0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΜόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και μου είπε ο προιστάμενος ο οποίος βλέπει τα οριστικά των ΠΕ 19 (2131319412) ότι θα εισηγηθεί να μην ισχύσει η τροπολογία πάνω στα οριστικά αποτελέσματα εφόσον δεν υπήρχε μέσα στην προκήρυξη, αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει τι τελικά θα γίνει Ποιό είναι το όνομα του προιστάμενου με τον οποίο μίλησες; Παίρνω και εγώ τηλ. και δεν απαντά. Πού θα εισηγηθεί; Έχουν εξεταστεί οι ενστάσεις; έχουν διαμορφωθεί τα οριστικά; Έμαθες κάτι περισσότερο;Η δική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα αναγνώρισεις της Π.Ε. του ΠΑ.ΠΕΙ. στην 3Π/2008 η οποία αναφέρει ρητά ποιά είναι τα πτυχία για τα οποία ισχύει η Π.Ε. Μήπως δεν πρέπει να ρωτάμε αλλά να το θεωρούμε δεδομένο;
Μόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και μου είπε ο προιστάμενος ο οποίος βλέπει τα οριστικά των ΠΕ 19 (2131319412) ότι θα εισηγηθεί να μην ισχύσει η τροπολογία πάνω στα οριστικά αποτελέσματα εφόσον δεν υπήρχε μέσα στην προκήρυξη, αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει τι τελικά θα γίνει
Παράθεση από: katia1983 στις Σεπτέμβριος 16, 2009, 11:59:25 πμΜόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και μου είπε ο προιστάμενος ο οποίος βλέπει τα οριστικά των ΠΕ 19 (2131319412) ότι θα εισηγηθεί να μην ισχύσει η τροπολογία πάνω στα οριστικά αποτελέσματα εφόσον δεν υπήρχε μέσα στην προκήρυξη, αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει τι τελικά θα γίνει Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ... Είμαι ένας εκ των 72 με Ασεπ αλλα χωρις παιδαγωγική κατάρτιση. Όταν κάναμε αίτηση για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ υπήρχε ένα "μαγικό κουτάκι" που έλεγε παιδαγωγική κατάρτιση. Αυτό είτε ήσουν απόφοιτος ΔΨΠΤ (ή όπως το λένε) είτε άλλου τμήματος, αν δεν είχες πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ, καθηγητικής σχολής, σεμιναρίου, μεταπτυχιακου σε σχολες τις Αγωγής, διδακτορικο σε σχολες της Αγωγης ή τριδακτορικο στο Pupil Management δεν έχει τικαριστεί.Μεταβολές στις αιτήσεις δεν γίνονται αποδεκτές για οποιονδήποτε λόγο μετα τις 11 Νοέμβρη 2008 συνεπώς προς τί το άγχος?Ακόμα και αναδρομικά να ισχύσει το παραπάνω ΦΕΚ (πραγμα κατα την γνώμη μου εξαιρετικά απίθανο) πρέπει να είχε κάποιος τρομακτικό internal information ότι θα αναγνωριστεί η σχολή και να κατάφερε να το περάσει και στην αίτηση...
Μόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και μου είπε ο προιστάμενος ο οποίος βλέπει τα οριστικά των ΠΕ 19 (2131319412) ότι θα εισηγηθεί να μην ισχύσει η τροπολογία πάνω στα οριστικά αποτελέσματα εφόσον δεν υπήρχε μέσα στην προκήρυξη, αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει τι τελικά θα γίνει Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ...
aktorion έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ είμαι μέσα στους 72 χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση. Θεωρώ αυτονόητο το γεγονός ότι η τροπολογία δεν μπορεί να επηρεάσει αναδρομικά την προκήρυξη. Απλά μετά από ερωτήσεις συναδέλφων στο forum πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ να το επιβεβαιώσω. Η απάντηση που πήρα δεν ήταν σαφής και για το λόγο αυτό θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω. Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκάλεσα.
Παράθεση από: katia1983 στις Σεπτέμβριος 16, 2009, 01:11:17 μμaktorion έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ είμαι μέσα στους 72 χωρίς παιδαγωγική κατάρτιση. Θεωρώ αυτονόητο το γεγονός ότι η τροπολογία δεν μπορεί να επηρεάσει αναδρομικά την προκήρυξη. Απλά μετά από ερωτήσεις συναδέλφων στο forum πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ να το επιβεβαιώσω. Η απάντηση που πήρα δεν ήταν σαφής και για το λόγο αυτό θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω. Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκάλεσα.Κι εγώ στην ίδια θέση! Πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα.
Γιατί δε στέλνετε το ερώτημα αυτό στην Τσαπανίδου; Μιας που θα ασχοληθεί με τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, ας διευκρινήσουν και αυτή την απορία για να είστε σίγουροι 100%
Παιδιά λέω να κάνουμε δικό μας σύλλογο και να βάλουμε εκπρόσωπο την Τσαπανίδου!
Μια από τα ίδια και εγώ. Περιμένω με αγωνία τα οριστικά! Πιστεύω και εγώ προς η προκύρυξη είναι ξεκάθαρη.
Λοιπόν μάγκες τα πράγματα είναι οριακά..το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ λέει ξεκάθαρα ότι θα εφαρμόσει το ενιαίο μισθολόγιο (όπως και η ΝΔ) οπότε από 1.1.2010 300 ευρουλάκια λιγότερα. Κατά συνέπεια πρέπει οπωσδήποτε να βγουν αποτελέσματα ΑΣΕΠ και φεκ διορισμου μέσα στο 2009.
Αν το προλάβουμε για φέτος το ΦΕΚ διορισμού θα είναι κοινό για όλους τους επιτυχόντες των ΠΕ19 (και για τους 72) ή θα προλάβουν 36 να διοριστούν φέτος (μέσα στο 2009) με το παλιό μισθολόγιο και οι υπόλοιποι 36 που θα διοριστούν του χρόνου θα έχουν το νέο μισθολογίο?
Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη δεν χρειάζεται να ρωτάμε ηλίθια πράγματα και να δίνουμε λαβή στο να μην μας παίρνουν στα σοβαρά..έλεος.
Αφήστε το ΑΣΕΠ να κάνει τη δουλειά του να τελειώνουμεεεεεε
Θα σε παρακαλούσα να μην προσβάλλεις τα μέλη του pde...