*

Αποστολέας Θέμα: Επιλαχοντες ΠΕ 06  (Αναγνώστηκε 11684 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Επιλαχοντες ΠΕ 06
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 14, 2009, 02:46:06 pm »
Συνάδελφοι για να μην απογοητευεστε ή να ελπίζετε μάταια, θα σας προετρεπα να διαβάσετε και τις άλλες συζητήσεις του κλάδου στις οποίες έχουν δοθεί αρκετες από τις απαντήσεις που ψάχνετε. Τελοσπάντων,ξαναλέω ότι για να ελπίζει κάποιος ΠΕ06 βάσιμα για αναπλήρωση από 29-30 μόρια και πάνω στον Ενιαιο Πίνακα Αναπληρωτών.
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:44:38 »

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 14, 2009, 03:07:03 pm »
έχει δίκιο η stavroula. κι εγω από τα στατιστικά των 3 τελευταίων χρόνων που έχω κρατήσει 30+ γι α αναπλήρωση.πάντως αν δημιουργηθούν τρελα κενά αυτό μπορει να αλλάξει.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 14, 2009, 03:12:59 pm »
Όπως τα λες είναι.
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 14, 2009, 03:14:31 pm »
δε νομίζω οτι στον κλάδο μας είναι τόσο πολλοί αυτοί...προσωρική κρίση πάντα...θα δείξει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:44:38 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 15, 2009, 10:57:41 am »
aphrodite, 19 μορια και κατι εχω πανω απο τη βαση του ασεπ. δεν εχω απο αλλου μορια, πρωτη φορα εδωσα.

δεν ξερω παιδια, τι να σας πω, απλως ειπα κατι που μου ειπε ενας ανθρωπος που εμπιστευομαι και μαλλον επειδη θελω να τον πιστεψω, γι αυτο και το ειπα. ελπιζω να βγει αληθινος. αλλα κι αν δεν βγει, πιστευω οτι ολα γινονται για καλο μας, και του καθενος η τυχη ειναι αλλη, δεν την ξερει κανεις, γι αυτο μην απογοητευεστε. δεν ξερετε τι εχει η ζωη για σας στο επομενο βημα!!!!
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 15, 2009, 02:24:13 pm »
aphrodite, 19 μορια και κατι εχω πανω απο τη βαση του ασεπ. δεν εχω απο αλλου μορια, πρωτη φορα εδωσα.

δεν ξερω παιδια, τι να σας πω, απλως ειπα κατι που μου ειπε ενας ανθρωπος που εμπιστευομαι και μαλλον επειδη θελω να τον πιστεψω, γι αυτο και το ειπα. ελπιζω να βγει αληθινος. αλλα κι αν δεν βγει, πιστευω οτι ολα γινονται για καλο μας, και του καθενος η τυχη ειναι αλλη, δεν την ξερει κανεις, γι αυτο μην απογοητευεστε. δεν ξερετε τι εχει η ζωη για σας στο επομενο βημα!!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 15, 2009, 03:16:55 pm »
Και όλα αυτά που ακούγονται του στιλ ' έγιναν πολλές αποσπάσεις, είναι πολλοί αυτοί που θα βγουν στην σύνταξη, έχει αδειάσει η επαρχία' ξέρετε ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ακούγονται; Προσωπικά τα ακούω από το 2006...
Τώρα κατά πόσο αληθεύουν πάλι θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία.
Στο νησί που ήμουν πέρυσι αναπληρώτρια (μεγάλο νησί) υπήρχαν σχολεία που ΔΕΝ έκαναν αγγλικά γιατί έστειλαν 3 αναπληρωτές και τα κενά ήταν πολύ περισότερα...
Ναι, υπάρχουν αποσπάσεις, ναι, βγαίνουν άτομα στην σύνταξη, αλλα...
Ποιός σας είπε ότι οι προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών είναι ανάλογες των κενων;
Δεν το βλέπετε ότι γίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ ο θεσμός της απλήρωτης, μισο-ασφαλισμένης εργασιας (βλέπε ωρομισθία) γιγαντώνεται, ειδικά στην ειδικότητα μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2009, 03:20:53 pm από Stavroula.V. »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 15, 2009, 06:45:05 pm »
ποιος ξερει, εχει ο Θεος... την τυχη του καθενος, ξαναλεω, δεν την ξερει κανεις... οποτε συνεχιζω να ελπιζω... ευχαριστω για την απαντηση παντως.
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 16, 2009, 05:47:34 pm »
Και όλα αυτά που ακούγονται του στιλ ' έγιναν πολλές αποσπάσεις, είναι πολλοί αυτοί που θα βγουν στην σύνταξη, έχει αδειάσει η επαρχία' ξέρετε ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ακούγονται; Προσωπικά τα ακούω από το 2006...
Τώρα κατά πόσο αληθεύουν πάλι θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία.
Στο νησί που ήμουν πέρυσι αναπληρώτρια (μεγάλο νησί) υπήρχαν σχολεία που ΔΕΝ έκαναν αγγλικά γιατί έστειλαν 3 αναπληρωτές και τα κενά ήταν πολύ περισότερα...
Ναι, υπάρχουν αποσπάσεις, ναι, βγαίνουν άτομα στην σύνταξη, αλλα...
Ποιός σας είπε ότι οι προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών είναι ανάλογες των κενων;
Δεν το βλέπετε ότι γίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ ο θεσμός της απλήρωτης, μισο-ασφαλισμένης εργασιας (βλέπε ωρομισθία) γιγαντώνεται, ειδικά στην ειδικότητα μας...
Πόσο δίκο έχεις!! Μόνο αυτό θα πω...
Δεν έχω δουλέψει αναπληρώτρια αλλά την πρώτη μου χρονιά ως ωρομίσθια βρέθηκα κι εγώ σε σχολείο που στο πρωινό πρόγραμμα δεν έκαναν αγγλικά αλλά είχαν στο ολοήμερο (εμένα!). Και κάπως έτσι κύλησε όλη η χρονιά για να βάλει η δασκάλα της τάξης (!!!) ένα ενδεικτικό 9 ή 10 στο μάθημα αγγλικών στο τελευταίο τρίμηνο!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 16, 2009, 08:05:44 pm »
Αχ βρε συναδέλφισσα... τι ξεφτίλα... Κανόνικά θα έπρεπε να υπάρχουν 2 καθηγητές αγγλικών στο πρωινό πρόγραμμα των δημοτικών για να χωρίζονται τα τμήματα ανά επίπεδο και να δεις για πότε κλείνουν τα φροντηστήρια και  αδειάζουν οι... πίνακες

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 16, 2009, 10:49:26 pm »
Να επανέλθω λιγάκι και να ρωτήσω το εξής:
Ας υποθέσουμε ότι γίνονται οι διορισμοί κάνονικά και βλέπουμε οτι πχ.10 άτομα που ήταν επιτυχόντες, επίλέγουν να διοριστούν με την προυπηρεσία τους γιατί τους συμφέρει καλύτερα.
Αυτο σημαίνει οτι την 2η χρονιά οι συμπληρωματικοι διορισμοι θα είναι σίγουρα 10 ή θα μείνουν κενές οι θέσεις????υπαρχει καποια νομοθεσια για αυτο?????/
Χίλια Ευχαριστω!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 16, 2009, 10:57:47 pm »
να ρωτησω και γω το 40% (ποσοι θα ειμαστε απο κει?) θα αποροφηθει ολο φετος? ή και του χρονου θα παρουν και αλλους αν εχουν κενα?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 17, 2009, 09:43:04 am »
Παιδιά, μια φίλη μου είναι 200 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο. Πετάει απ'τη χαρά της ότι θα διοριστεί. Μάλλον να την προσγειώσω, ε; :-\

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 17, 2009, 09:55:50 am »
δε νομίζω οτι στον κλάδο μας είναι τόσο πολλοί αυτοί...προσωρική κρίση πάντα...θα δείξει...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182769
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)