*

Αποστολέας Θέμα: ιδιωτικα νηπιαγωγεια με μορια  (Αναγνώστηκε 19456 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ιδιωτικα νηπιαγωγεια με μορια
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 06, 2009, 01:15:36 am »
αυτό είναι άλλο θέμα. ξέρω κι έχει γραφτεί και στο forum πως αν δουλεύεις σε ιδιωτικό και σε πάρουν αναπληρώτρια μένεις στο ιδιωτικό που είσαι παίρνεις όμως 1 μόριο τον μήνα από τη στιγμή που σε καλέσουν σαν αναπληρώτρια.δηλαδή δεν φεύγεις δεν πας πουθενά αλλά τα μόρια θα τα πάρεις σε συνθήκες ιδιωτικού.αν περιμένεις αναπλήρωση θα έλεγα να περιμένεις να σε πάρουν πάντως εκτός κι αν θεωρείς πως δεν έχεις ελπίδες, όπως εγώ ας πούμε!  :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:10:07 »

Αποσυνδεδεμένος june 23

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 06, 2009, 01:22:56 am »
σχετικο ειναι το αν περιμενω για αναπληρωση.εχω 21.6 μορια αλλα απο οτι βλεπω δεν το κοβω για φετος.το θεμα ειναι οτι δυσκολα σε παιρνει ιδιωτικο αν ξερει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να του φυγεις.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 06, 2009, 09:37:39 am »
Πάντως και τα ιδιωτικά που υπάγονται στο Υπουργείο θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 06, 2009, 11:24:33 am »
έχω ακούσει πως συνήθως δεν ισχύει αυτό με το ωράριο αλλά κάνεις 6ωρο-8ωρο, με όλα τα υπόλοιπα κανονικά σαν του δημοσίου μισθός κλπ, αν συμβαίνει αυτό τότε παίζει κάποια παρανομία; όπως και να'χει βέβαια εφόσον όλα είναι σαν του δημοσίου δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία αν κάνεις 4ωρο ή όχι, έτσι δεν είναι; όσον αφορά την προϋπηρεσία, πως πάνε τα μόρια; 0,5/εξάμηνο; και μετράει για την προσαύξηση στον διαγωνισμό του ασεπ ή μετά για τις μεταθέσεις;
6ωρο νομίζω πως είναι στα ιδιωτικά και όχι 4ωρο ή 8 ωρο ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:10:07 »

Αποσυνδεδεμένος anjee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 06, 2009, 01:21:35 pm »
Ναι, αλλά ξαναλέω ισχύει μόνο για τα νηπιαγωγεία-εκπαιδευτήρια που είναι στον κατάλογο του ΥΠΕΠΘ. Η γνώμη μου είναι όπου κι αν σας προσλάβουν, ακόμα κι αν σας πουν ότι αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία σας, να πάρετε τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια της περιοχής (όπως είπε και η

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 07, 2009, 01:23:59 am »
Από φίλη μου που δουλεύει σε ιδιωτικό με συνθήκες-ωράριο-μισθό δημοσίου και που ρώτησε λίγα πράγματα, της είπαν ότι τα μόρια που παίρνει θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει όταν θα είναι να διοριστεί, δηλ θα έχει μόρια για να επιλέξει μια θέση σε κάποια πόλη και τώρα δεν της προστέθηκε καμία προσαύξηση προυπηρεσίας.
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος konstance

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 07, 2009, 02:31:38 am »
Κορίτσια καλησπέρα!

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζομαι σε ιδιωτικό σχολείο που ανήκει στο υπουργείο παιδείας.

Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που ζήτησε το διορισμό μου (γιατί τα πρώτα χρόνια δε με δήλωνε κανονικά αλλά ως βοηθό νηπιαγωγού) ήρθε η απόφαση από το υπουργείο παιδείας.

Άρα δεν έχουν σημασία οι συνθήκες, ωράριο κτλ, αλλά αν είσαι διορισμένος στο υπουργείο παιδείας.

Το ιδιωτικό λοιπόν που ανήκει στο υπουργείο μπορεί να σε διορίσει ως αναπληρώτρια και 21 Ιουνίου να απολυθείς ή να σου κάνει διετία. Στη συνέχεια της διετίας σου κάνει τετραετία. Αυτές οι δύο συμβάσεις είναι που λένε εξαετία. Αν απολυθείς γιατί έκλεισε το ιδιωτικό τότε πας αναπληρώτρια για δύο χρόνια και μετά διορίζεσαι (με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα γιατί λένε θα αλλάξουν).

Όσον αφορά στον Ασεπ τώρα, αν έχεις διοριστήριο από το υπουργείο παιδείας τότε μετράει η προϋπηρεσία σου κανονικά και κατά τη διάρκεια των αρχικών μορίων του διαγωνισμού αλλά και μετά για τις μεταθέσεις. Δεν ξεκινάς δηλαδή σαν πρωτοδιόριστος.

Στο φετινό Ασεπ είμαι στους διοριστέους και έχει μετρήσει η προϋπηρεσία μου (των όσων χρόνων είμαι διορισμένη στο ιδιωτικό σχολείο από το υπουργείο παιδείας).

Ελπίζω να βοήθησα. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στη διάθεσή σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2009, 02:34:04 am από konstance »

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 07, 2009, 09:34:42 am »
ευχαριστουμε για τις πληροφοριες konstance ;)
μια διευκρινηση:  μονο αν απολυθεις επειδη κλεινει πας αναπληρωτρια???

στην περιπτωση σου διοριζεσαι και φευγεις αν καποιος φυγει χωρις να διοριζεται δν παει αναπληρωτης σωστα? πρεπει να απολυθεις επειδη κλεινει για να πας σωστα μου τα παν ?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2009, 09:42:56 am από MairyLiscious »
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος konstance

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 07, 2009, 12:37:55 pm »
Σωστά!

Δεν μετράει αν φύγεις από μόνη σου. Θα πρέπει να απολυθείς από το σχολείο είτε γιατί κλείνει είτε για άλλο λόγο πάντα του σχολείου. Όχι για παράδειγμα να μην τους κάνεις για λόγους συμπεριφοράς ή διδακτικής προσέγγισης κτλ. Επειδή το δεύτερο δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ γι' αυτό έχει επικρατήσει το "αν κλείσει το σχολείο", γιατί τότε απολύουν.

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 07, 2009, 01:35:52 pm »
Ρίξτε μια ματιά και εδώ. Έχω μαζέψει νομοθετικές διατάξεις σχετικές με την προϋπηρεσία που προσφέρουν τα ιδιωτικά για αναπλήρωση ή για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12993.0
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 08, 2009, 06:22:52 pm »

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 09, 2009, 11:58:30 am »
Σωστά!

Δεν μετράει αν φύγεις από μόνη σου. Θα πρέπει να απολυθείς από το σχολείο είτε γιατί κλείνει είτε για άλλο λόγο πάντα του σχολείου. Όχι για παράδειγμα να μην τους κάνεις για λόγους συμπεριφοράς ή διδακτικής προσέγγισης κτλ. Επειδή το δεύτερο δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ γι' αυτό έχει επικρατήσει το "αν κλείσει το σχολείο", γιατί τότε απολύουν.

Η δεύτερη περίπτωση μπορεί να συμβεί, απλά γιατί προέκυψε κάποια άλλη κοπέλα που θέλουν να διορίσουν. Θα έλεγα πως η πρώτη περίπτωση είναι σπάνια, καθώς δύσκολα κλείνουν τμήματα σε ιδιωτικά σχολεία. Στο τέλος της διετίας έχουν το δικαίωμα να μην σου ανανεώσουν τη σύμβαση χωρίς να υπάρχει αιτία (ενώ στην τετραετία δεν μπορούν να το κάνουν). Αν κλείσει τμήμα, θα πρέπει να σου δώσουν μια βεβαίωση για να μπορέσεις να φύγεις αναπληρώτρια (η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται όπως αν ήσουν αναπληρώτρια, δηλαδή ένα μόριο το μήνα, και αφού υποχρεωτικά πρέπει να έχεις κλείσει διετία, έχεις συνολικά 20 μόρια).
Σε περίπτωση που παραιτηθείς, η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται στον ΑΣΕΠ (ο,5 μόρια/εξάμηνο) και φυσικά αφού διοριστείς αναγνωρίζεται μισθολογικά (έχεις ήδη κατεβεί μισθολογικό κλιμάκιο) καθώς επίσης έχεις και μόρια για μετάθεση.

Αποσυνδεδεμένος ritsaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 10, 2009, 07:16:24 pm »
εγω δουλεύω σε ιδιωτικό του υπουργείου παιδείας  και σήμερα μου είπαν απο την πρωτοβάθμια ότι αν είχα γραφτεί στην επετηρίδα οι μήνες προυπηρεσίας θα μετρούσαν στον ασεπ. Το μόνο που μπορούν να μου δώσουν είναι μια βεβαίωση..Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να καταθέσω την προυπηρεσία μου και να ληφθεί απόψη στους αναπληρωτές?

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 10, 2009, 07:37:02 pm »
Κοίταξε εδώ σχετικά με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=13015.0

Αλήθεια πως δουλεύεις σε ιδιωτικό χωρίς να είσαι γραμμένη στην επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών; Αυτό είναι προϋπόθεση για το διοριστήριο. Σίγουρα έχεις διοριστήριο στο ΥΠΕΠΘ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)