0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωριζω οτι αν δουλευεις σε ενα τετοιο νηπιαγωγειο εχεις προϋπηρεσια για το δημοσιο. μετραει δηλαδη!!! επισης ξερω οτι μετα απο δυο χρονια σε αυτο το νηπιαγωγειο μπορεις να πας κατευθειαν αναπληρωτρια χωρις να δωσεις ασεπ!!!! αρα μετα εχεις αλλα δυο χρονια αναπληρωτρια και μετα γινεσαι μονιμη...
Από το Υπουργείου μου είπαν ότι μονιμοποιείσαι μετά από 6 χρόνια σε ιδιωτικό "νηπιαγωγείο" και εφόσον σε έχουν προσλάβει ως νηπιαγωγό και μόνο. Μπορείς να πάρεις να σου το διευκρινήσουν.
Παράθεση από: cklio76 στις Ιουλίου 05, 2009, 03:29:49 pmΑπό το Υπουργείου μου είπαν ότι μονιμοποιείσαι μετά από 6 χρόνια σε ιδιωτικό "νηπιαγωγείο" και εφόσον σε έχουν προσλάβει ως νηπιαγωγό και μόνο. Μπορείς να πάρεις να σου το διευκρινήσουν.Δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι...Μονιμοποιείσαι στο Δημόσιο εφόσον το ιδιωτικό Νηπιαγωγειο που δούλευες αυτά τα 6 χρόνια κλείσει. Μόνο τότε!
Παράθεση από: vasilikiP στις Ιουλίου 05, 2009, 06:26:00 pmΠαράθεση από: cklio76 στις Ιουλίου 05, 2009, 03:29:49 pmΑπό το Υπουργείου μου είπαν ότι μονιμοποιείσαι μετά από 6 χρόνια σε ιδιωτικό "νηπιαγωγείο" και εφόσον σε έχουν προσλάβει ως νηπιαγωγό και μόνο. Μπορείς να πάρεις να σου το διευκρινήσουν.Δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι...Μονιμοποιείσαι στο Δημόσιο εφόσον το ιδιωτικό Νηπιαγωγειο που δούλευες αυτά τα 6 χρόνια κλείσει. Μόνο τότε!Νομίζω ότι ακόμα και αυτό