*

Αποστολέας Θέμα: Αριθμός διοριστέων 2009-2010!  (Αναγνώστηκε 16535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
Απ: Αριθμός διοριστέων 2009-2010!
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:24:39 am »
Ελένη και με μένα το ίδιο συμβαίνει.Είναι λογικό !
ΣΤον πίνακα αναπλ. μέτρησαν φέτος ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.Παρατήρησε το...Γι'αυτό πολλοί που έδωσαν ΑΣΕΠ πέρασαν εμάς που δε δώσαμε.
ΣΤον ενιαίο διορισμών είμαστε ψηλά επειδή σε αυτόν μετράει ΜΟΝΟ η ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ!
Οκ τώρα?
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:12 »

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:35:46 am »
Να ρωτήσω κάτι και εγώ....
Τι μπορεί να αλλάξει όταν οριστικοποιηθεί ο ενιαίος πίνακας διορισμών?
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος Marakismou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:39:45 am »
Απλά κάποιες θέσεις πάνω-κάτω, μετά τις ενστάσεις. Δεν νομίζω κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:43:37 am »
Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε πολλεεεές θέσεις έτσι? Τα προηγούμενα χρόνια ξέρετε αν έχει γίνει κάτι ανάλογο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:12 »

Αποσυνδεδεμένος Marakismou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 21, 2009, 12:55:42 am »
Δεν γνωρίζω τα προηγούμενα χρόνια τι συνέβη αλλά δεν πιστεύω 10-20 άτομα που είχαν λάθος να επηρεάσουν σημαντικά έναν πίνακα 3.700 κάτι...

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 21, 2009, 01:40:34 am »
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί μπερδεύτηκα.

Πέρυσι στον ενιαιο διορισμων ημουν το 2700 και πήρε 2217. Αν αφαιρεσεις αυτα τα δυο δεν βγαινει η θεση που θα πρεπει να εχω στον φετινο πινακα που βγηκε??? Εχω λάθος σκεπτικό???

Τότε γιατί είμαι στην 540 και οχι στη 483 θέση????????????

Και ξαναθέτω το ερώτημα με κίνδυνο να σας κουράσω, αλλά πραγματικά όποιος ξέρει κάτι σίγουρο ας με βοηθήσει!

Είσαι σίγουρη ότι και οι 2217 που πήρε πέρσι ήταν πριν από εσένα στον πίνακα;
Επίσης δάσκαλοι που απολύθηκαν από ιδιωτικά σχολεία και έχουν προϋπηρεσία, μπαίνουν μπροστά.
Επίσης μπορεί να μπήκαν μπροστά σου δάσκαλοι που φέτος τελείωσαν το στρατιωτικό τους.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος Ελένη_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 21, 2009, 09:09:28 am »
Είσαι σίγουρη ότι και οι 2217 που πήρε πέρσι ήταν πριν από εσένα στον πίνακα;
Επίσης δάσκαλοι που απολύθηκαν από ιδιωτικά σχολεία και έχουν προϋπηρεσία, μπαίνουν μπροστά.
Επίσης μπορεί να μπήκαν μπροστά σου δάσκαλοι που φέτος τελείωσαν το στρατιωτικό τους.

Ναι ήταν πριν από μένα γιατί πήρε μέχρι και τη 2580 περίπου. Για τα ιδιωτικά δεν ξέρω αν μετράει σαν καθαρή προυπηρεσία οπότε είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξω. Αυτοί που τελείωσαν το στρατιωτικό τους γιατί να είναι μπροστά μου στον πίνακα??? Αφού δεν εχουν την ιδια προυπηρεσια με μένα.

Ελένη και με μένα το ίδιο συμβαίνει.Είναι λογικό !
ΣΤον πίνακα αναπλ. μέτρησαν φέτος ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.Παρατήρησε το...Γι'αυτό πολλοί που έδωσαν ΑΣΕΠ πέρασαν εμάς που δε δώσαμε.
ΣΤον ενιαίο διορισμών είμαστε ψηλά επειδή σε αυτόν μετράει ΜΟΝΟ η ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ!
Οκ τώρα?

Άλλο λέω. Για τον πίνακα αναπληρωτών δε με νοιάζει. Στον ένιαιο διορισμών θα έπρεπε να είμαι πιο ψηλά στη θέση 482 και ειμαι στην 540. Και ποιος ξερει που θα είμαι μετά τις ενστάσεις... Μου φαίνεται ύποπτο πως από τη στιγμή που λέει πως δεν εχει δασκαλους ξαφνικα να προηγούνται 50 ατομα στον πίνακα με την καθαρη προυπηρεσια...
Το ιστολόγιο της τάξης μου
http://e-taksi.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 21, 2009, 03:32:25 pm »
Λοιπόν, έψαξα καλύτερα τους περσινούς διορισμούς. Διορίστηκαν 1959 άτομα από τον ενιαίο, χωρίς 30μηνό,ασεπ κλπ.....

Αφαίρεσα λοιπόν 2.698 (περσινή σειρά μου) - 1.959 (διορίστηκαν με ενιαίο) = 739
Παρ'όλα αυτά είμαι 539.

Δεν διορίστηκαν 2.217 άτομα από ενιαίο.Αυτοί ήταν το σύνολο των διορισθέντων με ΑΣΕΠ, 30μηνο,24μηνο ΚΑΙ ενιαίο.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω...Αν μπορεί να βοηθήσει και κάποιος άλλος να μας ξεμπερδέψει

Αποσυνδεδεμένος Ελένη_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 21, 2009, 03:47:09 pm »
Τα 1959 άτομα που τα βρήκες? Τέλος πάντων, εγώ δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο. Αυτός με τα 100+ μόρια είχε παραιτηθεί πριν χρόνια και τώρα ξανακάνει τα χαρτια του. Έψαξα τυχαία και κάποιους που είναι στις πρώτες θέσεις και δεν τους έβρισκα στον περσινο ενιαίο πίνακα και μου είπαν πως το e-aitisi δεν είναι του Υπουργειου αλλά του Κάτσικα οπότε δεν είναι επίσημο.  Έχω μάθει απο έγκυρη πηγη πως κάποιοι λόγω βύσματος προηγήθηκαν στους πίνακες και οτι υπάρχουν πολλα λάθη. Τι να πω. Άκρη δεν έχω βγάλει. Αντε να δουμε μετα τις ενστασεις που θα είμαστε Μαρίνα...

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 21, 2009, 03:56:54 pm »
Τα 1959 άτομα που τα βρήκες? Τέλος πάντων, εγώ δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο. Αυτός με τα 100+ μόρια είχε παραιτηθεί πριν χρόνια και τώρα ξανακάνει τα χαρτια του. Έψαξα τυχαία και κάποιους που είναι στις πρώτες θέσεις και δεν τους έβρισκα στον περσινο ενιαίο πίνακα και μου είπαν πως το e-aitisi δεν είναι του Υπουργειου αλλά του Κάτσικα οπότε δεν είναι επίσημο.  Έχω μάθει απο έγκυρη πηγη πως κάποιοι λόγω βύσματος προηγήθηκαν στους πίνακες και οτι υπάρχουν πολλα λάθη. Τι να πω. Άκρη δεν έχω βγάλει. Αντε να δουμε μετα τις ενστασεις που θα είμαστε Μαρίνα...

http://www.ypepth.gr/el_ec_category8983.htm Μπες εδώ, κατέβασε τους διορισμούς 2008 και βάλε φίλτρο για ενιαίο  πίνακα.
Καλά, το βύσμα πέφτει πάντου.
Δεν ήξερα ότι το e -aitisi δεν είναι του υπουργείου. Δλδ παίζει να πέσουμε πολλές θέσεις?
Ελένη απ'ό,τι κατάλαβα είσαι ακριβώς κάτω από εμένα στον πίνακα    ;)

Αποσυνδεδεμένος Ελένη_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 21, 2009, 04:59:57 pm »
Καλά κατάλαβες. Είμαι ακριβώς από κάτω. Πλάκα θα έχει να διοριστούμε πουθενά παρέα! Κι εγώ για το e-aitisi δεν το ήξερα αλλά έτσι μου είπαν. Από την άλλη δεν έχω βρει και πουθενα άλλους πίνακες. Τι στο καλό? Μονοπώλιο το έχει ο Κάτσικας???

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:04:35 pm »
Καλά κατάλαβες. Είμαι ακριβώς από κάτω. Πλάκα θα έχει να διοριστούμε πουθενά παρέα! Κι εγώ για το e-aitisi δεν το ήξερα αλλά έτσι μου είπαν. Από την άλλη δεν έχω βρει και πουθενα άλλους πίνακες. Τι στο καλό? Μονοπώλιο το έχει ο Κάτσικας???

(Ναι ,πλάκα θα έχει ! Τουλάχιστον θα τα συζητάμε όλα από κοντά)
Πάντως αυτό με τον Κάτσικα...Δλδ το υπουργεί τι κάνει ???:-X

Αποσυνδεδεμένος christi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:24:06 pm »
eleni πέρυσι σε πήραν στην πρώτη φάση των αναπληρωτών;Αν όχι ίσως μπήκαν άτομα που δούλεψάν όλη τη χρονιά επειδή δήλωσαν όλους τους νομούς. ???
Ένα ενδεχόμενο που επίσης παίζει είναι να παρεβλήθηκαν δάσκαλοι εργαζόμενοι ως σε ιδιωτικά σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:36:41 pm »

Ναι ήταν πριν από μένα γιατί πήρε μέχρι και τη 2580 περίπου. Για τα ιδιωτικά δεν ξέρω αν μετράει σαν καθαρή προυπηρεσία οπότε είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξω. Αυτοί που τελείωσαν το στρατιωτικό τους γιατί να είναι μπροστά μου στον πίνακα??? Αφού δεν εχουν την ιδια προυπηρεσια με μένα.
Μετρά σαν προϋπηρεσία ο χρονός τους κανονικά απλά πρέπει πρώτα να περάσουν 2 χρόνια ως αναπληρωτές για να διοριστούν.
Τέλος γνώρισα αρκετούς συναδέλφους που πρώτα πήγαν αναπληρωτές και απέκτησαν προϋπηρεσία και μετά έκαναν το στρατιωτικό τους, οπότε μπορεί να είχαν και την ίδια ή και περισσότερη προϋπηρεσία από εσένα.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30