0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον τα Αρχαία είναι το μοναδικό μάθημα του γνωστικού που επιδέχεται διαφορετικές και υποκειμενικότατες διορθώσεις και με τον όρο ότι δεν είναι δυνατή η αναβαθμολόγηση, μην απορείτε με τους βαθμούς σας. Δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη και κανένα απολύτως συμπέρασμα, εφόσον τα πάντα είναι ρευστάΣυμβουλή μου είναι να πάψετε να αναρωτιέστε. Ο Θεός μόνο ξέρει και οι του ΑΣΕΠ για ποιο λόγο βαθμολογούν με τον τρόπο που βαθμολογούν...
με ποιο τρόπο να απαιτήσουμε?? και τι σχέση έχει η ΠΕΑΕ με το διαγωνισμό ? αυτοί συνδικαλιστές είναι και τα συμφέροντά τους διασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο.. το παιξαν το παιχνιδάκι τους και κανείς δεν πήρε μυρωδιά........
H Πανελλήνια Ένωση Αδιορίστων Εκπαιδευτικών δεν είναι άσχετη καθώς εκπροσωπεί όλους εμάς και διασφαλίζει τα δικά ΜΑΣ συμφέροντα. Για ποιο παιχνιδάκι μιλάς; Ξεχνάς πόσα αιτήματά της έχουν εισακουστεί; Είναι το μοναδικό επίσημο συλλογικό όργανο- που δημιουργήθηκε κιόλας μέσα από συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ- που έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για το τι γίνεται σ αυτόν τον διαγωνισμό.
Παιδια εγώ ειμαι αποτυχων και η συζυγός μου επιτυχούσα για 4 φορά έχει συγκεντρωση με ΑΣΕΠ κ προϋπηρεσια στα 20.6 μόρια και αγωνιούμε για αναπληρώτριαεγώ έγραψα 35,88 αρχαια, 26,77 νεα, 40.83 ιστορια μ.ο 34.66 γνωστικό δυστυχώς και στη β ενότητα για μοα ακόμη φορά πήρα ιστορία διδακτική τελικά πήρα 99 (έμεινα δηλαδή άριστα) παιδαγωγικά 75 και στη β ενότητα είχα μό 89.4 τελιικός 61.93 αλλά αποτυχών.....τελικά αν διάβαζα λίγο γνωστικό και ήμουν γύρω στο 54 τώρα θα είχα διοριστεί...'
Παράθεση από: arist2 στις Ιουλίου 02, 2009, 11:37:35 pmΠαιδια εγώ ειμαι αποτυχων και η συζυγός μου επιτυχούσα για 4 φορά έχει συγκεντρωση με ΑΣΕΠ κ προϋπηρεσια στα 20.6 μόρια και αγωνιούμε για αναπληρώτριαεγώ έγραψα 35,88 αρχαια, 26,77 νεα, 40.83 ιστορια μ.ο 34.66 γνωστικό δυστυχώς και στη β ενότητα για μοα ακόμη φορά πήρα ιστορία διδακτική τελικά πήρα 99 (έμεινα δηλαδή άριστα) παιδαγωγικά 75 και στη β ενότητα είχα μό 89.4 τελιικός 61.93 αλλά αποτυχών.....τελικά αν διάβαζα λίγο γνωστικό και ήμουν γύρω στο 54 τώρα θα είχα διοριστεί...'Αρίστο συγχαριτήρια για τη σύζυγό σου!Αν μπορείς, ή και όποιος άλλος μπορεί, ας με διαφωτίσετε σχετικά με το πώς βγαίνει ο μέσος όρος στη β' θεματική. Πήρες 99 στα 100 στην ειδ. διδ. (που μετρά σε ποσοστό 60%) και 75 στα 100 παιδαγωγ. (που μετρούν σε ποσοστό 40%). Πώς βγαίνει μ.όρ. 89.4;
Παράθεση από: συννεφούλα στις Ιουλίου 08, 2009, 04:37:45 pmΠαράθεση από: arist2 στις Ιουλίου 02, 2009, 11:37:35 pmΠαιδια εγώ ειμαι αποτυχων και η συζυγός μου επιτυχούσα για 4 φορά έχει συγκεντρωση με ΑΣΕΠ κ προϋπηρεσια στα 20.6 μόρια και αγωνιούμε για αναπληρώτριαεγώ έγραψα 35,88 αρχαια, 26,77 νεα, 40.83 ιστορια μ.ο 34.66 γνωστικό δυστυχώς και στη β ενότητα για μοα ακόμη φορά πήρα ιστορία διδακτική τελικά πήρα 99 (έμεινα δηλαδή άριστα) παιδαγωγικά 75 και στη β ενότητα είχα μό 89.4 τελιικός 61.93 αλλά αποτυχών.....τελικά αν διάβαζα λίγο γνωστικό και ήμουν γύρω στο 54 τώρα θα είχα διοριστεί...'Αρίστο συγχαριτήρια για τη σύζυγό σου!Αν μπορείς, ή και όποιος άλλος μπορεί, ας με διαφωτίσετε σχετικά με το πώς βγαίνει ο μέσος όρος στη β' θεματική. Πήρες 99 στα 100 στην ειδ. διδ. (που μετρά σε ποσοστό 60%) και 75 στα 100 παιδαγωγ. (που μετρούν σε ποσοστό 40%). Πώς βγαίνει μ.όρ. 89.4;συννεφουλα ειναι απλο:πολλαπλασιαζεις το 99(βαθμος ειδικης) με το 60 κ το αποτελεσμα το διαιρεις δια 100(99x60=5940 5940/100=59.4πολλαπλασιαζεις το 75(βαθμος γενικης) με το 40 κ το αποτελεσμα το διαιρεις δια 100(75x60=3000 3000/100=30τωρα προσθετεις τα δυο νουμερα που βρηκες κ εχεις το βαθμο στα παιδαγωγικα(59.4+30=89.4)
Yparxei kapoios filologos pou na egrapse kala sta arxaia gia na mou exigisei merika pragmata???stin didaktiki ton arxaion sto deftero thema me ton platona xreiazotan sxedio????i aplws apadisi stin erwtisi???ti na pw egw theorousa oti egrapsa toulaxiston 80 kai pira 68...kata ta alla sto gnwstiko ton arxaiwn me petsokopsan...eixa apadisei (kata ti gnomi mou) poli kala sto gnosto kai perimena toulaxiston ti vasi kai omws pira 41.yparxei kaneis na mou dosei katefthinseis gia to ti isws parelipsa???