0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Του χρόνου που θα αποφοιτήσει η κόρη και εγγραφεί στο μεταπτυχιακό θα πάρει κι αυτό επάρκεια...Αν συνεχίσει ο μπαμπάς στο υπουργείο βέβαια....
Παράθεση από: lampros στις Ιουλίου 30, 2009, 06:04:05 pmΤου χρόνου που θα αποφοιτήσει η κόρη και εγγραφεί στο μεταπτυχιακό θα πάρει κι αυτό επάρκεια...Αν συνεχίσει ο μπαμπάς στο υπουργείο βέβαια....Το ότι σταματάει από το υπουργείο νομίζεις μετά δεν έχει πρόσβαση;
Παράθεση από: psych@ra στις Ιουλίου 30, 2009, 06:37:40 pmΠαράθεση από: lampros στις Ιουλίου 30, 2009, 06:04:05 pmΤου χρόνου που θα αποφοιτήσει η κόρη και εγγραφεί στο μεταπτυχιακό θα πάρει κι αυτό επάρκεια...Αν συνεχίσει ο μπαμπάς στο υπουργείο βέβαια....Το ότι σταματάει από το υπουργείο νομίζεις μετά δεν έχει πρόσβαση;Όχι.Γιατί πολύ απλά θα βγεί το ΠΑΣΟΚ
Ρώτησα για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και μάλιστα για την κατεύθυνση "Ηλεκτρονικής Μάθησης" (όπου έχει και αρκετά σχετικά παιδαγωγικά μαθήματα), και μου είπαν ότι ο τίτλος του msc δεν είναι "Επιστήμη της Αγωγής"... Ποιό μεταπτυχιακό στο ΦΠΨ έχει...Πώς λέγεται?? Εμένα μου είπαν ότι μόνο αν γράφει "Επιστήμη της Αγωγής" αναγνωρίζεται και μάλιστα έφερε παράδειγμα ότι και αντίστοιχα τα msc των φιλολογικών τμημάτων δεν αναγνωρίζονται...!!!
Παράθεση από: k@tia στις Ιουλίου 30, 2009, 05:05:48 pmΡώτησα για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και μάλιστα για την κατεύθυνση "Ηλεκτρονικής Μάθησης" (όπου έχει και αρκετά σχετικά παιδαγωγικά μαθήματα), και μου είπαν ότι ο τίτλος του msc δεν είναι "Επιστήμη της Αγωγής"... Ποιό μεταπτυχιακό στο ΦΠΨ έχει...Πώς λέγεται?? Εμένα μου είπαν ότι μόνο αν γράφει "Επιστήμη της Αγωγής" αναγνωρίζεται και μάλιστα έφερε παράδειγμα ότι και αντίστοιχα τα msc των φιλολογικών τμημάτων δεν αναγνωρίζονται...!!!κι εμενα ενας γνωστος που εστειλε mail στο υπουργειο του απαντησαν το ιδιο πραγμα!οτι μονο αν λεγεται το μεταπτυχιακο "ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" αναγνωριζεται ως παιδαγωγικη επαρκειααπο την αλλη ομως εαν διαβασετε την εγκυκλιο αναπληρωτων ωρομισθιων λεει συγκεκριμενα "ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" που σαν φραση εχει διαφορετικη εννοια
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 30, 2009, 11:31:15 pmΠαράθεση από: psych@ra στις Ιουλίου 30, 2009, 06:37:40 pmΠαράθεση από: lampros στις Ιουλίου 30, 2009, 06:04:05 pmΤου χρόνου που θα αποφοιτήσει η κόρη και εγγραφεί στο μεταπτυχιακό θα πάρει κι αυτό επάρκεια...Αν συνεχίσει ο μπαμπάς στο υπουργείο βέβαια....Το ότι σταματάει από το υπουργείο νομίζεις μετά δεν έχει πρόσβαση;Όχι.Γιατί πολύ απλά θα βγεί το ΠΑΣΟΚΜέχρι να βγει το ΠΑΣΟΚ θα έχουν διοριστεί όχι μόνο όλα τα γαλάζια παιδιά αλλά και τα γαλάζια εγγόνια !!! Και το ΠΑΣΟΚ διόριζε δικούς του αλλά όχι και τόσο ξεδιάντροπα. Ούτε τους τύπους δεν κρατάνε αυτοί ...
Τυχαίνει να είμαι απόφοιτος του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων, και να έχω διδαχτεί 18 παιδαγωγικά μαθήματα (αναλυτική βαθμολογία διαθέσιμη)... Αν δεν κάνω λάθος η ΑΣΠΑΙΤΕ που δίνει παιδαγωγική επάρκεια, έχει λιγότερα παιδαγωγικά μαθήματα στο προγραμμα σπουδών της (14 νομίζω). Επίσης, αν δεν κάνω πάλι λάθος... όλες οι υπόλοιπες σχολές πληροφορικής έχουν από 0 έως 2 παιδαγωγικά μαθήματα...Επειδή σπουδάζει στο τμήμα μου η κόρη του υφυπουργού, πρέπει εγώ να αδικηθώ??Τα συμπεράσματα δικά σας...