0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
aphrodite, 19 μορια και κατι εχω πανω απο τη βαση του ασεπ. δεν εχω απο αλλου μορια, πρωτη φορα εδωσα. δεν ξερω παιδια, τι να σας πω, απλως ειπα κατι που μου ειπε ενας ανθρωπος που εμπιστευομαι και μαλλον επειδη θελω να τον πιστεψω, γι αυτο και το ειπα. ελπιζω να βγει αληθινος. αλλα κι αν δεν βγει, πιστευω οτι ολα γινονται για καλο μας, και του καθενος η τυχη ειναι αλλη, δεν την ξερει κανεις, γι αυτο μην απογοητευεστε. δεν ξερετε τι εχει η ζωη για σας στο επομενο βημα!!!!
Και όλα αυτά που ακούγονται του στιλ ' έγιναν πολλές αποσπάσεις, είναι πολλοί αυτοί που θα βγουν στην σύνταξη, έχει αδειάσει η επαρχία' ξέρετε ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ακούγονται; Προσωπικά τα ακούω από το 2006...Τώρα κατά πόσο αληθεύουν πάλι θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία.Στο νησί που ήμουν πέρυσι αναπληρώτρια (μεγάλο νησί) υπήρχαν σχολεία που ΔΕΝ έκαναν αγγλικά γιατί έστειλαν 3 αναπληρωτές και τα κενά ήταν πολύ περισότερα... Ναι, υπάρχουν αποσπάσεις, ναι, βγαίνουν άτομα στην σύνταξη, αλλα...Ποιός σας είπε ότι οι προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών είναι ανάλογες των κενων; Δεν το βλέπετε ότι γίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ ο θεσμός της απλήρωτης, μισο-ασφαλισμένης εργασιας (βλέπε ωρομισθία) γιγαντώνεται, ειδικά στην ειδικότητα μας...
δε νομίζω οτι στον κλάδο μας είναι τόσο πολλοί αυτοί...προσωρική κρίση πάντα...θα δείξει...