*

Αποστολέας Θέμα: Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία - ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 19629 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία - ΠΕ02
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:07:27 am »
Πραγματικά είναι ν' απορεί κανείς με τη βαθμολογία στη διδακτική της ιστορίας. Σε ό,τι με αφορά, ακολούθησα τα ίδια βήματα και το ίδιο πλαίσιο, έτσι όπως ακριβώς δηλ. είχα λειτουργήσει και στο διαγωνισμό του '07. Πρόλαβα να ολοκληρώσω, και ήμουνα βέβαιη, καθώς κατείχα πολύ καλά το γνωστικό, ότι είχα γράψει παραπάνω σε σύγκριση με το '07. Ενώ λοιπόν το 2007 ο βαθμός μου στη διδακτική ήταν 81, στο φετινό διαγωνισμό ήταν μόλις 64. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τί έφταιξε. Στα υπόλοιπα μαθήματα βαθμολογήθηκα πάνω - κάτω, όπως περίμενα. Επίσης να σημειώσω ότι άλλος συνάδελφος, που καθώς μου είχε αναφέρει, στο 2ο υποερώτημα δεν πρόλαβε να γράψει σχεδόν τίποτε, καθώς δεν του έφτασε ο χρόνος, βαθμολογήθηκε με 90+ και παρ'ότι είχαμε τους ίδιους βαθμούς πάνω - κάτω στο γνωστικό, τώρα εκείνος βρίσκεται μεταξύ των διοριστέων και μπράβο του, ενώ εγώ αναρωτιέμαι τι έκανα τόσο στραβά στη διδακτική! Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πώς βαθμολογούν τελικά, σε ό,τι δεν είναι πολλαπλής.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:50:46 »

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:45:19 am »
μπορεί απλά να μη τα "βαθμολογούν"  ;D ;D ;D
με τόσα κουφά που έχω δει κι ακούσει! όλοι λίγο πολύ ξέρουμε πώς βαθμολογούνται τα γραπτά των πανελληνίων, μερικοί ούτε που τα βλέπουν, τα δικά μας θα τύχουν σε ευσυνείδητους καθηγητές-διορθωτές! καλό διάβασμα η βασική προϋπόθεση, ψυχραιμία την ώρα της εξέτασης η δεύτερη και η τρίτη η θεά Τύχη!!!! όλοι είμαστε άξιοι και όσο προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε αξιώτεροι!
στα αρχαία έγινε σφαγή! αλλά από που αλλού θα μπορούσαν να κόψουν...; οι λιγότεροι επιτυχόντες, νομίζω, από κάθε άλλο διαγωνισμό! έπεσε μέχρι κι η βάση διορισμού σε μια χρονιά με μόλις 480 διοριστέους!
δεν πτοούμαστε, δεν απογοητευόμαστε! εξάλλου το διάβασμα είναι η δεύτερη φύση κάθε φιλολόγου...
κουράγιο σε όλους μας! εύχομαι περισσότερη τύχη στον επόμενο ΑΣΕΠ  :D
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος anthios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πάμε γι' άλλα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:50:27 am »

Εφόσον τα Αρχαία είναι το μοναδικό μάθημα του γνωστικού που επιδέχεται διαφορετικές και υποκειμενικότατες διορθώσεις και με τον όρο ότι δεν είναι δυνατή η αναβαθμολόγηση, μην απορείτε με τους βαθμούς σας. Δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη και κανένα απολύτως συμπέρασμα, εφόσον τα πάντα είναι ρευστά
Συμβουλή μου είναι να πάψετε να αναρωτιέστε. Ο Θεός μόνο ξέρει και οι του ΑΣΕΠ για ποιο λόγο βαθμολογούν με τον τρόπο που βαθμολογούν...  ::)

Το ζήτημα δεν είναι να μείνουμε στην μοιρολατρία αλλά να κάνουμε κάτι προκειμένου να αρθεί αυτή η υποκειμενικότητα. Μέσω της ΠΕΑΕ έχουμε πετύχει μέχρι και μείωση της ύλης, γιατί να μην αποτελέσει αίτημά μας και η αντικειμενική βαθμολόγηση στο μάθημα των αρχαίων;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2009, 04:35:00 pm από anthios »

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:54:09 am »
πρεπει να ζητησουμε αντικειμενικοτητα γενικως........και στα αρχαια σαφως ...αλλα και στην ειδικη που υπαρχει μεγαλο προβλημα....πιο ξεκαθαρα πραγματα......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:50:46 »

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 07, 2009, 02:22:57 pm »
με ποιο τρόπο να απαιτήσουμε?? και τι σχέση έχει η ΠΕΑΕ με το διαγωνισμό ? αυτοί συνδικαλιστές είναι και τα συμφέροντά τους διασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο.. το παιξαν το παιχνιδάκι τους και κανείς δεν πήρε μυρωδιά........

Αποσυνδεδεμένος anthios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πάμε γι' άλλα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 07, 2009, 04:33:29 pm »
H Πανελλήνια Ένωση Αδιορίστων Εκπαιδευτικών δεν είναι άσχετη καθώς εκπροσωπεί όλους εμάς και διασφαλίζει τα δικά ΜΑΣ συμφέροντα. Για ποιο παιχνιδάκι μιλάς; Ξεχνάς πόσα αιτήματά της έχουν εισακουστεί; Είναι το μοναδικό επίσημο συλλογικό όργανο- που δημιουργήθηκε κιόλας μέσα από συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ- που έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για το τι γίνεται σ αυτόν τον διαγωνισμό.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 07, 2009, 09:33:09 pm »
με ποιο τρόπο να απαιτήσουμε?? και τι σχέση έχει η ΠΕΑΕ με το διαγωνισμό ? αυτοί συνδικαλιστές είναι και τα συμφέροντά τους διασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο.. το παιξαν το παιχνιδάκι τους και κανείς δεν πήρε μυρωδιά........
H Πανελλήνια Ένωση Αδιορίστων Εκπαιδευτικών δεν είναι άσχετη καθώς εκπροσωπεί όλους εμάς και διασφαλίζει τα δικά ΜΑΣ συμφέροντα. Για ποιο παιχνιδάκι μιλάς; Ξεχνάς πόσα αιτήματά της έχουν εισακουστεί; Είναι το μοναδικό επίσημο συλλογικό όργανο- που δημιουργήθηκε κιόλας μέσα από συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ- που έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για το τι γίνεται σ αυτόν τον διαγωνισμό.

Νομίζω ότι για άλλη μία φορά γίνεται σύγχυση ανάμεσα στην ΠΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών) και στην ΠΕΑΕ (Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικών). Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς συλλόγους!
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος συννεφούλα

• Πλήρες μέλος
  • φωτο: σύννεφα στο
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 08, 2009, 04:37:45 pm »
Παιδια εγώ ειμαι αποτυχων και η συζυγός μου επιτυχούσα για 4 φορά έχει συγκεντρωση με ΑΣΕΠ κ προϋπηρεσια στα 20.6 μόρια και αγωνιούμε για αναπληρώτρια

εγώ έγραψα 35,88 αρχαια, 26,77 νεα, 40.83 ιστορια μ.ο 34.66 γνωστικό δυστυχώς και στη β ενότητα για μοα ακόμη φορά πήρα ιστορία διδακτική τελικά πήρα 99 (έμεινα δηλαδή άριστα)  παιδαγωγικά 75 και στη β ενότητα είχα μό 89.4 τελιικός 61.93 αλλά αποτυχών.....τελικά αν διάβαζα λίγο γνωστικό και ήμουν γύρω στο 54 τώρα θα είχα διοριστεί...'

Αρίστο συγχαριτήρια για τη σύζυγό σου!
Αν μπορείς, ή και όποιος άλλος μπορεί, ας με διαφωτίσετε σχετικά με το πώς βγαίνει ο μέσος όρος στη β' θεματική.
Πήρες 99 στα 100 στην ειδ. διδ. (που μετρά σε ποσοστό 60%) και 75 στα 100 παιδαγωγ. (που μετρούν σε ποσοστό 40%). Πώς βγαίνει μ.όρ. 89.4;
H ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, Φ.Ντοστογιέφσκι

"Καθένας μας κρύβει μέσα του μιαν αναπάντεχη άνοιξη" Α.Κ.

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 09, 2009, 01:22:02 am »
Παιδια εγώ ειμαι αποτυχων και η συζυγός μου επιτυχούσα για 4 φορά έχει συγκεντρωση με ΑΣΕΠ κ προϋπηρεσια στα 20.6 μόρια και αγωνιούμε για αναπληρώτρια

εγώ έγραψα 35,88 αρχαια, 26,77 νεα, 40.83 ιστορια μ.ο 34.66 γνωστικό δυστυχώς και στη β ενότητα για μοα ακόμη φορά πήρα ιστορία διδακτική τελικά πήρα 99 (έμεινα δηλαδή άριστα)  παιδαγωγικά 75 και στη β ενότητα είχα μό 89.4 τελιικός 61.93 αλλά αποτυχών.....τελικά αν διάβαζα λίγο γνωστικό και ήμουν γύρω στο 54 τώρα θα είχα διοριστεί...'

Αν μπορείς, ή και όποιος άλλος μπορεί, ας με διαφωτίσετε σχετικά με το πώς βγαίνει ο μέσος όρος στη β' θεματική.
Πήρες 99 στα 100 στην ειδ. διδ. (που μετρά σε ποσοστό 60%) και 75 στα 100 παιδαγωγ. (που μετρούν σε ποσοστό 40%). Πώς βγαίνει μ.όρ. 89.4;

συννεφουλα ειναι απλο:
πολλαπλασιαζεις το 99(βαθμος ειδικης)  με το 60 κ το αποτελεσμα το διαιρεις δια 100(99x60=5940    5940/100=59.4
πολλαπλασιαζεις το 75(βαθμος γενικης) με το 40 κ το αποτελεσμα το διαιρεις δια 100(75x60=3000      3000/100=30
τωρα προσθετεις τα δυο νουμερα που βρηκες κ εχεις το βαθμο στα παιδαγωγικα(59.4+30=89.4)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2009, 01:23:39 am από DOG »

Αποσυνδεδεμένος gringa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 09, 2009, 01:32:31 am »
Α, καλά... αν ήξερα να το κάνω εγώ όλο αυτό, στο μαθηματικό θα πήγαινα! Μιλάμε για μεγάλη ασχετοσύνη :-[ :-[ :-[

sorry για το off topic ;)

Αποσυνδεδεμένος συννεφούλα

• Πλήρες μέλος
  • φωτο: σύννεφα στο
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 09, 2009, 04:47:22 pm »

εγώ έγραψα 35,88 αρχαια, 26,77 νεα, 40.83 ιστορια μ.ο 34.66 γνωστικό δυστυχώς και στη β ενότητα για μοα ακόμη φορά πήρα ιστορία διδακτική τελικά πήρα 99 (έμεινα δηλαδή άριστα)  παιδαγωγικά 75 και στη β ενότητα είχα μό 89.4 τελιικός 61.93 αλλά αποτυχών.....τελικά αν διάβαζα λίγο γνωστικό και ήμουν γύρω στο 54 τώρα θα είχα διοριστεί...'

συννεφουλα ειναι απλο:
πολλαπλασιαζεις το 99(βαθμος ειδικης)  με το 60 κ το αποτελεσμα το διαιρεις δια 100(99x60=5940    5940/100=59.4
πολλαπλασιαζεις το 75(βαθμος γενικης) με το 40 κ το αποτελεσμα το διαιρεις δια 100(75x60=3000      3000/100=30
τωρα προσθετεις τα δυο νουμερα που βρηκες κ εχεις το βαθμο στα παιδαγωγικα(59.4+30=89.4)

ευχαριστώ , dog. Κατατοπίστηκα πλήρως! ;)
H ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, Φ.Ντοστογιέφσκι

"Καθένας μας κρύβει μέσα του μιαν αναπάντεχη άνοιξη" Α.Κ.

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 09, 2009, 09:19:21 pm »
Yparxei kapoios filologos pou na egrapse kala sta arxaia gia na mou exigisei merika pragmata???

stin didaktiki ton arxaion sto deftero thema me ton platona xreiazotan sxedio????i aplws apadisi stin erwtisi???ti na pw egw theorousa oti egrapsa toulaxiston 80 kai pira 68...

kata ta alla sto gnwstiko ton arxaiwn me petsokopsan...eixa apadisei (kata ti gnomi mou) poli kala sto gnosto kai perimena toulaxiston ti vasi kai omws pira 41.yparxei kaneis na mou dosei katefthinseis gia to ti isws parelipsa?????????????????????

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 09, 2009, 09:22:45 pm »
Yparxei kapoios filologos pou na egrapse kala sta arxaia gia na mou exigisei merika pragmata???

stin didaktiki ton arxaion sto deftero thema me ton platona xreiazotan sxedio????i aplws apadisi stin erwtisi???ti na pw egw theorousa oti egrapsa toulaxiston 80 kai pira 68...

kata ta alla sto gnwstiko ton arxaiwn me petsokopsan...eixa apadisei (kata ti gnomi mou) poli kala sto gnosto kai perimena toulaxiston ti vasi kai omws pira 41.yparxei kaneis na mou dosei katefthinseis gia to ti isws parelipsa?????????????????????

γεια σου! θα σε παρακαλεσω να γραφεις ελληνικα γιατι θα στην πουν  ;)
στην ειδικη στον πλατωνα ηθελε απλως απαντηση γνωστικου κ οχι σχεδιο διδασκαλιας. υπαρχει ειδικο τοπικ για την ειδικη αρχαιων
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=13046.0

Αποσυνδεδεμένος sparos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 09, 2009, 11:23:47 pm »
Ευχαριστώ!(στα ελληνικά!)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871