0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω ακούσει πως συνήθως δεν ισχύει αυτό με το ωράριο αλλά κάνεις 6ωρο-8ωρο, με όλα τα υπόλοιπα κανονικά σαν του δημοσίου μισθός κλπ, αν συμβαίνει αυτό τότε παίζει κάποια παρανομία; όπως και να'χει βέβαια εφόσον όλα είναι σαν του δημοσίου δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία αν κάνεις 4ωρο ή όχι, έτσι δεν είναι; όσον αφορά την προϋπηρεσία, πως πάνε τα μόρια; 0,5/εξάμηνο; και μετράει για την προσαύξηση στον διαγωνισμό του ασεπ ή μετά για τις μεταθέσεις;
Ναι, αλλά ξαναλέω ισχύει μόνο για τα νηπιαγωγεία-εκπαιδευτήρια που είναι στον κατάλογο του ΥΠΕΠΘ. Η γνώμη μου είναι όπου κι αν σας προσλάβουν, ακόμα κι αν σας πουν ότι αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία σας, να πάρετε τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια της περιοχής (όπως είπε και η
Σωστά!Δεν μετράει αν φύγεις από μόνη σου. Θα πρέπει να απολυθείς από το σχολείο είτε γιατί κλείνει είτε για άλλο λόγο πάντα του σχολείου. Όχι για παράδειγμα να μην τους κάνεις για λόγους συμπεριφοράς ή διδακτικής προσέγγισης κτλ. Επειδή το δεύτερο δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ γι' αυτό έχει επικρατήσει το "αν κλείσει το σχολείο", γιατί τότε απολύουν.