*

Αποστολέας Θέμα: πόσοι πε06 αναπληρωτές θα πάνε φέτος?  (Αναγνώστηκε 27348 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: πόσοι πε06 αναπληρωτές θα πάνε φέτος?
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 23, 2009, 10:15:52 am »
Οι αναπληρωτές βγαίνουν από τον Ενιαιο Πινακα Αναπληρωτών που ισχύει για όλη την Ελλαδα και δεν είναι όπως των ωρομισθίων.
Όντως, είναι πιθανο κάποιος που είναι ψηλοτερα από εσενα να μην εχει βάλει το ναι σε ολα και να'χει δηλώσει λιγες περιοχες, αλλά δεν είναι τόσο διαδεδομένη πρακτική ωστε να πάει αναπληρωτής κάποιος με σειρά πχ 400 όταν παίρνουν 200 αναπληρωτες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2009, 10:18:24 am από Stavroula.V. »
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:14:30 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 23, 2009, 10:23:22 am »
Τώρα για τον αριθμό των ΟΑΕΔιτών το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξέρουμε όταν βγει ο ΕΠΑ. Ακούγονται πολλά. Έχω ακούσει για 70, για 37 άτομα. Η εμπειρία απ΄τους μαθηματικούς δείχνει ότι ηταν πολύ περισοτεροι απο ότι λεγοταν αρχικά, αλλά και το ποσοι είναι δεν είναι και ακριβως ξεκάθαρο γιατι υπάρχουν και αυτοι΄με τις προυπηρεσιες στα ιδιωτικά σχολεια. Θα δείξει
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος Rhonan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 23, 2009, 11:00:11 am »
Στους μαθηματικους λογικο ειναι να ειναι αρκετοι και με υψηλη μοριοδοτηση αφου απο οσο γνωριζω κανουν κανονικο εβδομαδιαιο ωραριο στον ΟΑΕΔ. Οι οαεδιτες ΠΕ06 ποσες ωρες πια να εκαναν μαθημα για να εμφανιστουν με υψηλη μοριοδοτηση στον πινακα μας? Νομιζω οτι εκαναν 2 ωρες /εβδομαδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ξερει καποιος ακριβως ποσες?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 23, 2009, 11:11:25 am »
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
Προς τον Υπουργό Παιδείας Κο  Ε . Στυλιανίδη

Κύριε Υπουργέ

Σύμφωνα με τον Ν.3475/2006 του ΥΠΕΠΘ  τα ΤΕΕ-ΟΑΕΔ μετατράπηκαν σε ΕΠΑΣ Μαθητείας με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ περίπου 300 ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί γενικών μαθημάτων (θεολόγοι, φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί , χημικοί κλπ) λόγω κατάργησης των γενικών μαθημάτων.

Δεδομένου ότι :

1)   Τα ΤΕΕ –ΟΑΕΔ σύμφωνα με τον 1566/85 ανήκουν στην ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:14:30 »

Αποσυνδεδεμένος Rhonan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 23, 2009, 11:37:11 am »
Ασχημα τα νεα!  Μολις τηλεφωνισα σε σχολη μαθητειας ΟΑΕΔ. Δεν μου λενε με τιποτα ποσες ωρες εβδομαδιαιως καπιοιος καθηγητης ΠΕ06 κανει ανα τμημα. Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι ο αριθμος ωρων διδασκαλιας  , εξαρταται και απο το ποσα τμηματα θα δημιουργηθουν. Απο οσο καταλαβα , σιγα και μη βγαλουμε ακρη με τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ.....

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 23, 2009, 11:51:55 am »
Ακρη δεν πρόκειται να βγάλουμε ποτέ και αν συμβεί ότι και με τους μαθηματικους τότε και σε μας θα είναι πολύ περισσότεροι και τους βλέπω να φεύγουν όλοι για αναπλήρωση φέτος
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 23, 2009, 12:52:23 pm »
Αν ενδιαφέρεται κάποιος να συμμετέχει στην ένσταση κατα των οαεδιτων ας μου στείλει pm, ήδη έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε. Αν είναι και απο Αθήνα ακόμα καλύτερα. Η ένσταση των άλλων ειδικοτήτων έχει κατατεθεί.
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος aris10

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 24, 2009, 01:25:15 am »
30 σχολεία ΟΑΕΔ σε όλη την Ελλάδα - ένα σε κάθε νομό τουλάχιστον - επί 3 καθηγητές αγγλικών στο κάθε σχολείο επί 11 ώρες εβδομαδιαίως επί 7 χρόνια μας κάνει 90 άτομα το λιγότερο με 30 μόρια

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 24, 2009, 01:44:24 pm »
ωχ αμαν!!
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 26, 2009, 12:24:25 am »
Κι εγώ στα 24 μόρια με υπολογίζω, αν και τα μισά μόρια που κανονικά έχω από το προηγούμενο χΑζΕΠ δε φαίνονται πουθενά (παρατήρησα οτι έτσι είναι σε όλους).
Αυτό σημαίνει οτι πηγαίνουμε αναπληρωτές?
Και πότε θα ξέρουμε?
;D ;D Me likey!!
GiannisV, σε ποιο σημείο της Ελλάδος βρίσκεσαι; Λες με 24 μόρια να πάρουν αναπληρωτές; [Το εύχομαι, αν με ρωτάς.] Πέρυσι δεν ήταν που ο τελευταίος έφυγε με 28,3.. ?? Plus, σκέφτομαι (ω, ναι!) ότι ίσως επειδή θα γίνει η πρώτη φουρνιά διορισμών να μην πάρουν πολλούς αναπληρωτές. Πέρυσι πήραν περισσότερους από πρόπερσι που ήταν η πρώτη χρονιά μετά από ΑΣΕΠ. Any ideas?

Καλησπέρα, τώρα το είδα το μήνυμα...
Δε ξέρω τί να υποθέσω. Μέσα από το άγχος που μου έχει δημιουργήσει η όλη κατάσταση, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι το καθε πράγμα θα έχει και θετικά και αρνητικα. Αν πχ μας πάρουν αναπληρωτές, θα είναι καλύτερα από πλευράς χρημάτων και προϋπηρεσίας, αφού θα μπορέσουμε μετά από 24 μήνες να διοριστούμε.
Αν μας πάρουν ωρομίσθιους, δε θα φύγουμε από τα μέρη μας. (Είμαι από Θεσσαλονίκη).
Προσπαθώ να βλέπω και ένα βήμα "μπροστά" δηλαδή τί γίνεται μετά το διορισμό. Είδα οτι η Θεσσαλονίκη είναι από τα χειρότερα μέρη για καθηγητές Αγγλικών, αφού για να έρθει κάποιος Α Θεσσαλονίκης, χρειάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ 130 μόρια. Το μεγαλύτερο που μπορεί κάποιος να πάρει ανά έτος είναι 14 μόρια (12 μόρια θέσης και 2 μόρια που παίρνουν οι διορισμένοι κάθε χρόνο) και αυτό αν διοριστεί σε περιοχές όπως οι Φούρνοι Ικαρίας.
Συγκριτικά, μπορεί κανείς να δει οτι για Α Αθηνών χρειάζεται κάποιος 52 μοριάκια... Τώρα ή εμείς (Θεσσαλονίκη) δεν έχουμε αρκετές σχολικές αίθουσες (δηλαδή υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά σε κάθε τάξη, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά παιδιά ανά τμήμα και κατά συνέπεια λίγα τμήματα και λίγες θέσεις καθηγητών) ή με κάποιο περίεργο τρόπο αυτή η πόλη "παράγει" πάρα πολλούς καθηγητές...
Εδώ μπορείς να δείς τις βάσεις μεταθέσεων...
http://moriade.comli.com/
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 26, 2009, 01:04:06 am »
Με όσα ακούγονται, δυστυχώς, με 24 μόρια η αναπλήρωση μάλλον όνειρο είναι για φέτος... :-\ :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 26, 2009, 02:22:19 am »
GiannisV κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και απ'όσο ξέρω δεν έχει μόνο ο νομός αυτός υψηλή βάση μετάθεσης αλλά και οι γύρω νομοί είναι άπιαστοι
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 26, 2009, 02:36:55 am »
Με όσα ακούγονται, δυστυχώς, με 24 μόρια η αναπλήρωση μάλλον όνειρο είναι για φέτος... :-\ :-\ :-\ :-\

Αν εννοείς τους ΟΑΕΔίτες έχεις δίκιο. Είδατε τι έγινε στους Μαθηματικούς. Ενημερωθείτε για την ένσταση. Οι διοριστέοι δεν μπορούμε να την υπογράψουμε, μπορούμε όμως να συνεισφέρουμε οικονομικά. Μην ξεχνάτε οτι κι εμείς στην ίδια θέση ήμασταν πριν λίγο καιρό.
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος pegipapad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 26, 2009, 05:42:17 pm »
Είμαι ΠΕ06 κι έχω αγχωθεί πολύ με τους ΟΑΕΔίτες γιατί στους πίνακες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα με ενημέρωσαν πως δυστυχώς  ήταν πολύ περισσότεροι από το αναμενόμενο  ::) .Για την ειδικότητα ΠΕ06 έχετε ακούσει πόσοι μπορεί να είναι; γιατί φοβάμαι μη χάσω την αναπλήρωση άρα και τα μόρια από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ  :(
Ευχαριστώ προλαταβολικά
Ευχαριστώ το Υπουργείο Παιδείας που με έκανε πειραματόζωο, εμένα και την οικογένεια μου, αναγνωρίζοντας την Προϋπηρεσία των Οαεδιτών. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω αυτό που μας έκανε!
15/08/09

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182819
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144