμε γιατί ίσως έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας το "γλυκάθηκε"...Εγώ πάντως δε θα το έλεγα ποτέ αυτό για το κοριτσάκι μου...
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 05, 2009, 01:13:00 amΕγώ από την άλλη πάλι,θα ήθελα το κοριτσάκι μου να ζει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αποστειρωμένο περιβάλλον.Άρα δε θα είχες πρόβλημα το παιδί σου, να ικανοποιεί το αρρωστημένο μυαλό ενός ενίληκα!!!Δε είναι αποστειρωμένο περιβάλλον το να μην έχει σχέση ένα 12χρονο παιδί με έναν κατα 20 χρόνια μεγαλύτερο!!!!Έλεος, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του!!!!
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 05, 2009, 01:13:00 amΕγώ από την άλλη πάλι,θα ήθελα το κοριτσάκι μου να ζει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αποστειρωμένο περιβάλλον.Δε είναι αποστειρωμένο περιβάλλον το να μην έχει σχέση ένα 12χρονο παιδί με έναν κατα 20 χρόνια μεγαλύτερο!!!!Έλεος, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του!!!!
Παράθεση από: anna4 στις Ιουλίου 05, 2009, 01:32:05 amΠαράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 05, 2009, 01:13:00 amΕγώ από την άλλη πάλι,θα ήθελα το κοριτσάκι μου να ζει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αποστειρωμένο περιβάλλον.Δε είναι αποστειρωμένο περιβάλλον το να μην έχει σχέση ένα 12χρονο παιδί με έναν κατα 20 χρόνια μεγαλύτερο!!!!Έλεος, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του!!!!Διαβάζεις τι γράφεις? Τράβα ηρέμησε λεω εγώ.Και στη θέση σου θα διέγραφα το μήνυμα.
Φαντάσου τώρα αυτή να είναι φιλόλογος και να διορθώνει έκθεση στις πανελλήνιες.........έχει να κάψει,κόσμο και ντουνια!Άλλα θα γράφει το παιδί,άλλα θα καταλαβαίνει αυτή......Εκεί να δεις πως θα το βιάσει το παιδί ψυχολογικά με το βαθμό που θα του βάλει.
Παράθεση από: anna4 στις Ιουλίου 05, 2009, 01:32:05 amΠαράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 05, 2009, 01:13:00 amΕγώ από την άλλη πάλι,θα ήθελα το κοριτσάκι μου να ζει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αποστειρωμένο περιβάλλον.Άρα δε θα είχες πρόβλημα το παιδί σου, να ικανοποιεί το αρρωστημένο μυαλό ενός ενίληκα!!!Δε είναι αποστειρωμένο περιβάλλον το να μην έχει σχέση ένα 12χρονο παιδί με έναν κατα 20 χρόνια μεγαλύτερο!!!!Έλεος, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του!!!!Διαβάζεις τι γράφεις? Τράβα ηρέμησε λεω εγώ.Και στη θέση σου θα διέγραφα το μήνυμα.
α,καλη μου Αγάπη και εγώ αλλιώς το πήρα.μη μας παρεξηγείς,παρερμηνεύονται μερικές φορές τα μηνύματα.