*

Ψηφοφορία

Πόσους αναπληρωτές πιστεύετε ότι θα πάρουν φέτος;

600-700
7 (8.6%)
700-1000
9 (11.1%)
1000-1700
25 (30.9%)
1700-2000
26 (32.1%)
2000-2500
10 (12.3%)
2500 +
4 (4.9%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 80

Αποστολέας Θέμα: Πόσους αναπληρωτές πιστεύετε ότι θα πάρουν φέτος;  (Αναγνώστηκε 19614 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Πόσους αναπληρωτές πιστεύετε ότι θα πάρουν φέτος;
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 13, 2009, 04:39:42 pm »
Η λογική αυτο λέει,αλλά και παλι με σιγουριά δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:30:41 »

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 13, 2009, 07:51:52 pm »
εγω με 30.21 συγκριτικά με προηγούμενες φάσεις είμαι στην αρχή...Παρ' όλα αυτά υπάρχουν πολλοί που προηγούνται, καθώς πήρανε πολούς αναπληρωτές τις προηγούμενες φάσεις με αποτέλεσμα να βρίσκομαι στη σειρά 1014, οπότε θα είμαι πολύ αργότερα...Δυστυχώς θα μετακινηθούμε όλοι προς τα πίσω...

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 13, 2009, 08:01:02 pm »
Μεχρι το πολυ μέσα σεπτεμβρη θα σε χουν καλέσει μην αγχωνεσαι..Να ευχόμαστε μόνο να κάνουν μαζικά  καλέσματα οπως περσι ??? ???

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 13, 2009, 08:08:04 pm »
εγω με 30.21 συγκριτικά με προηγούμενες φάσεις είμαι στην αρχή...Παρ' όλα αυτά υπάρχουν πολλοί που προηγούνται, καθώς πήρανε πολούς αναπληρωτές τις προηγούμενες φάσεις με αποτέλεσμα να βρίσκομαι στη σειρά 1014, οπότε θα είμαι πολύ αργότερα...Δυστυχώς θα μετακινηθούμε όλοι προς τα πίσω...

Μην ξεχνάς ότι από τον πίνακα θα φύγουν και 24μηνίτες και από το 40%. Περίμενε να δεις τη σειρά σου, αφού διοριστούν αυτοί στο τέλος Αυγούστου.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:30:41 »

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 20, 2009, 08:08:46 pm »
Πάντως βάσει λογικής,θα πρέπει να φτάσει ο πίνακας φέτος κοντά στο 2000 και οι λόγοι είναι οι εξης:

α) Υπαρχει μια αυξητική τάση αναπληρωτών από το 2005.
β)Εχουν σκοπό να γίνουν ολα τα νηπιαγωγεία ολοήμερα.
γ)Παράλληλα μείωσαν κατα περίπου 250άτομα τους διοριστέους για φέτος και του χρόνου, χωρίς να έχουν μειωθεί απ,οτι ξέρω οι ανάγκες,
 και τέλος απ,οτι ακουστηκε θα υπάρξει ίσως μεγαλύτερος αριθμός συνταξιοδοτήσεων φέτος.

Μήπως είμαι παρααισιόδοξη; ??? ??? ??? ;) ;)

Και μόνο τα 250 άτομα που κόψαν από τους διοριστέους μέσω ΑΣΕΠ να βάλεις (γιατί οι ανάγκες σε καμία περίπτωση δεν έχουν μειωθεί ώστε να δικαιολογηθεί η μείωση), οι (σχεδόν) 1800 που πήραν πέρυσι μπορούν κάλλιστα φέτος να γίνουν 2050. Τώρα αν βάλεις μερικές δεκάδες κλασικά που θα γίνουν ολοήμερα και μερικές δεκάδες συνταξιούχους παραπάνω απ' τους περσινούς, οριακά θα μπορούσαν οι φετινοί αναπληρωτές να φτάσουν και μέχρι τους 2250. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε ότι δεν καλύπτονται πάντοτε τα κενά που δημιουργούνται, πόσο μάλλον σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Επομένως ας περιμένουμε "εκ του ασφαλούς" 1900-2000 άτομα περίπου για φέτος, κι όσες περιμένουν θέση 2000+ μετά τους διορισμούς τέλος Αυγούστου, ας απολαύσουν τη νέα σχολική χρονιά με τη σιγουριά ότι του χρόνου θα περάσουν απ' τις πρώτες. :) Γιατί κατ' εμέ καλύτερα να σε καλέσουν Οκτώβριο-Νοέμβριο και να πας χαλαρά στην αρχή της σχολικής χρονιάς κ.λπ, παρά να σε καλέσουν Απρίλη και να αναγκαστείς να αρνηθείς -- όχι ότι η πρώτη άρνηση έχει κάποια επίπτωση, αλλά το κέρδος σου σ' αυτή την περίπτωση είναι ελάχιστο. Κι αν αποφασίσεις να πας, οι μπελάδες πολλοί... * σκεφτόμαστε πάντα θετικά ;) *
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 20, 2009, 09:37:24 pm »
Schnittke,πολύ ωραία τα γράφεις αλλά μου φαίνονται πολυ καλά για να είναι αληθινά.Να σκεφτείς πίστευα οτι ήμουν σειρά 1650 περίπου και βρέθηκα 100+.Αν και φύσει αισιοδοξη, απελπίστηκα πραγματικά :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 20, 2009, 09:47:49 pm »
Πάντως βάσει λογικής,θα πρέπει να φτάσει ο πίνακας φέτος κοντά στο 2000 και οι λόγοι είναι οι εξης:

α) Υπαρχει μια αυξητική τάση αναπληρωτών από το 2005.
β)Εχουν σκοπό να γίνουν ολα τα νηπιαγωγεία ολοήμερα.
γ)Παράλληλα μείωσαν κατα περίπου 250άτομα τους διοριστέους για φέτος και του χρόνου, χωρίς να έχουν μειωθεί απ,οτι ξέρω οι ανάγκες,
 και τέλος απ,οτι ακουστηκε θα υπάρξει ίσως μεγαλύτερος αριθμός συνταξιοδοτήσεων φέτος.

Μήπως είμαι παρααισιόδοξη; ??? ??? ??? ;) ;)

Και μόνο τα 250 άτομα που κόψαν από τους διοριστέους μέσω ΑΣΕΠ να βάλεις (γιατί οι ανάγκες σε καμία περίπτωση δεν έχουν μειωθεί ώστε να δικαιολογηθεί η μείωση), οι (σχεδόν) 1800 που πήραν πέρυσι μπορούν κάλλιστα φέτος να γίνουν 2050. Τώρα αν βάλεις μερικές δεκάδες κλασικά που θα γίνουν ολοήμερα και μερικές δεκάδες συνταξιούχους παραπάνω απ' τους περσινούς, οριακά θα μπορούσαν οι φετινοί αναπληρωτές να φτάσουν και μέχρι τους 2250. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε ότι δεν καλύπτονται πάντοτε τα κενά που δημιουργούνται, πόσο μάλλον σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Επομένως ας περιμένουμε "εκ του ασφαλούς" 1900-2000 άτομα περίπου για φέτος, κι όσες περιμένουν θέση 2000+ μετά τους διορισμούς τέλος Αυγούστου, ας απολαύσουν τη νέα σχολική χρονιά με τη σιγουριά ότι του χρόνου θα περάσουν απ' τις πρώτες. :) Γιατί κατ' εμέ καλύτερα να σε καλέσουν Οκτώβριο-Νοέμβριο και να πας χαλαρά στην αρχή της σχολικής χρονιάς κ.λπ, παρά να σε καλέσουν Απρίλη και να αναγκαστείς να αρνηθείς -- όχι ότι η πρώτη άρνηση έχει κάποια επίπτωση, αλλά το κέρδος σου σ' αυτή την περίπτωση είναι ελάχιστο. Κι αν αποφασίσεις να πας, οι μπελάδες πολλοί... * σκεφτόμαστε πάντα θετικά ;) *
ναι αλλά σκέψου και τα νηπιαγωγεία που σύμφωνα με το esos δεν θα λειτουργήσουν φέτος αλλά και αυτά που από διθέσια θα γίνουν μονοθέσια.. όσο για την σύνταξη δεν νομίζω να βγουν και πολλά άτομα γιατί αυτοί που έχουν πολλά χρόνια υπηρεσίας δεν τους θίγουν τα καινούργια μέτρα

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 20, 2009, 10:16:58 pm »
ναι αλλά σκέψου και τα νηπιαγωγεία που σύμφωνα με το esos δεν θα λειτουργήσουν φέτος αλλά και αυτά που από διθέσια θα γίνουν μονοθέσια.. όσο για την σύνταξη δεν νομίζω να βγουν και πολλά άτομα γιατί αυτοί που έχουν πολλά χρόνια υπηρεσίας δεν τους θίγουν τα καινούργια μέτρα

Οι συγχωνεύσεις και υποβαθμίσεις που αναφέρει το esos θα στοιχήσουν περίπου 60 θέσεις εργασίας. Νομίζω -- και ελπίζω -- ότι τα κλασικά που θα γίνουν φέτος ολοήμερα θα είναι τουλάχιστον υπερδιπλάσια. Όσο για τις συνταξιοδοτήσεις, τελευταία υπάρχει μια σχετική τάση "φυγής" από τους περισσότερους τομείς του δημοσίου. Για το δικό μας κλάδο δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, αλλά ελπίζω ότι δεν είμαστε η εξαίρεση.
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:29:23 pm »
Γεια σας είμαι νέα στο forum και θα ηθελα να μοιραστώ την σκέψη μου μαζί σας και να μου πείτε την γνώμη σας.Είπαν ότι θα πάρουν 4.500 αναπληρωτές.Το θέμα ειναι πόσοι απο αυτούς θα είναι νηπαγωγοί.Νομίζω λοιπόν οτι το βρήκα.Κοίταξα στους πίνακες αναπληρωτών των δασκάλων και συνολικά ειναι 3.785 απο αυτούς οι 1853 διορίζονται αρα μένουν περίπου 2.000 αναπληρωτες.Επομενως αν τους αφαιρέσουμε από τους 4.500 μένουν για μας 2.500.Τι λέτε?

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:36:45 pm »
η σκεψη σου ελεανθη ειναι παρα πολυ ωραια!!!!  μακαρι να παρουν 2500 αναπληρωτες!!!!

:) :) αα και παρεπιπτόντως καλως ηρθες στο φορουμ!! :) :)

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:39:59 pm »
Γεια σας είμαι νέα στο forum και θα ηθελα να μοιραστώ την σκέψη μου μαζί σας και να μου πείτε την γνώμη σας.Είπαν ότι θα πάρουν 4.500 αναπληρωτές.Το θέμα ειναι πόσοι απο αυτούς θα είναι νηπαγωγοί.Νομίζω λοιπόν οτι το βρήκα.Κοίταξα στους πίνακες αναπληρωτών των δασκάλων και συνολικά ειναι 3.785 απο αυτούς οι 1853 διορίζονται αρα μένουν περίπου 2.000 αναπληρωτες.Επομενως αν τους αφαιρέσουμε από τους 4.500 μένουν για μας 2.500.Τι λέτε?

ελεάνθη τι ωραιο ονομα δν θελω να σε στενοχωρησω αλλα πιστευω και οι υπολοιποι θα πανε αναπληρωτες δασκαλοι ! ;D ;D ;D
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:40:49 pm »
Καλώς σας βρήκα :) :)

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:43:17 pm »
Μα δεν υπάρχουν άλλοι απο τους πίνακες των δασκάλων,μέτρησα και αυτους με μηδενική προυπηρεσία είναι 477

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 20, 2009, 11:44:37 pm »
αληθεια ε?
τοτε μακαρι !!!
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)