0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τέλος θεωρώ πολύ σημαντική την "άνωθεν" βοήθεια. δεν ξέρω πως θα φανεί σε κάποιους αλλά πιστεύω πως ο Θεός βοηθάει τα μέγιστα. και αυτό το λέω ανεξάρτητα με το αν θα πετύχαινα γιατί ότι έπεσε βρισκόταν στις σημειώσεις μου, άρα εαν δεν πετύχαινα θα ήταν από δική μου αμέλεια.
Παράθεση από: kostantinos85 στις Ιουλίου 05, 2009, 05:56:55 pmτέλος θεωρώ πολύ σημαντική την "άνωθεν" βοήθεια. δεν ξέρω πως θα φανεί σε κάποιους αλλά πιστεύω πως ο Θεός βοηθάει τα μέγιστα. και αυτό το λέω ανεξάρτητα με το αν θα πετύχαινα γιατί ότι έπεσε βρισκόταν στις σημειώσεις μου, άρα εαν δεν πετύχαινα θα ήταν από δική μου αμέλεια. konstantinos85 Συγχαρητήρια για το διορισμό σου! Σχετικά με το πιο πάνω όμως για μένα αυτό που λες πως σε βοήθησε δε λέγεται θεός, αλλά Τυχη!!! Δηλαδή τι θα γινόταν αν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτόν και σε άλλους διαγωνισμούς επικαλούνταν τη βοήθειά του <<Μεγαλοδύναμου>>και αυτός ικανοποιούσε τη ματαιοδοξία τους????Το ΑΣΕΠ δεν θα επρεπε τότε να προκηρύσσει ακριβή αριθμό θέσεων...αλλά θα περίμενε να δει πόσους θα μπάσει Ο ΘΕΟΣ!!!Αν το έθετες ως θέμα πίστης στη συνδρομή μια ανώτερης δύναμης θα το δεχόμουν.....
Την πρώτη είχα διαβάσει ένα περίπου μήνα και ήμουν απλώς στους επιτυχόντες αλλά είχα αρκετό άγχος. Φέτος διάβασα 10 μέρες λόγω προβλημάτων που προέκυψαν το Δεκέμβριο.
Δε νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να θίγουμε το θρησκευτικό αίσθημα κανενός. Για τον Κωνσταντίνο η ανώτερη δύναμη που εσύ επικαλείσαι λέγεται Θεός. πού ακριβώς είναι το πρόβλημα; Εσύ την αποκαλείς ανώτερη δύναμη ή τύχη και ο Κοέλιο, σύμπαν Μην τρελαθούμε τελείως ξαφνικά!!! και κατά τα λεγόμενά σου "το ΑΣΕΠ δε θα έπρεπε να προκηρύσσει ακριβή αριθμό θέσεων...αλλά θα περίμενε να δει πόσους θα μπάσει η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ"
Δηλαδή τι θα γινόταν αν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτόν και σε άλλους διαγωνισμούς επικαλούνταν τη βοήθειά του <<Μεγαλοδύναμου>>και αυτός ικανοποιούσε τη ματαιοδοξία τους?Έχω την εντύπωση ότι το ύφος σου είναι έντονα ειρωνικό.Μπορεί να έχω κάνει και λάθος.
Συμφωνώ βρε penthesileia24...Σε δέκα μέρες που διάβασε ο συνάδελφος φέτος ούτε ανάγνωση την προκύρηξη δεν θα προλάβαινε! Μήπως όταν διοριζόμαστε το παίζουμε χαλαροί και άνετοι;Πάντως,όσοι προτίθενται να δώσουν στον επόμενο ας μην ακούν παρόμοιες συμβουλές, εγώ τουλάχιστον δεν πίστεψα ποτέ παρόμοιους ισχυρισμούς,προσπάθησα πολύ κ πέτυχα με πολύ καλή σειρα.Κ το θεωρώ τιμή μου να έχω διαβάσει κ να το λέω...
Εμένα, όταν μετά τον διαγωνισμό με ρωτούσαν πώς έγραψα, απαντούσα: "ο Θεός ξέρει".Η τύχη με βοηθάει πάντα και πολύ, αλλά στον Θεό πιστεύω περισσότερο.Γι' αυτό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον διαγωνισμό έκανα τον σταυρό μου... (Μάλλον έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα... )