0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσημο αντίγραφο είναι το επικυρωμένο. Γι αυτό και λέει αντίγραφο. Για να ζητήσουν το πτυχίο έπρεπε να λέει η εγκύκλιος επίσημο τίτλο σπούδών. Αλλώστε τα επικυρωμένα έχουν την ίδια ισχύ με τα πρωτότυπα από νομική απόψη το λέω. Ανήκω και γώ σε αυτόυς που το πτυχίο τους δεν γράφει το βαθμό τους αλλά σκοπέυω να πάω την αναλυτική μου.Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Να ρωτήσω και κάτι.
Επίσημο αντίγραφο είναι το επικυρωμένο. Γι αυτό και λέει αντίγραφο. Για να ζητήσουν το πτυχίο έπρεπε να λέει η εγκύκλιος επίσημο τίτλο σπούδών. .........
μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία αν γίνεται??? σήμερα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και βελτι'ωθηκε η θέση μου σε σχέση με τους προσωρινούς... που οφείλεται αυτό??? μήπως επιδή έφυγαν κάποιοι 30 και 24μηνοι από πάνω μου??? ή θα φύγουν πιο μετά, οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου???
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 17, 2009, 04:49:44 pmμπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία αν γίνεται??? σήμερα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες και βελτι'ωθηκε η θέση μου σε σχέση με τους προσωρινούς... που οφείλεται αυτό??? μήπως επιδή έφυγαν κάποιοι 30 και 24μηνοι από πάνω μου??? ή θα φύγουν πιο μετά, οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου???Επιτυχούσα είσαι ή διοριστέα ;