0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εγκύκλιος 2007 για φιλολόγους από ΑΣΕΠ ζητούσε επίσημο αντίγραφο ή επικυρωμένη φωτοτυπία: "Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με το έντυπο της Αίτησης-Δήλωσης:1. Επίσημο αντίγραφο ή επικυρωμένο φ/αντίγραφο του τίτλου σπουδών, στο οποίο θα αναγράφεται η ημεροχρονολογία και ο βαθμός κτήσης του πτυχίου." Επίσημο αντίγραφο νομίζω είναι αυτό που δίνει η Γραμματεία της Σχολής.
Για την πρωτοβάθμια, ΠΕ60-ΠΕ70-ΠΕ06-ΠΕ11, ανακοινώθηκαν προχθές οι περιοχές διορισμού από αιρετό ΠΥΣΠΕ.
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank09_7_9_0428.phpείναι μόνο για πρωτοβάθμια
Παράθεση από: periklis στις Ιουλίου 14, 2009, 05:49:56 pmΠού ανακοινώθηκαν; Ξέρει κάποιος το αντίστοιχο link? Όσον αφορά στα πτυχία, όσοι τελειώσαμε την Αγγλική στο Αριστοτέλειο όντως μας ζητούν να πληρώσουμε για να πάρουμε αντίγραφα, απ' ό,τι θυμάμαι κι εγώ 6 ευρώ το ένα. Εγώ τώρα έχω ξεμείνει με 1 μόνο επίσημο πτυχίο και για καλό και για κακό θα αναγκαστώ να ταξιδέψω στη Θεσ/νίκη (και δεν είναι και πολύ κοντά στον τόπο διαμονής μου - ελπίζω μόνο να υπάρχει κάποιος στη γραμματεία... ). Μια φορά, μάλιστα, που ήθελα να επικυρώσω αντίγραφα, είχα πρόβλημα σε ένα Αστυνομικό Τμήμα γιατί λέει "δε φαινόταν και πολύ αληθινό". Έβαλα τις φωνές, φώναξα τους ανωτέρους και μετά από κάμποση ώρα δέχτηκαν και το επικύρωσαν. Από τότε, φυσικά, πάω μόνο σε ΚΕΠ.