0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμπληρωματικοί θα γίνουν αφού τελειώσουν και οι διορισμοί της 2ης φουρνιάς.
Λέει ότι είναι να προσλάβουν 100 και ξαφνικά την 2η χρονιά λένε να πάρουμε άλλους 10 επιπλέον επειδή έχουμε κενά.
Παράθεση από: elia στις Σεπτέμβριος 11, 2009, 11:57:51 πμΔεν έχετε καταλάβει τι λέω : δεν είπα ότι οι συμπληρωματικοί διορισμοί είναι μόνο από τον ενιαίο ... και η φίλη μου που διορίστηκε με συμπληρωματικούς από ΑΣΕΠ διορίστηκε, όχι από ενιαίο. Το ξαναεξηγώ : έστω ότι το ΥΠΕΠΘ στην αρχή της διετίας εκτιμά ότι θα πάρει 200 άτομα, αλλά στην πορεία του προκύπτουν αλλά 10 κενά : θα κάνει τη 2η χρονιά 10 παραπάνω διορισμούς, 6 από ΑΣΕΠ και 4 από ενιαίο (αν μιλάγαμε για πληροφορικούς οι διορισμοί αυτοί θα μοιράζονταν με το γνωστό ποσοστό σε ΠΕ19 - ΠΕ20). Μην μένετε μόνο στο τι είχε γίνει με τους ΠΕ20 παλαιότερα που δεν είχαν επαρκή αριθμό επιτυχόντων ΑΣΕΠ (δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω τι ακριβώ είχε συμβεί). Συμπληρωματικοί διορισμοί μπορούν να γίνουν σε όλους τους κλάδους. Τα τελευταίο χρόνια έχουν όμως μειωθεί, λόγω του μεγάλου αριθμού διοριστέων από τους πίνακες 24μήνου, 30μήνου, τον αριθμό των οποίων δεν μπορεί το ΥΠΕΠΘ να τους υπολογίσει με ακρίβεια από πριν.Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα αυτή η συζήτηση.Αυτά που λες ρε κοπέλα μου είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας!!!! Σιγά μην προκύψουν επιπλέον κενά και τα καλύψει το ΥΠΕΠΘ με επιπλέον διορισμούς. Γιατί να μην πάρει αναπληρωτές ή ωρομίσθιους?Η φίλη σου σίγουρα δεν ξέρει πως διορίστηκε. Θα σε πω εγώ πως διορίστηκε. Παραιτήθηκε κάποιος που ήταν διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ είτε μέσω πίνακα είτε 30μηνου και κάλεσαν τα επόμενα άτομα να κάνουν τα χαρτιά τους για την θέση αυτή
Δεν έχετε καταλάβει τι λέω : δεν είπα ότι οι συμπληρωματικοί διορισμοί είναι μόνο από τον ενιαίο ... και η φίλη μου που διορίστηκε με συμπληρωματικούς από ΑΣΕΠ διορίστηκε, όχι από ενιαίο. Το ξαναεξηγώ : έστω ότι το ΥΠΕΠΘ στην αρχή της διετίας εκτιμά ότι θα πάρει 200 άτομα, αλλά στην πορεία του προκύπτουν αλλά 10 κενά : θα κάνει τη 2η χρονιά 10 παραπάνω διορισμούς, 6 από ΑΣΕΠ και 4 από ενιαίο (αν μιλάγαμε για πληροφορικούς οι διορισμοί αυτοί θα μοιράζονταν με το γνωστό ποσοστό σε ΠΕ19 - ΠΕ20). Μην μένετε μόνο στο τι είχε γίνει με τους ΠΕ20 παλαιότερα που δεν είχαν επαρκή αριθμό επιτυχόντων ΑΣΕΠ (δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω τι ακριβώ είχε συμβεί). Συμπληρωματικοί διορισμοί μπορούν να γίνουν σε όλους τους κλάδους. Τα τελευταίο χρόνια έχουν όμως μειωθεί, λόγω του μεγάλου αριθμού διοριστέων από τους πίνακες 24μήνου, 30μήνου, τον αριθμό των οποίων δεν μπορεί το ΥΠΕΠΘ να τους υπολογίσει με ακρίβεια από πριν.Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα αυτή η συζήτηση.
Μόνο εσύ επιμένεις. Κακό πράγμα η ξεροκεφαλιά και η άγνοια... Το link που παραθέτεις δεν αντικρούει αυτά που σε έχουμε 15 άτομα, ίσα-ίσα το επιβεβαιώνει.
Μήπως αυτοί οι 90 μαθηματικοί επιτυχόντες του ΑΣΕΠ διορίστηκαν από το 40%, οπότε έμειναν κενές οι αντίστοιχες θέσεις του 60%; Αλλά πάλι, σε αυτή την χώρα, όλα γίνονται...
Επίσης να ξέρετε ότι ως ωρομίσθιοι κανονικά δεν επιτρέπεται να έχουμε κενά!
αστο elia, δεν το κατέχεις το θέμα
Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να γίνουν συμπληρωματικοί διορισμοί του χρόνου, οπότε όσοι είναι "κοντά" στους διοριστέους ας έχουν το νου τους. (από ότι ξέρω δεν σε παίρνει και κανείς τηλέφωνο να σου πει ότι διορίζεσαι!)
Παράθεση από: elia στις Σεπτέμβριος 10, 2009, 05:01:20 μμΕπίσης να ξέρετε ότι ως ωρομίσθιοι κανονικά δεν επιτρέπεται να έχουμε κενά! Αυτό υπάρχει κάπου γραμμένο; Το έχετε εύκαιρο, να μην κάτσω και ψάχνω εγκυκλίους;(Αν και, έτσι οπως καταντήσαμε φετος, τα κενά μας μάραναν!!! Φοβάμαι ότι θα πάμε να πάρουμε ότι ώρες έχουν περισσέψει, και θα πούμε κι εύχαριστώ...)