Σύνολο ψηφοφόρων: 80
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας είμαι νέα στο forum και θα ηθελα να μοιραστώ την σκέψη μου μαζί σας και να μου πείτε την γνώμη σας.Είπαν ότι θα πάρουν 4.500 αναπληρωτές.Το θέμα ειναι πόσοι απο αυτούς θα είναι νηπαγωγοί.Νομίζω λοιπόν οτι το βρήκα.Κοίταξα στους πίνακες αναπληρωτών των δασκάλων και συνολικά ειναι 3.785 απο αυτούς οι 1853 διορίζονται αρα μένουν περίπου 2.000 αναπληρωτες.Επομενως αν τους αφαιρέσουμε από τους 4.500 μένουν για μας 2.500.Τι λέτε?
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά η συμπληρωματική εγκύκλιος για αναπληρωτές μηδενικής προϋπηρεσίας στους δασκάλους θα βγει τον αύγουστο και τότε θα δηλώσουν όσοι πήραν πτυχίο τον Ιούνη. Οπότε δεν θα είναι μόνο 477.
Παράθεση από: Virginius στις Ιουλίου 21, 2009, 12:32:46 amΣυγνώμη ρε παιδιά αλλά η συμπληρωματική εγκύκλιος για αναπληρωτές μηδενικής προϋπηρεσίας στους δασκάλους θα βγει τον αύγουστο και τότε θα δηλώσουν όσοι πήραν πτυχίο τον Ιούνη. Οπότε δεν θα είναι μόνο 477. Το έλεγξα αυτό που είπες και μπήκα στον πίνακα τους με μηδενικη προυπηρεσία και είδα οτι στον πίνακα ο τελευταίος εχει πάρει πτυχίο στις 15-6-09
Ελεάνθη μου πολύ καλά τα λες και προς στιγμή μου έδωσες πάλι ελπίδες, αλλά αν όντως βγάλουν και φέτος συμπληρωματικές αιτήσεις για αναπλήρωση και γραφτούν όσοι αποφοιτήσουν εως το νοέμβρη ας πούμε, δεν θα πάρουν κι άλλους σε βάρος μας;;
Παράθεση από: ελεάνθη στις Ιουλίου 21, 2009, 12:50:32 amΠαράθεση από: Virginius στις Ιουλίου 21, 2009, 12:32:46 amΣυγνώμη ρε παιδιά αλλά η συμπληρωματική εγκύκλιος για αναπληρωτές μηδενικής προϋπηρεσίας στους δασκάλους θα βγει τον αύγουστο και τότε θα δηλώσουν όσοι πήραν πτυχίο τον Ιούνη. Οπότε δεν θα είναι μόνο 477. Το έλεγξα αυτό που είπες και μπήκα στον πίνακα τους με μηδενικη προυπηρεσία και είδα οτι στον πίνακα ο τελευταίος εχει πάρει πτυχίο στις 15-6-09τότε μπες και στον περσινό πίνακα και δες ο τελευταίος πότε είχε πάρει πτυχίο. εγώ έχω 26-6 π.χ.