0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 03, 2009, 01:41:42 pmΜην τα παρατάς τα όνειρά σου, που τραγουδά και η Κοκκίνου. Μην ασκούς κανέναν, μόνο την maryk! Θα προτιμούσα εναν φοβερό στίχο από το "κράτα για το τέλος" του Θαλασσινού που λέει:"μην πετάς τα όνειρά σου μην τα βρώ ποτέ στο δρόμο και σε λυπηθώ..."
Μην τα παρατάς τα όνειρά σου, που τραγουδά και η Κοκκίνου. Μην ασκούς κανέναν, μόνο την maryk!
Στον τραγουδιστή θα κολλήσουμε;;; Το ίδιο πράγμα λέμε: συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρά σου.
35 χρονων,6 φορες ασεπ.επιτυχουσα πολλακις,διοριστεα τωρα.ειναι τοση η χαρα μου,που μονο σε πανο να το σερνει αεροπλανο δεν το εχω βαλει.Και ναι,την εχω''ψωνισει'
pieroula δεν ξέρω αν θα σε ανακουφίσω με αυτό που θα σου πω, γιατί όταν κάποιος βιώνει τέτοιες εμμονές το μόνο που πρέπει να κάνει για να ανακουφιστεί είναι διάλογος και πολύ δουλειά με τον εαυτό του. Εγώ πέρασα από τη φάση που λες και πραγματικά όλη τη φετινή χρονιά ένιωθα ότι ήμουν σε αδιέξοδο. Σκέφτρηκα όμως ότι όλα στην προσωπική μου ζωή είχαν έρθει πολύ καλά, ότι έχω φτιάξει μια ωραία οικογένεια και επαγγελματικά ακόμη ποτέ δεν έμεινα χωρίς δουλειά. εγώ πέρασα αυτή τη φρίκη φέτος, γιατί μετάνιωσα που δεν είχα ξαναδώσει από το 2002 ασεπ και άφησα τα χρόνια να περάσουν. Πραγματικά μέσα από μια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με πολλές ώρες δουλειά και με οικογένεια με δύο παιδιά (οι μανούλες θα με καταλάβουν) αποφάσισα να ξαναδώσω φέτος και ....διορίζομαι. Αυτό όμως που ζω τώρα ποτέ δε θα είχε έρθει, αν δεν είχαν προηγηθεί όλες οι υπόλοιπες καταστάσεις στη ζωή μου. Και να σου εμπιστευτώ και κάτι: αρχίζω και μετανιώνω που ένιωθα τόσο άσχημα και ίσως στέρησα και από τον εαυτό μου και από τα παιδιά μου πιο όμορφες στιγμές.Όλα τα πράγματα στη ζωή μας έχουν μια αιτία και έναν σκοπό. Υ.Γ. Είμαι 34 χρονών