0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλα εγω , και μίλω καθαρα υποκειμενικα και προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω με ποια κριτηρια επιλεγει ο οποισδηποτε γονιος να στειλει το παιδι του σε ιδιωτικο...δεν μπορω να το δικαιολογησω....και το τονιζω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικη αποψη....και δεν βρισκω απολυτως τιποτα το θετικοτερο στη συγκριση μεταξυ ιδιωτικου και δημοσιου (υπερ του ιδιωτικου)
δεν διαφωνω με τα οσα λεει η μητερα....μα ΔΕΝ πιστευω οτι η λυση ειναι τα ιδιωτικα....και ξερεις γιατι? σε τελικη αναλυση οι γονεις εχουν αγνοια του τι πραγματικα συμβαινει στα ιδιωτικα.....εμεις σαν ανθρωποι του αντικειμενου οχι. και το οτι δλδ λ.χ στα ιδιωτικα δεν χανονται μαθηματα ειναι ο λογος και το κριτηριο επιλογης ενος ιδιωτικου? η αυτο το καθιστα ανωτερο απο εκπαιδευτικης πλευρας....?διαφωνω καθετα, και εγραψα και παραπανω οτι η επιλογη καθηγητων στα ιδιωτικα γινεται καταρχας βασει γνωριμιων.....αν εχεις γνωστο να "σε χωσει" κοινως ( και για να μην γενικευσω παλι και αδικησω καποιους -τις περισσοτερες φορες....) η κατα δευτερον βασει της τσεπης του ιδιοκτητη.....γιατι φανταζομαι οταν η μητερα αυτη θα παει το παιδι της στο ιδιωτικο............δεν ξερει οτι η δασκαλα που εχει το παιδι στης ε' δημοτικου ειναι φιλολογος - και αν και αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σε θεση π.χ να διδαξει φυσικη......δεν ειναι αχρηστη....μπορει να προετοιμαστει....- ωστοσο δεν εχει την απαραιτητη καταρτιση για να την διδαξει......ομως ο ιδιοκτητης του δηθεν ανωτερου εκπαιδευτηριου την προσελαβε ως υπαλληλο γραφειου.....(γιατι απαγορευεται μια φιλολογος να διδαξει σε δημοτικο..........) να γλιτωσει και ο ανθρωπος τις εισφορες στο ικα.....γιατι αν επαιρνε μια δασκαλα....θα τη δηλωνε σαν δασκαλα....και..θα ηταν παραπανω οι εισφορες.......και αυτα τα λεω οχι γιατι τα φανταστηκα...αλλα γιατι εχω προσπαθησει να εργαστω σε ιδιωτικο....και εχω φιλη - φιλολογο- που εχει σε γνωστο εκπαιδευτηριο την ε΄δημοτικου....ειναι δηλωμενη ως υπαλληλος γραφειου.,...και η κοπελα δεν ξερει τπτ απο φυσικη μαθηματικα κτλ....παρα μονο γενικες βασικες γνωσεις....απλα πριν μπει να τα διδαξει τα κανει αναγνωση................και ξερουμε ολοι μας....οτι η φιλη μου...δεν ειναι η μονη....αν αυτα τα ηξερε η καθε μανα πιστευεις πως θα ειχε την ιδια αποψη για τα ιδιωτικα? γιατι εν ολιγοις κατ αυτον τον τροπο την κοροιδευουν.......