0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: outsider στις Αυγούστου 14, 2009, 09:12:17 amΠαράθεση από: skarag στις Αυγούστου 13, 2009, 02:17:22 pmΜε μιά πρόχειρη ματιά (www.exetaseis-asep.com) δεν έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ. Αν όντως δεν έχουν Π.Ε., "τρώνε" κάποιες θέσεις από αυτούς με χωρίς Π.Ε. και θα μπορούσαν να διορισθούν και μερικοί άλλοι εκτός από τους 34 χωρίς Π.Ε.Να έχουν μεταπτυχιακό των επιστημών αγωγής λίγο απίθανο.Όντως έλεγξα και εγώ τα ονόματα των εισακτέων ΑΣΠΑΙΤΕ από το έτος 2004 και μετά (όπως δημοσιεύονται στο www.exetaseis-asep.com) και βρήκα μόνο 5 από τους διοριστέους ΑΣΠΑΙΤΕ των προσωρινών πινάκων. Οι υπόλοιποι 33 τι είναι; Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορούμε να βρούμε προγενέστερους του 2004 εισακτέους στην ΑΣΠΑΙΤΕ; Νομίζω πως οι θέσεις που περισσεύουν ειναι έτσι και αλλιώς πολλές και πρέπει να ερευνήσουμε περαιτέρω το θέμα.Προφανώς οι υπόλοιποι είναι είτε από μεταπτυχιακά ή έχουν τελειώσει καθηγητικές σχολές. Αυτοί που πρέπει κυρίως να ελεγχθούν είναι αυτοί με ημερομηνία γέννησης 1985 - 1986 που προφανώς δεν έχουν τελειώσει και καθηγητική σχολή ούτε μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά και προφανώς΄δεν έχουν προλάβει ούτε και ΑΣΠΑΙΤΕ αφου ορκίστηκαν το 2008.Κατά δεύτερο λόγο πρέπει να ελεγχθούν αυτοί που γεννήθηκαν το 1984.Πιστεύω ότι αυτοί που κατά λάθος έχουν παιδαγωγική επάρκεια θα πιαστούν στον έλεγχο από τις αρχές. Το σκάνδαλο θα ήταν να μην πιαστούν και να είναι στους διοριστέους μετά τις ενστάσεις οπότε...
Παράθεση από: skarag στις Αυγούστου 13, 2009, 02:17:22 pmΜε μιά πρόχειρη ματιά (www.exetaseis-asep.com) δεν έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ. Αν όντως δεν έχουν Π.Ε., "τρώνε" κάποιες θέσεις από αυτούς με χωρίς Π.Ε. και θα μπορούσαν να διορισθούν και μερικοί άλλοι εκτός από τους 34 χωρίς Π.Ε.Να έχουν μεταπτυχιακό των επιστημών αγωγής λίγο απίθανο.Όντως έλεγξα και εγώ τα ονόματα των εισακτέων ΑΣΠΑΙΤΕ από το έτος 2004 και μετά (όπως δημοσιεύονται στο www.exetaseis-asep.com) και βρήκα μόνο 5 από τους διοριστέους ΑΣΠΑΙΤΕ των προσωρινών πινάκων. Οι υπόλοιποι 33 τι είναι; Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορούμε να βρούμε προγενέστερους του 2004 εισακτέους στην ΑΣΠΑΙΤΕ; Νομίζω πως οι θέσεις που περισσεύουν ειναι έτσι και αλλιώς πολλές και πρέπει να ερευνήσουμε περαιτέρω το θέμα.
Με μιά πρόχειρη ματιά (www.exetaseis-asep.com) δεν έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ. Αν όντως δεν έχουν Π.Ε., "τρώνε" κάποιες θέσεις από αυτούς με χωρίς Π.Ε. και θα μπορούσαν να διορισθούν και μερικοί άλλοι εκτός από τους 34 χωρίς Π.Ε.Να έχουν μεταπτυχιακό των επιστημών αγωγής λίγο απίθανο.
Επίσης παρατηρώ ότι αυτοί που έχουν γεννηθεί 1985 και 1986 (συνολικά 6 άτομα) δεν έχουν καθολου μεταπτυχιακό.
Παράθεση από: outsider στις Αυγούστου 14, 2009, 10:13:57 amΕπίσης παρατηρώ ότι αυτοί που έχουν γεννηθεί 1985 και 1986 (συνολικά 6 άτομα) δεν έχουν καθολου μεταπτυχιακό.Αυτοί ορκίστηκαν πιθανά το 2008, άρα αφου δεν έχουν μεταπτυχιακό λίγο δύσκολο να έχουν και ΑΣΠΑΙΤΕ αφου για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ χρειάζεται μεταπτυχιακό. Φυσικά να έχουν τελειώσει καθηγητική σχολή (μαθηματικό, φυσικό, χημικό, φιλολογία κλπ) είναι αδύνατο.
Παράθεση από: skarag στις Αυγούστου 14, 2009, 10:18:31 amΠαράθεση από: outsider στις Αυγούστου 14, 2009, 10:13:57 amΕπίσης παρατηρώ ότι αυτοί που έχουν γεννηθεί 1985 και 1986 (συνολικά 6 άτομα) δεν έχουν καθολου μεταπτυχιακό.Αυτοί ορκίστηκαν πιθανά το 2008, άρα αφου δεν έχουν μεταπτυχιακό λίγο δύσκολο να έχουν και ΑΣΠΑΙΤΕ αφου για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ χρειάζεται μεταπτυχιακό. Φυσικά να έχουν τελειώσει καθηγητική σχολή (μαθηματικό, φυσικό, χημικό, φιλολογία κλπ) είναι αδύνατο.Πολύ σωστά.Επίσης παρατηρώ ότι συνολικά από τον πίνακα των διοριστέων με ΑΣΠΑΙΤΕ κανένας δεν έχει μεταπτυχιακό / διδακτορικό στα παιδαγωγικά. Άρα όλοι αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν είτε ότι έχουν τελειώσει ΑΣΠΑΙΤΕ είτε ότι έχουν πάρει και 2ο πτυχίο από καθηγητική σχολή.
Παρε τηλ στον ΑΣΕΠ να ρωτήσεις. Εγώ τους πήρα γιατί δεν μου είχαν μετρήσει σωστά την προυπηρεσία μου-από την οποία έπαιρνα καποια προσαύξηση μορίων. Έψαξαν τον φάκελό μου και μου είπαν ότι έχω δίκιο και ότι τώρα έχουν αρχίσει και ελέγχουν όλους τους φακέλους για την ορθότητα αυτών που έχεις δηλώσει αλλά και για τυχόν παραλείψεις τους και ότι θα το διορθώσουν αυτοί και δεν χρειάζεται να κάνω ένσταση και να πληρώσω τσάμπα τα 40
Όντως έλεγξα και εγώ τα ονόματα των εισακτέων ΑΣΠΑΙΤΕ από το έτος 2004 και μετά (όπως δημοσιεύονται στο www.exetaseis-asep.com) και βρήκα μόνο 5 από τους διοριστέους ΑΣΠΑΙΤΕ των προσωρινών πινάκων.
Συνάδελφοι, επειδή μου κίνησε την περιέργεια αυτό, έκανα μια έρευνα στο google για δύο από αυτούς (το 10 και το 22). Έβαλα το ονομ/μο και "Πανεπιστήμιο Πειραιά".Και οι δύο είναι απόφοιτοι του συγκεκριμένου τμήματος του ΠΑ.ΠΕΙ.http://www.ted.unipi.gr/Uploads/Files/Announcements/1232359350.pdfhttp://www.unipi.gr/akad_tmhm/plhorf/metapt/proigmena_systimata_pliroforikis/APOTELESMATA2008-2009_Proigmena.pdf