0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποφοιτησα το 2006 από το ΔΤΨΣ. Τα μισά μαθήματα του τμήματος ήταν παιδαγωγικά. ...Και βγαίνοντας ήμουν ισότιμη με έναν ξερό πληροφορικάριο που δεν είχε ιδέα τι σημαίνει επικοινωνία ανθρώπου με υπολογιστή και ποια η διαφορά του constructionism με του constructivism.
Επειδή είναι λίγο προκλητικά αυτά που γράφεις, θέλεις να συγκριθείς λίγο ως προς το επιστημονικό υπόβαθρο που απέκτησες πάνω στην πληροφορική σε σχέση με αυτό τον ξερό πληροφορικάριο που αναφέρεσαι;Τι έχεις διδαχθεί εσύ και τι εκείνος;Εκτός αν θεωρείς λιγότερης σημασίας την επιστημονική από την παιδαγωγική κατάρτιση πάνω στην πληροφορικήΜην το τραβήξουμε το θέμα, καλά βολευτήκαν οι απόφοιτοι της σχολής αυτήςΚαι η γελοιότητα στην ελληνική εκπαίδευση συνεχίζεταιΠαιδαγωγικές σχολές το μαθηματικό, το φυσικό, το χημικό, το βιολογικό, ενώ η πληροφορική που είναι 2 αμφιθέατρα πιο κει, δεν είναι
Αποφοιτησα το 2006 από το ΔΤΨΣ. Τα μισά μαθήματα του τμήματος ήταν παιδαγωγικά. Και βγαίνοντας ήμουν ισότιμη με έναν ξερό πληροφορικάριο που δεν είχε ιδέα τι σημαίνει επικοινωνία ανθρώπου με υπολογιστή και ποια η διαφορά του constructionism με του constructivism. Μας κοροιδεύετε για αναξιοκρατία? Τι θα έπρεπε να πουν οι απόφοιτοι που σαν και μένα διδάχτηκαν τα ίδια μαθήματα και τόσοι άλλοι πληροφορικάριοι διεκδικούν ισότιμα θέσεις για τις οποίες εμείς έχουμε προετοιμαστεί και σπουδάσει?
Τα μαθήματα που αναφέρεις Πληροφορικής είναι μαθήματα μόνο ενός έτους από ένα τμήμα κθαρό ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ...Δεν πείθεις......
Παράθεση από: lampros στις Ιουλίου 28, 2009, 10:18:11 amΤα μαθήματα που αναφέρεις Πληροφορικής είναι μαθήματα μόνο ενός έτους από ένα τμήμα κθαρό ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ...Δεν πείθεις......Δυστυχώς, αν και δεν θέλω να φανώ κομπλεξικός, θα συμφωνήσω. Τα μαθήματα πληροφορικής που αναφέρετε παιδιά φαίνονται πολύ βασικά
..βγάλε το ....... και μην μιλάς έτσι......
Απ ότι βλέπω κι εδώ μεσημεριανό παει να γίνει....όταν βγάλετε ποιο τμημα είναι το καλύτερο να μου το πείτε κι εμενα να δωσω ξανά πανελλήνιες...Επίσης αν θέλετε σε κάθε τμήμα να δείτε όλα τα μαθήματα που κάνουν να μπείτε στο site με το πρόγραμμα σπουδών...και όχι να βασίζεστε σε μερικά που αναφέρουν εδώ....Προς ενημέρωση όλων μας υπάρχει topic με θέμα "Η νέα τροπολογία του ΥΠΕΠΘ" για να μαλλιοτραβηχτείτε άνετα!!!ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ και έχουμε που έχουμε την αγωνία μας μη διαβάζουμε κι άλλες αερολογίες!!!
Παράθεση από: mitman στις Ιουλίου 28, 2009, 10:24:02 am..βγάλε το ....... και μην μιλάς έτσι......
Νεώτερα απο τον γνωστό μου στο ασεπ. Μεταφέρω επί λέξει ότι μου είπε:"Δεν έχει τελειώσει ακόμα η διόρθωση. Υπάρχει πρόβλημα με την προσέλευση των διορθωτών"Αρα ergotelis αργούμε ακόμα.
Παράθεση από: nikit στις Ιουλίου 28, 2009, 11:25:00 amΑπ ότι βλέπω κι εδώ μεσημεριανό παει να γίνει....όταν βγάλετε ποιο τμημα είναι το καλύτερο να μου το πείτε κι εμενα να δωσω ξανά πανελλήνιες...Επίσης αν θέλετε σε κάθε τμήμα να δείτε όλα τα μαθήματα που κάνουν να μπείτε στο site με το πρόγραμμα σπουδών...και όχι να βασίζεστε σε μερικά που αναφέρουν εδώ....Προς ενημέρωση όλων μας υπάρχει topic με θέμα "Η νέα τροπολογία του ΥΠΕΠΘ" για να μαλλιοτραβηχτείτε άνετα!!!ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ και έχουμε που έχουμε την αγωνία μας μη διαβάζουμε κι άλλες αερολογίες!!!Σωστά.Νεώτερα απο τον γνωστό μου στο ασεπ. Μεταφέρω επί λέξει ότι μου είπε:"Δεν έχει τελειώσει ακόμα η διόρθωση. Υπάρχει πρόβλημα με την προσέλευση των διορθωτών"Αρα ergotelis αργούμε ακόμα.