0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Του χρόνου αν συμβεί αυτό θα πάρουν από τους επιλαχόντες φυσικά. Τώρα γιατί να πάρουν από επιλαχόντες, αφού υπάρχουν οι διοριστέοι δεύτερης φουρνιάς;
Ολοι αυτο σκεφτομαστε...γιατι να αλλάξουν τοσο τα δεδομένα Φαίνεται όμως οτι ο npanag έχει κανει καλή δουλειά και σύμφωνα με τον πίνακα, θα ανέβουν τα μόρια αναπλήρωσης, κατα 6 περίπου μονάδες. ισως γιατί τα τελευταία δυο χρόνια πήραν περισσότερους αναπληρωτες από καθε άλλη φορα με αποτελεμα να έχουν πολλά μορια...(Αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουμε μια κρυφη ελπίδα οτι έχει γινει καποιο λάθος.Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να πιστεύψω οτι ανέβηκαν τοσο πολύ και δεν είναι οτι εθελοτυφλώ αλλά η ελπίδα πεθαινει πάντα τελευταια....)Υ.Γ. Η Κρήτη ειναι το δεύτερο ποιο αγαπημένο μου νησί!!! Κάθε χρονο κατεβαίνω!Παράθεσηειμαι με σειρα καταταξης στον πινακα του ασεπ 651 Είσαι πολύ καλυτερα από μένα, εγώ ειμαι κοντά στο 710 για την ακρίβεια....οπότε και 100 επιπλέον ατομα να πάρουν πάλι απ'εξω μενω....Αλλά καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι...
ειμαι με σειρα καταταξης στον πινακα του ασεπ 651
Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχουν τρέξει 4 μαζικές φάσεις, μπορεί να κάνει κανείς (στο Excel βέβαια) κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς. Το υπουργείο έχει ήδη πάρει 1471 αναπληρώτριες. Υπολείπονται ακόμα π.χ. μέχρι το 1800 320 άτομα. Μακάρι βέβαια να προσλάβει 540 ή 620 άτομα ακόμη, όπως γράφτηκε στο φόρουμ. Κανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό.Λοιπόν υπολόγισα γύρω στα 310 άτομα 24μηνο+30μηνο, και γύρω στα 52 άτομα διπλοδιοριστέες (ΑΣΕΠ 2ου έτους + 24μηνο ή 40%). 52 άτομα έως τώρα. Υπολείπονται ακόμα οι αναπληρώτριες που θα προσληθούν στις επόμενες φάσεις. Αυτά τα έως τώρα 52 άτομα αποτελούν τους συμπληρωματικούς διορισμούς για το νέο έτος. Πέρυσι οι διορισμοί έφτασαν μέχρι το 331 του πίνακα του ΑΣΕΠ. Αρα κατά το νέο έτος 331 + 300 = 631. Οπότε 631 + 52 (έως τώρα) = 683 του πίνακα του ΑΣΕΠ.