0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
elouv καλώς ήρθες στο pde.Εκείνο το ποσό που πήρες ήταν βοήθημα και όχι επίδομα. Δε νομίζω ότι επηρεάζει την περίοδο προσμέτρησης ενσήμων.Σωστά τα υπολογίζεις όλα, σαν να μην το πήρες ποτέ το βοήθημα. Θεωρώ ότι θα το πάρεις το ταμείο ανεργίας!
Το θέμα δεν είναι πόσο διαρκεί το ταμείο, ούτε το ποσό του επιδόματος. (ελάχιστη επιδότηση 5 μήνες, 360
Lasid, γιατί το λες αυτό; Δεν έχω ακόμη εικόνα ενσήμων από το ΙΚΑ, αλλά μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω...
καλησπερα παιδια, πηγα σημερα στο ταμειο και επιδοτουμαι για πανω απο 5 μηνες και μου φανηκε λιγο περιεργο. τελευταια φορα που χα παρει ηταν το 2011. μετα δουλεψα απο 1/2014 εως και 31/5/2015. μετρησαν τα ενσημα στην διετια?
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Επειδή τώρα το ψάχνω, όταν λες κάποιον που ξέρει, έναν λογιστή ίσως ή κάποιον του κλάδου μου;
Οικογένεια δεν έχω, παίζει ρόλο; jak_13, θέλω να πιστεύω ότι επειδή η απόφαση αφορούσε υπόλοιπο προηγούμενου ταμείου, δεν θα υπάρξει κόλλημα εξαιτίας της απόφασης. Θα δείξει..Ευχαριστώ, σε κάθε περίπτωση, για τη βοήθεια!