0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 04, 2010, 04:09:10 pm....Όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο πριν από 7 χρόνια περίμενα μια μεγάλη κρίση στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ο ιδιωτικός τομέας, όμως, κατάφερε να καλύψει αυτές τις κραυγαλέες αδυναμίες. Έτσι ανά πάσα στιγμή ήμαστε όλες στο ίδιο μάθημα, στο ίδιο φυλλάδιο και βάζαμε τις ίδιες ασκήσεις για το σπίτι. Αν υπήρχε απορία για κάποια διδασκαλία, κάποια από τις παλαιότερες συναδέλφους μας έδειχνε τον τρόπο. Έτσι το ιδιωτικό σχολείο εξασφαλίζει ότι δεν θα φανεί όιτι υπάρχει κάποιος αδύναμος κρίκος στο προσωπικό του. Αν ο "όποιος" συνάδελφος δεν κατάφερνε να σταθεί στην τάξη, απλά δεν τον ξανακαλούσαν το Σεπτέμβρη.Τους ιδιοκτήτες δεν τους νοιάζει ο εκπαιδευτικός που έχουν στο σχολείο τους αλλά οι αριθμοί, πως θα πολλαπλασιαστούν οι πελάτες στην επιχείρησή τους. Δεν χρειάζεται να είναι οικονομικό το κίνητρο, αν ήταν καλύτερες οι συνθήκες εργασίας δεν θα έφευγαν οι δάσκαλοι από τα ιδιωτικά για το δημόσιο.Προσωπικά, σε όποιον με ρωτά, προτείνω το δημόσιο σχολείο.
....Όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο πριν από 7 χρόνια περίμενα μια μεγάλη κρίση στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ο ιδιωτικός τομέας, όμως, κατάφερε να καλύψει αυτές τις κραυγαλέες αδυναμίες.
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 05, 2010, 07:50:27 pmΌσο αφορά το παδί, με παρεξήγησες... Εγώ μίλησα για το δικό μου... Εσύ κάνε ότι νομίζεις σωστότερο...Δεν διαφωνούμε στη ουσία, απλά εσύ έχεις μάλλον περισσότερες δυνατότητες και είσαι πιο χαλαρός...πιο χαλαρος δεν ειμαι τις ιδιες αγωνιες με σενα εχω...και σιγουρα δεν περιοριζομαι στις ευχες βελτιωσης....απλα διαφωνησα σε αυτο που γραφτηκε για καταργηση ιδιωτικων χωρων απο την στιγμη της ελλειψης ικανοποιητικων λυσεων στο δημοσιο.πρωτα φτιαχνουμε και μετα ζηταμε περιορισμους..εδω η μεγαλυτερη πολεμιος του ιδιωτικου τομεα Παπαρηγα εστειλε την κορη της στου DEERE για σπουδες.ποιος; η Παπαρηγα .οποτε φαντασου για τι τελμα μιλαμε...
Όσο αφορά το παδί, με παρεξήγησες... Εγώ μίλησα για το δικό μου... Εσύ κάνε ότι νομίζεις σωστότερο...Δεν διαφωνούμε στη ουσία, απλά εσύ έχεις μάλλον περισσότερες δυνατότητες και είσαι πιο χαλαρός...
Παράθεση από: rorygr στις Ιανουαρίου 05, 2010, 08:05:06 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 05, 2010, 07:50:27 pmΌσο αφορά το παδί, με παρεξήγησες... Εγώ μίλησα για το δικό μου... Εσύ κάνε ότι νομίζεις σωστότερο...Δεν διαφωνούμε στη ουσία, απλά εσύ έχεις μάλλον περισσότερες δυνατότητες και είσαι πιο χαλαρός...πιο χαλαρος δεν ειμαι τις ιδιες αγωνιες με σενα εχω...και σιγουρα δεν περιοριζομαι στις ευχες βελτιωσης....απλα διαφωνησα σε αυτο που γραφτηκε για καταργηση ιδιωτικων χωρων απο την στιγμη της ελλειψης ικανοποιητικων λυσεων στο δημοσιο.πρωτα φτιαχνουμε και μετα ζηταμε περιορισμους..εδω η μεγαλυτερη πολεμιος του ιδιωτικου τομεα Παπαρηγα εστειλε την κορη της στου DEERE για σπουδες.ποιος; η Παπαρηγα .οποτε φαντασου για τι τελμα μιλαμε...η Παπαρηγα δεν την απαξιωσε την ελ.παιδεια απλα ειχε την επιλογη...εσεις την απαξιωσατε...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 05, 2010, 11:32:55 pmΠαράθεση από: rorygr στις Ιανουαρίου 05, 2010, 08:05:06 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 05, 2010, 07:50:27 pmΌσο αφορά το παδί, με παρεξήγησες... Εγώ μίλησα για το δικό μου... Εσύ κάνε ότι νομίζεις σωστότερο...Δεν διαφωνούμε στη ουσία, απλά εσύ έχεις μάλλον περισσότερες δυνατότητες και είσαι πιο χαλαρός...πιο χαλαρος δεν ειμαι τις ιδιες αγωνιες με σενα εχω...και σιγουρα δεν περιοριζομαι στις ευχες βελτιωσης....απλα διαφωνησα σε αυτο που γραφτηκε για καταργηση ιδιωτικων χωρων απο την στιγμη της ελλειψης ικανοποιητικων λυσεων στο δημοσιο.πρωτα φτιαχνουμε και μετα ζηταμε περιορισμους..εδω η μεγαλυτερη πολεμιος του ιδιωτικου τομεα Παπαρηγα εστειλε την κορη της στου DEERE για σπουδες.ποιος; η Παπαρηγα .οποτε φαντασου για τι τελμα μιλαμε...η Παπαρηγα δεν την απαξιωσε την ελ.παιδεια απλα ειχε την επιλογη...εσεις την απαξιωσατε...Ποιοί εσείς; Αυτοί ίσως... ή καλύτερα εμείς όλοι.Η Παπαρήγα είχε την επιλογή και επέλεξε την ιδιωτική παιδεία και έτσι συνέβαλλε και αυτή στην απαξίωση της δημόσιας παιδείας. Οπότε το εμείς όλοι ταριάζει καλύτερα.Το θέμα είναι, τί κάνουμε παραπέρα;
κατσε βρε πανο,εδω την απαξιωνουν οι ιδιοι οι καθηγητες...δεν ακουν τι λενε;; και στο τελος τελος η Αλεκα δεν ειχε καμια συμμετοχη στο χτισιμο της παιδειας οπως ειναι τωρα...οσο για το τι κανουμε παραπερα...ειπαμε και θα το ξαναπουμε ΑΓΩΝΕΣ αν περασει και αυτο ειμαστε τελειωμενοι...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 06, 2010, 12:13:05 amκατσε βρε πανο,εδω την απαξιωνουν οι ιδιοι οι καθηγητες...δεν ακουν τι λενε;; και στο τελος τελος η Αλεκα δεν ειχε καμια συμμετοχη στο χτισιμο της παιδειας οπως ειναι τωρα...οσο για το τι κανουμε παραπερα...ειπαμε και θα το ξαναπουμε ΑΓΩΝΕΣ αν περασει και αυτο ειμαστε τελειωμενοι...Πάντως οι μαζικές απεργίες δεν βοηθούν εδώ... Έχουν αντίθετα αποτελέσματα..., όπως και οι καταλήψεις από τους μαθητές.Απαιτούνται άμεσες λύσεις σε τοπικό επίπεδο. Η μάχη για την αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας πρέπει να δίνεται σε κάθε σχολείο ξεχωριστά, σε κάθε σύλλογο γονέων με άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις, που θα έχουν και γρήγορο αποτέλεσμα. Τέτοιες θετικές προτάσεις χρειαζόμαστε!
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 06, 2010, 12:29:51 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 06, 2010, 12:13:05 amκατσε βρε πανο,εδω την απαξιωνουν οι ιδιοι οι καθηγητες...δεν ακουν τι λενε;; και στο τελος τελος η Αλεκα δεν ειχε καμια συμμετοχη στο χτισιμο της παιδειας οπως ειναι τωρα...οσο για το τι κανουμε παραπερα...ειπαμε και θα το ξαναπουμε ΑΓΩΝΕΣ αν περασει και αυτο ειμαστε τελειωμενοι...Πάντως οι μαζικές απεργίες δεν βοηθούν εδώ... Έχουν αντίθετα αποτελέσματα..., όπως και οι καταλήψεις από τους μαθητές.Απαιτούνται άμεσες λύσεις σε τοπικό επίπεδο. Η μάχη για την αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας πρέπει να δίνεται σε κάθε σχολείο ξεχωριστά, σε κάθε σύλλογο γονέων με άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις, που θα έχουν και γρήγορο αποτέλεσμα. Τέτοιες θετικές προτάσεις χρειαζόμαστε!ναι ωραια...πεισε τους γονεις για τα δικαια αιτηματα σου,κανε οσο καλυτερα μπορεις την δουλεια σου να πληρωνεσαι μια φορα ...χμ...το χρονο και οταν θα σου δινουν χαστουκι να γυρνας και το αλλο μαγουλο...και τοτε θα φιλοτιμηθει η Διαμαντω να τα κανει ολα ουτοπικα...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 06, 2010, 12:34:09 amΠαράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 06, 2010, 12:29:51 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 06, 2010, 12:13:05 amκατσε βρε πανο,εδω την απαξιωνουν οι ιδιοι οι καθηγητες...δεν ακουν τι λενε;; και στο τελος τελος η Αλεκα δεν ειχε καμια συμμετοχη στο χτισιμο της παιδειας οπως ειναι τωρα...οσο για το τι κανουμε παραπερα...ειπαμε και θα το ξαναπουμε ΑΓΩΝΕΣ αν περασει και αυτο ειμαστε τελειωμενοι...Πάντως οι μαζικές απεργίες δεν βοηθούν εδώ... Έχουν αντίθετα αποτελέσματα..., όπως και οι καταλήψεις από τους μαθητές.Απαιτούνται άμεσες λύσεις σε τοπικό επίπεδο. Η μάχη για την αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας πρέπει να δίνεται σε κάθε σχολείο ξεχωριστά, σε κάθε σύλλογο γονέων με άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις, που θα έχουν και γρήγορο αποτέλεσμα. Τέτοιες θετικές προτάσεις χρειαζόμαστε!ναι ωραια...πεισε τους γονεις για τα δικαια αιτηματα σου,κανε οσο καλυτερα μπορεις την δουλεια σου να πληρωνεσαι μια φορα ...χμ...το χρονο και οταν θα σου δινουν χαστουκι να γυρνας και το αλλο μαγουλο...και τοτε θα φιλοτιμηθει η Διαμαντω να τα κανει ολα ουτοπικα...Μπερδεύτικα... Είσαι ωρομίσθια; Πάρε τότε πέτρα, άντε βοτσαλάκι... Τι να πω;
α! ξεχασα σχετικα με τα μαιευτηρια σαν ενημερωνω οτι πασιγνωστο μαιευτηριο των Αθηνων σε περιπτωση επιπλοκης σε στελνει κατευθειαν σε δημοσιο που ειναι πρωτης ταξεως και με συγχρονο εξοπλισμο....αυτη η μεγαλομανια θα μας φαει...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 05, 2010, 11:20:53 pmα! ξεχασα σχετικα με τα μαιευτηρια σαν ενημερωνω οτι πασιγνωστο μαιευτηριο των Αθηνων σε περιπτωση επιπλοκης σε στελνει κατευθειαν σε δημοσιο που ειναι πρωτης ταξεως και με συγχρονο εξοπλισμο....αυτη η μεγαλομανια θα μας φαει... Εμ.. και αυτό ισχύει γενικότερα για τα νοσοκομεία στην Ελλάδα. Τα δύσκολα τα αναλαμβάνουν τα δημόσια, γιατί απλούστα οι περισσότεροι καλοί είναι εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στα δημόσια νοσοκομεία (και σχολεία). Ένα σωρό! Το θέμα είναι αυτά να βελτιωθούν.Και όσον αφορά το θέμα της πλήρους δημόσιας Παιδείας και Υγείας, επειδή είμαι "κρατιστής" αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο, μιας και αυτά τα δύο είναι αγαθά και λειτουργήματα, και όχι εμπορικά κέντρα (όπως πάνε να τα καταντήσουν). Ειδικά στην Ελλάδα, τα ιδιωτικά νοσοκομεία είναι τις περισσότερες φορές ξενοδοχεία λουξ, χωρίς ουσιαστική περίθαλψη. Όσο για τα σχολεία, δεν νομίζω ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές (εκτός από τις καταλήψεις και την καλαισθησία). Προσωπικά το παιδί μου (αν και όταν) θα το έστελνα σε δημόσιο, γιατί κι εγώ σε δημόσιο πήγα και μια χαρά βγήκα! Αλλά θα συνεχίζω να απαιτώ να βελτιώνονται.
η Παπαρηγα δεν την απαξιωσε την ελ.παιδεια απλα ειχε την επιλογη...εσεις την απαξιωσατε...