PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ07 Γερμανικής γλώσσας
Ποσα μόρια για αναπληρωτης ΠΕ07???
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ποσα μόρια για αναπληρωτης ΠΕ07??? (Αναγνώστηκε 6096 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Starzone
Προχωρημένο μέλος
Ποσα μόρια για αναπληρωτης ΠΕ07???
«
στις:
Ιουλίου 12, 2009, 12:42:36 pm »
Tweet
Καλημέρα σε όλους. Αν και είναι δύσκολο, μπορεί κάποιος να προβλέψει με πόσα μόρια μπορεί κάποιος να γίνει αναπληρωτής ΠΕ07?
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Ποσα μόρια για αναπληρωτης ΠΕ07???
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:51:53 »
nellynelly
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 12, 2009, 02:50:05 pm »
Δύσκολο να πεις...πάντως θα χρειάζονται περισσότερα από πέρυσι...Το θέμα είναι και πόσους θα πάρουν...Είδα πάντως ότι αρκετοί από τους μόνιμους πήραν αποσπάσεις σε γραφεία,στο υπεπθ κτλ...Στη θέση τους θα πάνε αναπλήρωτες,ξέρει κανέις;Να δούμε κιόλας πότε θα ανοίξουν τα σχολεία γιατί θα είναι περίεργη χρονιά λόγω της γρίππης..δυστυχώς μας βρήκε και αυτό...
Καταγράφηκε
Starzone
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουλίου 12, 2009, 04:05:31 pm »
Σίγουρα θα είναι περισσότερα από πέρυσι, αλλά ξέρεις με πόσα μόρια πέρασε ο τελευταίος αναπληρωτής πέρυσι? Ψάχνω στο διαδίκτυο και δε βρίσκω τίποτα...
Πάντος, δε νομίζω να καλύψουν τις κένες θέσεις με εξτρά αναπληρωτές, αλλά με ωρομίσθιους. Ελπίζω να αποδειχτεί λανθασμένη η ικασία μου. Οίδομεν.
Καταγράφηκε
daf
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουλίου 12, 2009, 05:51:42 pm »
Καλησπέρα παιδιά,
είδα στο dlv.gr οτι πέρσι ο τελευταίος αναπληρωτής πήγε με 30 κατι μόρια, ενω πρόπερσι με 35 κατι. Τωρα το τι θα γίνει φέτος, δεν το ξέρω ισως από το σύλλογο γνωρ'ιζουν περισσότερα πραγματα. Όλοι θα θέλαμε να μάθουμε τι θα γίνει αλλα μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε...
Καταγράφηκε
ΠΕ07
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:51:53 »
erinnyon
Νέο μέλος
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουλίου 19, 2009, 10:18:16 am »
Αυτά είναι χαζομάρες αφού στο τέλος κάνουν πάλι ότι νάνε.....
Μια ξαδέρφη μου (από Ήπειρο) διορίστηκε χωρίς ασεπ μέσα σε 3 χρόνια παρακαλώ (πληροφορική κιόλας που ο ασεπ βγάζει 50 θέσεις) ήταν 2 χρόνια ωρομίσθια εκεί στην Ήπειρο οπότε στην καλύτερη αν την πήραν από Σεπτέμβριο θα πήρε 4 μόρια το χρόνο....οπότε πάμε στα 8!!! και μετά την στείλανε αναπληρώτρια στην Αθήνα στο κέντρο!!!!! έλεος δηλ, εγώ τα είχα πάρει με την ιστορία όταν μου τα έλεγε η μανα μου...πως είναι δυνατόν και άλλοι παιδεύονται για χρόνια!
Η κοπέλα δεν διορίστηκε πριν καμία 10ετια....πέρσι αν δεν κάνω λάθος έγινε μόνιμη.
Καταγράφηκε
Starzone
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #5 στις:
Ιουλίου 19, 2009, 10:45:33 am »
Erinnyon, για κάθε κλάδο ισχύουν άλλα δεδομένα...Τώρα, το οτι θα γίνονται και διάφορα "περίεργα", αυτό είναι δεδομένο...
Ας ελπίσουμε για τον κλάδο μας να πάρουν έναν κάλο αριθμό αναπληρωτών, ώστε να καλυφθούν περισσότεροι συνάδελφοι και σιγά σιγά να περνουμε όλοι το δρόμο μας...
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το ΥΠΕΠΘ τους προσωρινούς πίνακες ωρομισθίων/αναπληρωτών ανά κλάδο...
Αναμένουμε....
Καταγράφηκε
Rhonan
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #6 στις:
Ιουλίου 19, 2009, 11:15:05 am »
Αγαπητοι συναδελφοι , χωρις να θελω να θιξω κανεναν , αν δεν το εχετε καταλαβει , τα ψιχουλα που περισσευουν μας μοιραζουν με τις αξιοκρατικες διαδικασιες αφου πρωτα ικανοποιηθουν πολλες " περιεργες " περιπτωσεις. Κι εγω εχω 2 τετοια παραδειγματα που καλλλιτερα να μην τα παραθεσω γιατι θα πικραθουμε ολοι περισσοτερο. Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι συναδελφοι εχουν να αναφερουν αρκετα τετοια παραδειγματα. Προσωπικη μου γνωμη? Ολη η κοινοτητα μας θα επρεπε να απαιτησει οποιος προσλαμβανεται αναπληρωτης η διοριζεται , με καποιο τροπο να ελεγχεται το " ποθεν εσχες" του , ισως απο το διευθυντη της σχολικης μοναδας που τοποθετειται.Αντε , γιατι πολλοι "περιεργοι" κομητες προσγειωνονται σε σχολικες μοναδες τα τελευταια χρονια!
Καταγράφηκε
s93060
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #7 στις:
Ιουλίου 29, 2009, 05:04:14 pm »
ποσους πιστευετε αναπληρωτεσ θα παρουν φετος?
Καταγράφηκε
Starzone
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #8 στις:
Αυγούστου 08, 2009, 07:23:07 pm »
Λόγω αρκετών αποσπάσεων φέτος, αναμένεται να είναι σχετικά αυξημένος ο αριθμός αναπληρωτών για χρονιά ΑΣΕΠ. Πόσους αναπληρωτές πήραν τα 2 τελευταία χρόνια?
Καταγράφηκε
daf
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #9 στις:
Αυγούστου 12, 2009, 02:00:40 pm »
Καλημέρα συνάδελφοι!
Καταγράφηκε
ΠΕ07
kimolia
Νέο μέλος
«
Απάντηση #10 στις:
Αυγούστου 12, 2009, 09:51:05 pm »
Συμφωνώ με το ερώτημα του /της daf.... μπορεί να υπάρξει κάποια εκτίμηση για το πόσα περίπου άτομα θα καλέσουν φέτος αναπληρωτές και μέχρι πόσα περίπου μόρια?
?
Καταγράφηκε
Starzone
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #11 στις:
Αυγούστου 14, 2009, 11:57:52 am »
Αν βοηθησει καθόλου, έκανα μια πρώτη εκκαθάριση του πίνακα αναπληρωτών (έβγαλα τους διοριστέους) και στι θέση 100 η συναδελφος έχει 33,7 μόρια...
Καταγράφηκε
daf
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #12 στις:
Αυγούστου 14, 2009, 09:22:58 pm »
Μαλιστα... Καλα, εγω ειμαι πιο κάτω με 30,5 μόρια, αλλά αν πάρει φέτος 100 (αυτό πιθανολογείς εσυ από οτι κατάλαβα), ίσως θα έχω ελπίδες για το 2010-11
Μάλλον όμως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή αρκετο καιρό ακόμα...
προς το παρόν
Καλές βουτιές το τριήμερο
Καταγράφηκε
ΠΕ07
Starzone
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #13 στις:
Αυγούστου 21, 2009, 12:23:13 pm »
Εισαι κοντα στη θεση 164. Του χρονου εχεις πιθανοτητες. Το ΥΠΕΠΘ ανακοινωσε σημερα 9000 αναπληρωτες για τη διετια...Περισσοτεροι απο την προηγουμενη φορα, οπως και περισσοτεροι ωρομισθιοι...Αναμενουμε...!!!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ