0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: _Ελένη_ στις Ιουλίου 20, 2009, 05:59:16 pmΡε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί μπερδεύτηκα.Πέρυσι στον ενιαιο διορισμων ημουν το 2700 και πήρε 2217. Αν αφαιρεσεις αυτα τα δυο δεν βγαινει η θεση που θα πρεπει να εχω στον φετινο πινακα που βγηκε??? Εχω λάθος σκεπτικό??? Τότε γιατί είμαι στην 540 και οχι στη 483 θέση???Και ξαναθέτω το ερώτημα με κίνδυνο να σας κουράσω, αλλά πραγματικά όποιος ξέρει κάτι σίγουρο ας με βοηθήσει!
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί μπερδεύτηκα.Πέρυσι στον ενιαιο διορισμων ημουν το 2700 και πήρε 2217. Αν αφαιρεσεις αυτα τα δυο δεν βγαινει η θεση που θα πρεπει να εχω στον φετινο πινακα που βγηκε??? Εχω λάθος σκεπτικό??? Τότε γιατί είμαι στην 540 και οχι στη 483 θέση???
Είσαι σίγουρη ότι και οι 2217 που πήρε πέρσι ήταν πριν από εσένα στον πίνακα; Επίσης δάσκαλοι που απολύθηκαν από ιδιωτικά σχολεία και έχουν προϋπηρεσία, μπαίνουν μπροστά.Επίσης μπορεί να μπήκαν μπροστά σου δάσκαλοι που φέτος τελείωσαν το στρατιωτικό τους.
Ελένη και με μένα το ίδιο συμβαίνει.Είναι λογικό ! ΣΤον πίνακα αναπλ. μέτρησαν φέτος ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.Παρατήρησε το...Γι'αυτό πολλοί που έδωσαν ΑΣΕΠ πέρασαν εμάς που δε δώσαμε.ΣΤον ενιαίο διορισμών είμαστε ψηλά επειδή σε αυτόν μετράει ΜΟΝΟ η ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ!Οκ τώρα?
Τα 1959 άτομα που τα βρήκες? Τέλος πάντων, εγώ δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο. Αυτός με τα 100+ μόρια είχε παραιτηθεί πριν χρόνια και τώρα ξανακάνει τα χαρτια του. Έψαξα τυχαία και κάποιους που είναι στις πρώτες θέσεις και δεν τους έβρισκα στον περσινο ενιαίο πίνακα και μου είπαν πως το e-aitisi δεν είναι του Υπουργειου αλλά του Κάτσικα οπότε δεν είναι επίσημο. Έχω μάθει απο έγκυρη πηγη πως κάποιοι λόγω βύσματος προηγήθηκαν στους πίνακες και οτι υπάρχουν πολλα λάθη. Τι να πω. Άκρη δεν έχω βγάλει. Αντε να δουμε μετα τις ενστασεις που θα είμαστε Μαρίνα...
Καλά κατάλαβες. Είμαι ακριβώς από κάτω. Πλάκα θα έχει να διοριστούμε πουθενά παρέα! Κι εγώ για το e-aitisi δεν το ήξερα αλλά έτσι μου είπαν. Από την άλλη δεν έχω βρει και πουθενα άλλους πίνακες. Τι στο καλό? Μονοπώλιο το έχει ο Κάτσικας???
Ναι ήταν πριν από μένα γιατί πήρε μέχρι και τη 2580 περίπου. Για τα ιδιωτικά δεν ξέρω αν μετράει σαν καθαρή προυπηρεσία οπότε είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξω. Αυτοί που τελείωσαν το στρατιωτικό τους γιατί να είναι μπροστά μου στον πίνακα??? Αφού δεν εχουν την ιδια προυπηρεσια με μένα.