0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα!Ειμαι επιτυχουσα του ΑΣΕΠ αλλα οχι διοριστεα..Λογικα θα με καλεσουν ωρομισθια.Αλλα σκεφτομουν αν αξιζει να παω ωρομισθια απο το να βρω μια δουλεια που θα πληρωνομαι κιολας!!! ..Ποσα χρονια εισαι ωρομισθιος για να γινεις αναπληρωτης ή να διοριστεις?Γνωριζει καποιος αν αξιζει τον κοπο ή απλα το θεματακι με τους ωρομισθιους μας κραταει δεσμιους..ελπιζοντας οτι καποτε θα διοριστουμε...
Δεν είναι μόνο το θέμα των διορισμών, γιατί με αυτή την καθυστέρηση όλα θα πάνε πίσω, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι. Στο μόνο που ελπίζω είναι να αρχίζουν οι διευθύνσεις να δηλώνουν στο υπουργείο παιδείας κενά και να ζητάνε καθηγητές, και εκτός των άλλων τα ολοήμερα δεν είναι και λίγα, οπότε κάποια αντίδραση θα υπάρχει από την πρωτοβάθμια... όσο τα σχολεία είναι κλειστά, πάμε με βήματα χελώνας.
2. Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε όλους τους αποφοίτους Πληροφορικής γιατί είναι πλέον πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Εκπαίδευση, όχι όμως και στους υπόλοιπους τομέις του Δημοσίου.
Και μου είπαν στον ΑΣΕΠ οτι ίσως έχουν γίνει και λάθη στην ημερομηνία γέννησης.
Kαλησπέρα παιδιά! αυτό που με ανησυχεί περισσότερο φέτος είναι το εξής: Όπως έχω ξαναπεί είμαι μόνιμη και στο σχολείο που είμαι έχει 6 ώρες πληροφορικής(μόνο!).Πέρυσι με στείλαν για συμπλήρωση σε ακόμη ένα σχολείο το οποίο είχε μόνο 3 ώρες.Σύνολο 9.Αυτο δε συμβαίνει μόνο με εμένα αλλα και στους περισσότερους συναδέλφους που ειναι στην περιοχή που είμαι και εγώ.Παρόλα αυτά δε μας στέλναν(και καλά έκαναν) στην πρωτοβάθμια για συμπλήρωση γιατί ήθελαν να αφήσουν κενά για ωρομίσθιους.Προχθές λοιπόν που πέρασα απο τη Δ/βάθμια για κάποια δουλειά που είχα μου ανακοινώθηκε απο τον προιστάμενο ότι 8α πάω και σε 2 δημοτικά για συμπλήρωση!ΌΧΙ μόνο έγω αλλα και άλλοι συνάδελφοι.Ο λόγος; Εντολή του Υπουργείου για περικοπή δαπανών!Τί να πω; Είναι εξοργιστικό για όλους εσάς που πασχίζετε να μαζέψετε προυπηρεσία δεξια και αριστερά.Υπήρξα και εγώ ωρομίσθια και έχω πολλούς φίλους που παλεύουν ακόμη.Α! να σας πώ επίσης οτι πέρυσι στην ΠΔΣ πιέζαν μόνιμους να την αναλάβουν που είχαν μειωμένο ωράριο για να μην προσλάβουν ωρομίσθιους!