0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει συνταγη στην ειδικη γιατι αν παρατηρησετε ο καθενας κανει τελειως διαφορετικο σχεδιο.το μονο που μπορω να σας συμβουλεψω ειναι να εχετε φαντασια. να φανταζεστε πώς θα κανατε το μαθημα κ απλα να το περιγραψετε.κ επειδη υπαρχει διχογνωμια ως το αν πρεπει να γραφουμε μονο ο,τι μας ζητανε ή και περισσοτερα εγω προτεινω περισσοτερα. στα αρχαια πχ η εκφωνηση ελεγε: "να κανετε σχεδιο διδασκαλιας που να περιλαμβανει τα εξης σταδια. λεει να περιλαμβανει κ οχι μονο αυτα.κ οπως μου το ειχε πει η νυφη μου ειναι σα να λες σε καποιον να κανει κοτοπουλο με πατατες. θα βαλει σιγουρα το κοτοπουλο κ τις πατατες θα βαλει ομως κ λαδι κ ριγανι κ αλατακι κτλ. αλλιως ειναι ανοστο αν βαλει μονο κοτοπουλο κ πατατες κ παλι συγγνωμη για το μακροσκελες μου μηνυμα
Παράθεση από: maryvas στις Ιουλίου 09, 2009, 03:55:31 pmπραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει συνταγη στην ειδικη γιατι αν παρατηρησετε ο καθενας κανει τελειως διαφορετικο σχεδιο.το μονο που μπορω να σας συμβουλεψω ειναι να εχετε φαντασια. να φανταζεστε πώς θα κανατε το μαθημα κ απλα να το περιγραψετε.κ επειδη υπαρχει διχογνωμια ως το αν πρεπει να γραφουμε μονο ο,τι μας ζητανε ή και περισσοτερα εγω προτεινω περισσοτερα. στα αρχαια πχ η εκφωνηση ελεγε: "να κανετε σχεδιο διδασκαλιας που να περιλαμβανει τα εξης σταδια. λεει να περιλαμβανει κ οχι μονο αυτα.κ οπως μου το ειχε πει η νυφη μου ειναι σα να λες σε καποιον να κανει κοτοπουλο με πατατες. θα βαλει σιγουρα το κοτοπουλο κ τις πατατες θα βαλει ομως κ λαδι κ ριγανι κ αλατακι κτλ. αλλιως ειναι ανοστο αν βαλει μονο κοτοπουλο κ πατατες κ παλι συγγνωμη για το μακροσκελες μου μηνυμα++++++++++++++++++++++ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
Παράθεση από: legend στις Ιουλίου 09, 2009, 04:06:56 pmΠαράθεση από: maryvas στις Ιουλίου 09, 2009, 03:55:31 pmπραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει συνταγη στην ειδικη γιατι αν παρατηρησετε ο καθενας κανει τελειως διαφορετικο σχεδιο.το μονο που μπορω να σας συμβουλεψω ειναι να εχετε φαντασια. να φανταζεστε πώς θα κανατε το μαθημα κ απλα να το περιγραψετε.κ επειδη υπαρχει διχογνωμια ως το αν πρεπει να γραφουμε μονο ο,τι μας ζητανε ή και περισσοτερα εγω προτεινω περισσοτερα. στα αρχαια πχ η εκφωνηση ελεγε: "να κανετε σχεδιο διδασκαλιας που να περιλαμβανει τα εξης σταδια. λεει να περιλαμβανει κ οχι μονο αυτα.κ οπως μου το ειχε πει η νυφη μου ειναι σα να λες σε καποιον να κανει κοτοπουλο με πατατες. θα βαλει σιγουρα το κοτοπουλο κ τις πατατες θα βαλει ομως κ λαδι κ ριγανι κ αλατακι κτλ. αλλιως ειναι ανοστο αν βαλει μονο κοτοπουλο κ πατατες κ παλι συγγνωμη για το μακροσκελες μου μηνυμα++++++++++++++++++++++ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Συγχαρητήρια κι από εμένα για τη φοβερή βαθμολογία. Επίτρεψέ μου μια μικρή απόκλιση από τα λεγόμενά σου σχετικά με την έννοια του "περιλαμβάνει" που για εμένα λειτούργησε τελείως διαφορετικά...και φυσικά δεν πήρα 83 αλλά πολύ καλό βαθμό (έχω αναφέρει σχετικά στο τόπικ). Το "περιλαμβάνει" το αντιλαμβάνομαι με τη σημασία του ¨περιέχει" γι΄αυτό και δεν το ταύτισα με το "συμπεριλαμβάνει" δλδ το περιέχει και άλλα εκτός από αυτό που μας ζητούν. Παρότι και εγώ στο δεύτερο θέμα δεν ανέπτυξα καλά, αντιθέτως ήταν χάλια νη προσέγγιση-και το κατάλαβα- ο βαθμός μου σήμαινε ότι τις πολλές μονάδες τις έπιασε το σχέδιο. Στο σχέδιο δεν πρόσθεσα καθόλου αλάτι και σάλτσες μόνο ό,τι ζητούσε. Άρα προσωπικά καταλήγω στο ότι δεν έχει πια τόσο μεγάλη σημασία τι θα περιλάβει ή συμπεριλάβει κάποιος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλά αν αυτά που ο καθένας θα γράψει αποτελουν κομμμάτι μιας ρεαλιστικής προσπέλασης του μαθήματος σε μια διδακτική ώρα
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 09, 2009, 10:44:11 amΑααααα απ ότι θυμάμαι δεν έγραψα για εποπτικά μέσα.Εκανα σχέδιο στο 1 ερώτημα αλλά σαφώς ακολουθούσε την πορεία του κειμένουSupreme, πολύ κρίμα. Θεωρώ, ότι επ' ουδενί εσύ άξιζες να είσαι στους αποτυχόντες. Σου εύχομαι καλύτερη τύχη στον επόμενο διαγωνισμό.
Αααααα απ ότι θυμάμαι δεν έγραψα για εποπτικά μέσα.Εκανα σχέδιο στο 1 ερώτημα αλλά σαφώς ακολουθούσε την πορεία του κειμένου
Τι είναι το show off;
Καλησπέρα σε όλους!Ειμαί καινούρια στο φορουμ και πραγματικα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλες- προτάσεις σας!Προσωπικά με βοηθάνε πολύ! Σκέφτομαι για πρώτη φορα να οργανωθώ και να διαβάσω για τον επόμενο Ασεπ και επειδή τα παιδαγωγικά και η διδακτική(κυρίως αυτή) ειναι τελείως άγνωστα σε μένα λέω να αρχίσω απο αυτά!Με ποιο ακριβως βιβλίο με συμβουλεύετε να αρχίσω για να μην πελάγώσω;( μιας και διαβάζοντας τα μηνύματά σας σχετικά με την διδακτική μου φαίνεται οτι διαβάζω κινέζικα) Ευχαριστώ.................