0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης η εξής απορία: έστω ότι το ασεπ βγάλει τα οριστικά. Τι θα γίνει με τους απόφοιτους του τμήματος του Πειραιά;;; Δε θα πρέπει να βγει το ΦΕΚ για αυτούς και να βγουν οι πίνακες ύστερα;
Παράθεση από: sia83 στις Σεπτέμβριος 16, 2009, 12:34:12 πμΕπίσης η εξής απορία: έστω ότι το ασεπ βγάλει τα οριστικά. Τι θα γίνει με τους απόφοιτους του τμήματος του Πειραιά;;; Δε θα πρέπει να βγει το ΦΕΚ για αυτούς και να βγουν οι πίνακες ύστερα;Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι απαράδεκτο να πάρουν παιδαγωγική επάρκεια συγκεκριμένα για τον διαγωνισμό αυτό. Είναι δυνατόν να την έχουν αναδρομικά; Αφού οι όροι της προκύρηξης δεν την ανέφεραν ως σχολή με παιδαγωγική επάρκεια... Λέτε να μας κάνουν τίποτα τέτοιο και να τρέχουμε;;;
Δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, νομικά τουλάχιστον. Η sia83 φαντάζομαι αναφερόταν στον ενιαίο πίνακα διορισμών και στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων. Εκεί πραγματικά αναμένονται αλλαγές. Για να πραγματοποιηθούν οι διορισμοί θα πρέπει να γίνει ανανέωση αυτών των πινάκων, οπότε και τα οριστικά ΠΕ19 να βγουν μετα θα πρέπει να περιμένουμε τα οριστικά των ΠΕ20 μετα να γίνει η ανανέωση των πινάκων και μετά να βγει η εγκύκλιος διορισμού. Έχουμε δηλαδή πολυυυυυυυυ δρόμο ακόμη Διορθώστε με αν κανω λάθος
Παράθεση από: katia1983 στις Σεπτέμβριος 16, 2009, 11:33:18 πμΔεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, νομικά τουλάχιστον. Η sia83 φαντάζομαι αναφερόταν στον ενιαίο πίνακα διορισμών και στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων. Εκεί πραγματικά αναμένονται αλλαγές. Για να πραγματοποιηθούν οι διορισμοί θα πρέπει να γίνει ανανέωση αυτών των πινάκων, οπότε και τα οριστικά ΠΕ19 να βγουν μετα θα πρέπει να περιμένουμε τα οριστικά των ΠΕ20 μετα να γίνει η ανανέωση των πινάκων και μετά να βγει η εγκύκλιος διορισμού. Έχουμε δηλαδή πολυυυυυυυυ δρόμο ακόμη Διορθώστε με αν κανω λάθος Έχω την εντύπωση ότι είναι όπως τα λες.
Μόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και μου είπε ο προιστάμενος ο οποίος βλέπει τα οριστικά των ΠΕ 19 (2131319412) ότι θα εισηγηθεί να μην ισχύσει η τροπολογία πάνω στα οριστικά αποτελέσματα εφόσον δεν υπήρχε μέσα στην προκήρυξη, αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει τι τελικά θα γίνει Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ...
Μόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και μου είπε ο προιστάμενος ο οποίος βλέπει τα οριστικά των ΠΕ 19 (2131319412) ότι θα εισηγηθεί να μην ισχύσει η τροπολογία πάνω στα οριστικά αποτελέσματα εφόσον δεν υπήρχε μέσα στην προκήρυξη, αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει τι τελικά θα γίνει
Παράθεση από: katia1983 στις Σεπτέμβριος 16, 2009, 11:59:25 πμΜόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και μου είπε ο προιστάμενος ο οποίος βλέπει τα οριστικά των ΠΕ 19 (2131319412) ότι θα εισηγηθεί να μην ισχύσει η τροπολογία πάνω στα οριστικά αποτελέσματα εφόσον δεν υπήρχε μέσα στην προκήρυξη, αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει τι τελικά θα γίνει Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ... Πρώτον, να ζητήσω μια διευκρίνιση; Όταν λες "βλέπει τα οριστικά των ΠΕ19" εννοείς ότι είναι αρμόδιος γι' αυτά ή ότι είναι έτοιμη η λίστα με τα οριστικά;Τώρα για το θέμα της τροπολογίας, όπως έχει συζητηθεί ξανά εδώ, πιστεύω ότι εφόσον η προκήρυξη δεν περιλαμβάνει αυτή τη ρύθμιση δεν μπορεί να ισχύσει αναδρομικά για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Θα γίνει πανικός αν γίνει κάτι τέτοιο!