0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 18, 2009, 06:09:06 pmΝα ρωτησω κι εγω κατι... (εχω ωρες να κανω ερωτησεις και μου κακοφανηκε).Ωρομισθιους καλουν οταν εξαντληθουν οι αναπληρωτες; Δεν ξερω αν θα διοριστω σιγουρα φετος, κι εχω μονο 28 μορια περιπου, αρα δε με βλεπω για αναπληρωτρια. Και τουλαχιστον να υπολογιζω αν παιζει να δουλεψω φετος η να αναλαμβανω ιδιαιτερα.Οι ωρομίσθιοι καλούνται ανεξάρτητα απ΄τους αναπληρωτές. Συνήθως βγαίνουν μια δυο φουρνιές αναπληρωτών τον Σεπτέμβρη ενώ τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη καλούν και ωρομισθιους. Τώρα στην περίπτωση που κάποιος είναι ψηλά στον πίνακα αλλά δεν τον έχουν πάρει αναπληρωτή και τον καλέσουν ωρομίσθιο, πηγαίνει ωρομίσθιος και οταν τον καλέσουν αναπληρωτης. Παραιτείται από ωρ, και ξανα-προσλαμβάνεται σαν αναπληρωτής. Δεν μου έχει συμβεί προσωπικά, αλλά από παλιότερες συναδέλφισες το έχω ακούσει. Ένα τηλ στο υπουργείο για οποιον φοβάται οτι μπορεί να του συμβεί δεν είναι κακή ιδεα.Τώρα με 28 μόρια ναι είναι κομματάκι δύσκολο για αναπλήρωση αλλά έχεις βέβαιη τη διπλή ωρομισθία σε πρωτοβαθμια και δευτεροβάθμια(αθήνα, δεν ξέρω σε αλλες πολεις τι γίνεται) οπότε θα συγκεντρώσεις έναν σεβαστό αριθμό μορίων.
Να ρωτησω κι εγω κατι... (εχω ωρες να κανω ερωτησεις και μου κακοφανηκε).Ωρομισθιους καλουν οταν εξαντληθουν οι αναπληρωτες; Δεν ξερω αν θα διοριστω σιγουρα φετος, κι εχω μονο 28 μορια περιπου, αρα δε με βλεπω για αναπληρωτρια. Και τουλαχιστον να υπολογιζω αν παιζει να δουλεψω φετος η να αναλαμβανω ιδιαιτερα.
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 19, 2009, 10:55:38 amΠαράθεση από: irene.a στις Ιουλίου 18, 2009, 06:09:06 pmΝα ρωτησω κι εγω κατι... (εχω ωρες να κανω ερωτησεις και μου κακοφανηκε).Ωρομισθιους καλουν οταν εξαντληθουν οι αναπληρωτες; Δεν ξερω αν θα διοριστω σιγουρα φετος, κι εχω μονο 28 μορια περιπου, αρα δε με βλεπω για αναπληρωτρια. Και τουλαχιστον να υπολογιζω αν παιζει να δουλεψω φετος η να αναλαμβανω ιδιαιτερα.Οι ωρομίσθιοι καλούνται ανεξάρτητα απ΄τους αναπληρωτές. Συνήθως βγαίνουν μια δυο φουρνιές αναπληρωτών τον Σεπτέμβρη ενώ τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη καλούν και ωρομισθιους. Τώρα στην περίπτωση που κάποιος είναι ψηλά στον πίνακα αλλά δεν τον έχουν πάρει αναπληρωτή και τον καλέσουν ωρομίσθιο, πηγαίνει ωρομίσθιος και οταν τον καλέσουν αναπληρωτης. Παραιτείται από ωρ, και ξανα-προσλαμβάνεται σαν αναπληρωτής. Δεν μου έχει συμβεί προσωπικά, αλλά από παλιότερες συναδέλφισες το έχω ακούσει. Ένα τηλ στο υπουργείο για οποιον φοβάται οτι μπορεί να του συμβεί δεν είναι κακή ιδεα.Τώρα με 28 μόρια ναι είναι κομματάκι δύσκολο για αναπλήρωση αλλά έχεις βέβαιη τη διπλή ωρομισθία σε πρωτοβαθμια και δευτεροβάθμια(αθήνα, δεν ξέρω σε αλλες πολεις τι γίνεται) οπότε θα συγκεντρώσεις έναν σεβαστό αριθμό μορίων.Αν ειναι να διοριστω φετος, δε θα το μαθω πριν με καλεσουν αναπληρωτρια η ωρομισθια; Καλουν μονιμους στη μεση της χρονιας;
Ελικρινα για τουςΟΑΕΔΙΤΕΣ δεν γνωριζω παρα μονο για τους θεολογους.Αλλα και παλι ποσοι ναναι αυτοι με τις με τις μεγαλες υπηρεσιες?